wallamı gebeliği önledini dumamıştım ama öle bi sorunum yok sanırımmmdelikafaduldenayy çok açıldık yaa ne ayıpp:kedi:
wallamı gebeliği önledini dumamıştım ama öle bi sorunum yok sanırımmmdelikafaduldenayy çok açıldık yaa ne ayıpp:kedi:
canım bende bildiğim krem kullanıo çuğu kadın ama buda dediğin gibi spremleri öldürüomuş
ahahahhahaa tirbiyesiz olduk biz anacığım napalım herşey bebiş içinnnnnn
canım bende bildiğim krem kullanıo çuğu kadın ama buda dediğin gibi spremleri öldürüomuş
ya canm evet dun bu kk sayfasindan birinde okudum,ilk defa duydum aceba bende varmi diye dusunuyorum be
hayatım özel bi krem varmış bak bizim kk da var onla ilgili başlıkk o bebek olmasını bile kolaylaştırıyomuş
iide ttlım bunu sen anlarsın zaten ilişki sırasında kuruluk varmı yokmuCADIARZU
öle walla napalımm yaa allah bizide sevndircek inşş burda ne zman hepimiz hamiş olcaz acep çok merak ediorum zemuszemus
ben cıkıormm kızlarrrr hepinizii öpüorumm opuyorumnanaktan byby sedoşş msnde konusurz cnmmm hadi öptmm aksam konusrzzzzŞeniz
o andami anlasilyorki kuruluk benneyaptımki
o andami anlasilyorki kuruluk benneyaptımki
kızllarrrrrrrrrr kk da okuyup kndinize hastalık yaratmayın ltfen herkesde böle olcak die bişey yokki biz heep aman bndede varm dioruz kötü elektriği çekioruz üstümüze böle yapmayalım canlrımlmaz:
ben cıkıormm kızlarrrr hepinizii öpüorumm opuyorumnanaktan byby sedoşş msnde konusurz cnmmm hadi öptmm aksam konusrzzzzŞeniz
ilişki esnasında anlarsın cnmmm ıslaklık varsaa töbe töbee detaymı verim kız naniknanik
ya cnnim haklisin aslinda bende pimpirikli oldum ne varsa sanki :kedi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bşka trlü anlatılmıo kız napaımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?