kiz allah iyilini versin sende de ne sozler var ya omursunalkisalkisalkis
ooooo kuşum bende daha ne sözler var bu akşam kurstakileri hocayı öldürdümm gülmektennnncanlıııı espri bombardımanına tuttum onları hocada kafa zatenn
anamm kızlar şekrrkızın okuduğu dua listesnde ben yopkum neden acaba merak etim bi gıcıklığı filkanmı var anlamadım:::::::??bana okumayana bnde okumam canlarr buda yanlış bişey ama napıyım o beni ayırırsa a bnde onu ayırırım
oh ne ala iste kafa olasi yoksa patlarsin kesin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis su sozlerinle bile beni guldurdun ya sagol acayip moralim bozuktu sagol ya sen bana iyi geliyon,
anamm kızlar şekrrkızın okuduğu dua listesnde ben yopkum neden acaba merak etim bi gıcıklığı filkanmı var anlamadım:::::::??bana okumayana bnde okumam canlarr buda yanlış bişey ama napıyım o beni ayırırsa a bnde onu ayırırım
[ı]ıyıde cnm sırayla bugun okuduklarım onlar hergun okumaya calışıyorum yarında sana okurum nıye ayırıyımmkı senı gec basladıgımıcın boyle okudumben yanlış anlama[/ı]
ne demekkk bitanem yaa herzamannn benimde sana çok kanım kaynadı kızzz bozma cnm moralinii yaa beyazınn kızkardeşi cemyılmazında öğrencisi karşındaaa (yandann)alkisalkisalkis:teytey::roflol::roflol::sm_cool:
[ı]hem sana ne gıbı bı gıcıgımolabılırkı nekadare tanıyorum [/ı]
[ı]ıyı akŞamlar kızlar okuyandanda allah razı olsun okumayandanda aeo[/ı]
[ı]ıyı akŞamlar kızlar okuyandanda allah razı olsun okumayandanda aeo[/ı]
canım yemek filan yedi bizimkilerr ..naapıosunuzz
hadi kactim hepiniz opuldunuz kizlar yaw sedam ben cikarken gelidiniz
afiyet olsn cnmm benmki daha gelmedi geç gelcekmiş gene napalım bizde semrayla lafladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?