ordamisiniz kizlar ses verin
kızlar bişey sölicem ya morelim bozuldu reglime daha üç gün var ama kahverngi yoğun lekelenmem var ve karın ağrısı nie böle erken regli oluorum anlmadım hiç böle olmazdıı yaa bu ne şimdii(((
bazen banada olur eger sitresliysem bişeyi kafaya çok taktıysam erken olurum benimde bugün karnım agrıdı geçen ay 28 de olmuştum benim içinde çok erken oldu
allah kabul etsin cnmslmkılzar sıncık yaptım dualarımı geldım.ılk gun nılgül için 2.gün dilan ve şule için 3.gün birsen ve fatma için 4.gun bugun seda - semra -ayse için okudum lıstemde gecmışten kalan arzuvar onuda yarın kendıme okurken okuyacagım hepınıze okudum arkadaslar kımsenın hatrı kalmasın
iiyi cnm elma tatlisi falan yapti pastirmali kofte falan cok guzel gorunuyo hep canim istiyo vallaben burdayım yeni geldim az işim vardı hallettim şimdi geldim canım sen naptın ne pişirdiler bugün 321 de
kızlar bişey sölicem ya morelim bozuldu reglime daha üç gün var ama kahverngi yoğun lekelenmem var ve karın ağrısı nie böle erken regli oluorum anlmadım hiç böle olmazdıı yaa bu ne şimdii(((
allah kabul etsin cnm
iiyi cnm elma tatlisi falan yapti pastirmali kofte falan cok guzel gorunuyo hep canim istiyo valla
cnm niye moralini bozuyorsun ya belki stress yaptiysan kendine ondan olabilir moralini bozmayalmaz:herseyde bir hayir vardir opuyorumnanaktan
hayır olsun cnım öle tabi sen naptın semracım zeynep nerde ya kız kaybolduu yokkk ortalardda
semra nerdisinn kızz ağaç oldum burdaa hadi gel artıkkk :hulya:
amin hepımızınkını inşallah
ohh be geldin nihayett senn ufaklığın adı ne :))
kiz makinayi bosaltip yerlestirdim hemen geldim benim canavarin adi Ela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?