Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kaça aldınn gg dan mı sipariş ettin

evet canım g.g den aldım 22,50 tl ye aldım hemen kullanmak istiyorum ama daha çok var ya 26 da hasta olmam gerekıyo inş olmamda:)gerek kalmaz bunlara sen kullandın mı canım bu testlerden nasıl bi işe yarıyomu sen kaç yıllık evlısın sende anlatsana kendını

allah bağışlasın canım rabbim ikinciyide nasip etsin en kısa zamanda inş.ben hep burdayım zaten internet hep açık bende her zaman beklerız:)

bende aldım cnm ama ben eczaneden aldımm ve çok para verdim içinde 5 tane vardı 25 milyondu 2 kutu bitirdim bende ama tam olarak koyu iki çizgiyi göremedim iki kez silik iki çizgi gördüm bıraktım sonra bende seninkinin içinde kaç tane var inş senin işine yarar bende 26 yaşındayımm 4.yılım bitti 5 yılıma girdimm evlilikte yeni bebek istemeye başladım bende ama ben pcoluyumm eşimde sorun yokk ilaç kullanıyorum şimdi yumurtlamayı tetikleyici ilaç

bende kararsız kaldım aslında eczaneden mi alsam diye ama dedim bi deniyim bunu işe yaramazsa eczaneden alırım dedim benimkinde 16 tane ovulasyon 4 tane gebelik testi var açtım baktım şimdi baya ince bişey ya kağıt gibi aynı seninkide öylemıydı.Çoğunlukla aynı yaştayız desene :)rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım emeklerımızı boşa çıkarmasın inş.

seninkinin fiyatı uygunmuş cnm hemde adeti çok içinde benmki ince değildi gebelik testi gibi bişi kapağı var onunda onu çıkartıyosun orda ince uzun kağıt var onu idrara tutuyosun bi muddet sonra kapağını kapatıyosunn çubuğun beklıyosunnn evet genelde aynı yaşlardayız bazısı birkaç yaş büyük bazısı birkaç yaş küçükk amin cnmm rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn inş

hımm benim test dandik desene o zaman:) bende kapak falan yok ee ucuz etin yahnisi böle olur tabi:)

hımm benim test dandik desene o zaman:) bende kapak falan yok ee ucuz etin yahnisi böle olur tabi:)

eheheheh bilmıyorumki cnm c o d e r mi ne varmış o imiş galiba arkdşlar netten onu alıyo sanki kız belli olmaz ben iyisini aldım ama koyu çift çizgiyi göremedimm gerçi sorun bendedir o zamandaa yinede ümitsizliğe kapılma işe tyyarar sende sorun yokmuş çünküüü

bakalım canım görcez şimdi zamanda geçmek bilmez yaa off çok var daha

bakalım canım görcez şimdi zamanda geçmek bilmez yaa off çok var daha

belkide hastalanmıycaksın yaaa belkide hiç gerek kalmıycak o testleree millet onların digitallerini alıyomuşşş evet baya var olsun geçer zamann oda çok strese sokuyo insanı cnm moralin bozuluyoo göremedikçe çift çizgiyi benmde beklenmıyen tarihimm 28 aralık gerçi tam zamanında gelmez benmkide

sedaaaaaaaaa dilannnnnnnnnnnnnnn yahu siz ne uykucu bişi oldunuz öleeeeeeeeee kalkın ülennnnnnn akşam olduuu Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

inş canım inş hastalanmayızda hiç gerek kalmaz bunlara benimde 28 aralık aralık ama eger olursam 26 da olurum 2 gün geri atar benim hep

heya kursum var tabe aman izleme 321ini gene başka odadamı pc sizin

kiz izledim biraz guzel yemekler yapiyor evet pc baska odada onun icin kimse yok yine bende ders calisim bari belki muhendis olurum :dance:

allah bağışlasın canım rabbim ikinciyide nasip etsin en kısa zamanda inş.ben hep burdayım zaten internet hep açık bende her zaman beklerız:)

amin cnm hepimize insalaah ben geldim ama kimse yok sonra gelirim yine opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…