Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canımmm geldim bu topiğe ama msjda yazdım sanırım okumadı kimse... neyse tekrar mrb kızlar eğer benide listeye eklerseniz çoook sevinirim dualarda yer almayı gönülden isterim....a.s.

cnm gözden kaçmıştır kusura bakmaaa ekleriz tabiii umutsuz ekler senii ama baştan sona dua listesindeki kişileri okuyabilcenmiii biz 21 aralığa kadr okuduk yarın 22 aralık taki arkdşımıza okuncakk neyse cnmm benim uykum geldi yorgunum baya herzaman beklerizz çıkıyorum şimdi

seda diloşşşşş ben çıkıyomm uykum geldiii size ii sohpetler şekerrlerr gece kuşlarım benimm öpüyrum szleriii yarın görüşürz kısmet olursa

okurum canım işyerinde evde yetişmeye çalışırım ben şimdi bir kağıda listeyi yazar sabah namazdan sonra başlarım yetişirim Allah'ın izniyle. Allah rahatlık versin.a.s.

okurum canım işyerinde evde yetişmeye çalışırım ben şimdi bir kağıda listeyi yazar sabah namazdan sonra başlarım yetişirim Allah'ın izniyle. Allah rahatlık versin.a.s.

cnm benimm hızlı kızz okursun senin isim neydi yazda dilan öle eklesin senii kendindende bahsette tanıyalım senii bebişmi istiyorsun sende bizim gibi

günaydın kızlar şu dua okuma olayını bana anlatırmısınız bende okumak istiyorum ama anlayamadım sırayla isimlere mi okuyoruz

günaydın kızlar şu dua okuma olayını bana anlatırmısınız bende okumak istiyorum ama anlayamadım sırayla isimlere mi okuyoruz

gunaydınn cnm bak tabloı var bi tane hangi tarihte kime kaç tane okunacağı yazıyo gördünmü o tabloyu hergün bi kişiye okuyoruz sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat diliyoruz okuduğumuz arkdşa

tamam o zaman ben hemen başlıyım okumaya zaten işyerinde vaktim çok okurum bitiririm hepsini okuduktan sorada aynı o tablı gibi yazıcakmıyım

tamam o zaman ben hemen başlıyım okumaya zaten işyerinde vaktim çok okurum bitiririm hepsini okuduktan sorada aynı o tablı gibi yazıcakmıyım

senin ismiinn ne seni ekleriz tabloyaa yok senin yapmana gerek yok cnmm o tabloya eklencek ismin akşam bi arkdş daha vardı ama o ismini yazmamış onuda ekliycektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…