Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ooooo kuşum bende daha ne sözler var bu akşam kurstakileri hocayı öldürdümm gülmektennnn canlıııı espri bombardımanına tuttum onları hocada kafa zatenn

oh ne ala iste kafa olasi yoksa patlarsin kesin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis su sozlerinle bile beni guldurdun ya sagol acayip moralim bozuktu sagol ya sen bana iyi geliyon,

[ı]ıyıde cnm sırayla bugun okuduklarım onlar hergun okumaya calışıyorum yarında sana okurum nıye ayırıyımmkı senı gec basladıgımıcın boyle okudumben yanlış anlama[/ı]

ne demekkk bitanem yaa herzamannn benimde sana çok kanım kaynadı kızzz bozma cnm moralinii yaa beyazınn kızkardeşi cemyılmazında öğrencisi karşındaaa (yandann)alkisalkisalkis:teytey::roflol::roflol::sm_cool:

[ı]hem sana ne gıbı bı gıcıgımolabılırkı nekadare tanıyorum [/ı]

[ı]ıyıde cnm sırayla bugun okuduklarım onlar hergun okumaya calışıyorum yarında sana okurum nıye ayırıyımmkı senı gec basladıgımıcın boyle okudumben yanlış anlama[/ı]

canımm seda benden sonraya yani birsenden ondan öle düşündü ismini görmeyınce bizde açıkladık zatenn kasıt olmayacağını

ay canim ben kacar ufaklik evi su an yerle bir ediyor uykusu geldi onun yatirim ben sizlare iyi sohbetler yarin gorusuruz iyi geceler

[ı]ıyı akŞamlar kızlar okuyandanda allah razı olsun okumayandanda aeo[/ı]

hadi bndegidiyim yanlarınada çay içiyimm gelirim yine canlarımm...patiim sende burda ol bugn konuşamadık heeekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…