cnmmm kimse yok die dolandım bende valla küsüyorummm size nediim ya kimse kalmadılmaz:
hoşgeldn cnm eklerm tabikide rabiim inş hayrlı saglıklı evlat nasip etsn cnm sorun varmı sizde karısıma basla hemen cnm bırakma bak adacyıda iç yumurtlama günlerinde hiç tedavi gördnmü
saol canım eklediğin için bizde sorun eşimde sperm hareketsizliği var bende bi sorun yok ama bu ay bal-çöreko.-tarçın karışımını yemeyi düşünüyorum bide ovulasyon testi aldım daha ii tespit ediyim diye bakalım inş işe yarar
senin ismiinn ne seni ekleriz tabloyaa yok senin yapmana gerek yok cnmm o tabloya eklencek ismin akşam bi arkdş daha vardı ama o ismini yazmamış onuda ekliycektik
dilşad mı isminn eşindeyse sorun keçiboynuzu kürü yap eşine o hareketliliği arttırıyomuşşş
gunaydin kizlar ben geldimmmmmmmmmmm
benim ismim neslihan canım dilşad da ikinci ismim zaten oda yazılabilir farketmez yani
keçiboynuzunu yaptım ama içemedi çok kötü geldi tadı ama şimdi keçiboynuzununda içinde olduğu bi karışım yiyo macun gibi bişey bi tanıdık yemiş bundan 3 ay sonra işe yaramış inş bizede yarar
saol canım eklediğin için bizde sorun eşimde sperm hareketsizliği var bende bi sorun yok ama bu ay bal-çöreko.-tarçın karışımını yemeyi düşünüyorum bide ovulasyon testi aldım daha ii tespit ediyim diye bakalım inş işe yarar
semraaa hoşgeldin şekerimmm
hos geldin cnm topimize sen yenisin galiba
ay show tv yi izliom doğuran doğuranaa bütün sanat alemiii doğurmuş bee bi biz kaldık haa
hoşbulduk canım evet yeniyim ben dün geldim aranıza daha doğrusu bu topiğe yeni buldum biraz geç oldu ama:)
h.b cnm sabahin korun de neyapiyon kiz burda benim civ civ kaltida uyamadim hic zaten
iyi yapmisin cnm okdar cok topik varki idegilmi yas kac cnm kac yillik evlisin anlatsana kendinden biraz
26 yaşındayım canım 2,5 yıldır evliyim 1,5 yıldırda çocuk istiyoruz çalışıyorum işyerindeyim şimdi muhasebecilik yapıyorum kendi işimiz oldugundan rahatım ama siz neler yapıyosunuz kaç yaşındasınız sizde anlatın kendinizi
kız ne sbaahın kötü 11e geliyodu kalktımm daha ne olsun 1 de gidicem derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?