Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım bende bildiğim krem kullanıo çuğu kadın ama buda dediğin gibi spremleri öldürüomuş

ben cıkıormm kızlarrrr hepinizii öpüorumm opuyorumnanaktan byby sedoşş msnde konusurz cnmmm hadi öptmm aksam konusrzzzzŞeniz

kızllarrrrrrrrrr kk da okuyup kndinize hastalık yaratmayın ltfen herkesde böle olcak die bişey yokki biz heep aman bndede varm dioruz kötü elektriği çekioruz üstümüze böle yapmayalım canlrım lmaz:

o andami anlasilyorki kuruluk benneyaptımki

ewt ttlım zaten normal zamanda nemli bi yapısı var bunu bilioruz zaten ilişki sırasında eyer kuruluk varsa işte bu kötü oluyo canın yanıyo çünkü bunu böle anlayabilirisin ttlım bunun için doktora gitmene gerek yok sende anlarsın

kızllarrrrrrrrrr kk da okuyup kndinize hastalık yaratmayın ltfen herkesde böle olcak die bişey yokki biz heep aman bndede varm dioruz kötü elektriği çekioruz üstümüze böle yapmayalım canlrım lmaz:

ya cnnim haklisin aslinda bende pimpirikli oldum ne varsa sanki :kedi:

ya cnnim haklisin aslinda bende pimpirikli oldum ne varsa sanki :kedi:

biz kadınlar hep böleyiz pimprikli evhamlı kk bana çok şey öğreti ama çokta kuruntulu yaptı burdan alınması gereken bilgileri alalım herkesle kndimizi bir tutmayalım ttlım hastalık hastası oluruz sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…