kızlarr bende burdayımmm opuyorumnanaktan
ay kıslar böyle konuşuyozya yazışıyozya:))) ben acayip hecan yapıyorum ::))))
sizin calismalar nezaman basliyor :)))
ohhhhh misafirler çok gene tü tü tü maşallhhkociş uyudu benimdee işte yok bugecee :d bakem didim sizee eheheheh töbe töbe neler anlatıyozzz[walla sorma canım gayet rahatız bu konuda benm can dostlarım bile bilmez özelimi ilk bilen sizlersiniz haberiniz olsun:kedi:
sizin calismalar nezaman basliyor :)))
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile koşş kızzz ozman kocişineee kaydirigubbakcemile3 rahtlıorsun dimi canımmm ii gelior konusmakk vallaaa kaydirigubbakcemile2ay kıslar böyle konuşuyozya yazışıyozya:))) ben acayip hecan yapıyorum ::))))
geldimkyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanelerim napıyonus bakemmm
sedacım yaş kaç ilk mi olacak bebiş
ben çalışmalardayım kuşum benim günlerimmm ovülasyon testi yapıyorum yani daha bgn başladım ona göre yumurtlamıyommm ay böle deyincede tavuk gibi hissedıyom kendimisırnaşık şey
msedam sağol kuşum bende anlatıyomm valla burda arkdş oluyoz kimsede birbirini tanımıyoyaa ondan rahatızzz
kıslar bu ovulasyon testi ne kadar bende alsam düşünüyrum
kıslar bu ovulasyon testi ne kadar bende alsam düşünüyrum
ne guzel iste civcivin olucak canim :dance:
hayırlısı sedacım biri geldiyse zamanı gelince diğeride gelir inş. 2 . leri kucağımıza alırız
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızz bizbizeyizzz beee amannn nolcakkkohhhhh misafirler çok gene tü tü tü maşallhhkociş uyudu benimdee işte yok bugecee :d bakem didim sizee eheheheh töbe töbe neler anlatıyozzz
canımm beniimmmm saol haytm bizbizeyizz yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ohhhhh misafirler çok gene tü tü tü maşallhhkociş uyudu benimdee işte yok bugecee :d bakem didim sizee eheheheh töbe töbe neler anlatıyozzz[walla sorma canım gayet rahatız bu konuda benm can dostlarım bile bilmez özelimi ilk bilen sizlersiniz haberiniz olsun:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benmde daha var valla kız hesaplasana günleriniiii topiğin basındaki linkten cnmmmhoşbulduk datlummm
nasılsınız bakalımmm
reglin bitti maratona hazırım delikafadulden
msedam sağol kuşum bende anlatıyomm valla burda arkdş oluyoz kimsede birbirini tanımıyoyaa ondan rahatızzz
kızzzzzz tanımıyormuyuzz birbirimizi ask olsunn :umursamaz: lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?