Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ohhhhh misafirler çok gene tü tü tü maşallhh kociş uyudu benimdee işte yok bugecee :d bakem didim sizee eheheheh töbe töbe neler anlatıyozzz

sizin calismalar nezaman basliyor :)))
daha var kızz ben regl oldum 4.günüm kaydirigubbakcemile
ay kıslar böyle konuşuyozya yazışıyozya:))) ben acayip hecan yapıyorum ::))))
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile koşş kızzz ozman kocişineee kaydirigubbakcemile3 rahtlıorsun dimi canımmm ii gelior konusmakk vallaaa kaydirigubbakcemile2
geldimkyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanelerim napıyonus bakemmm

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlae burdan çok sevdiğim bi arkdşım vardıı sizden ii olmasın tüp bebek için gitti bu sefer tutmuş not bırakmış bana kendim kalmış gibi çok sevindimm yaaa:lepi:

ohhhhh misafirler çok gene tü tü tü maşallhh kociş uyudu benimdee işte yok bugecee :d bakem didim sizee eheheheh töbe töbe neler anlatıyozzz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızz bizbizeyizzz beee amannn nolcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…