Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

saol canım eklediğin için bizde sorun eşimde sperm hareketsizliği var bende bi sorun yok ama bu ay bal-çöreko.-tarçın karışımını yemeyi düşünüyorum bide ovulasyon testi aldım daha ii tespit ediyim diye bakalım inş işe yarar

dilşad mı isminn eşindeyse sorun keçiboynuzu kürü yap eşine o hareketliliği arttırıyomuşşş

dilşad mı isminn eşindeyse sorun keçiboynuzu kürü yap eşine o hareketliliği arttırıyomuşşş

keçiboynuzunu yaptım ama içemedi çok kötü geldi tadı ama şimdi keçiboynuzununda içinde olduğu bi karışım yiyo macun gibi bişey bi tanıdık yemiş bundan 3 ay sonra işe yaramış inş bizede yarar

inş fayda bulursunuz cnm bide keçiboynuzu pekmezi varya oda yenilebilir gerçi macunun içinde kesin o vardırr

iyi yapmisin cnm okdar cok topik varki idegilmi yas kac cnm kac yillik evlisin anlatsana kendinden biraz

26 yaşındayım canım 2,5 yıldır evliyim 1,5 yıldırda çocuk istiyoruz çalışıyorum işyerindeyim şimdi muhasebecilik yapıyorum kendi işimiz oldugundan rahatım ama siz neler yapıyosunuz kaç yaşındasınız sizde anlatın kendinizi

canim ben 26 yasindayim 3 yillik evliyim bir bucuk yasinda kizim var,calismiyorum evdeyim simdilik kiknci bebegi dusunuyorum bir yildir temmuz basinda da bos gebelik gecirdim doktor hersey normal dedimisti uc ay once bakalim kismet allah herkese versin boyle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…