Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

slmkılzar sıncık yaptım dualarımı geldım.ılk gun nılgül için 2.gün dilan ve şule için 3.gün birsen ve fatma için 4.gun bugun seda - semra -ayse için okudum lıstemde gecmışten kalan arzuvar onuda yarın kendıme okurken okuyacagım hepınıze okudum arkadaslar kımsenın hatrı kalmasın

kızlar bişey sölicem ya morelim bozuldu reglime daha üç gün var ama kahverngi yoğun lekelenmem var ve karın ağrısı nie böle erken regli oluorum anlmadım hiç böle olmazdıı yaa bu ne şimdii (((

kızlar bişey sölicem ya morelim bozuldu reglime daha üç gün var ama kahverngi yoğun lekelenmem var ve karın ağrısı nie böle erken regli oluorum anlmadım hiç böle olmazdıı yaa bu ne şimdii (((

bazen banada olur eger sitresliysem bişeyi kafaya çok taktıysam erken olurum benimde bugün karnım agrıdı geçen ay 28 de olmuştum benim içinde çok erken oldu

bazen banada olur eger sitresliysem bişeyi kafaya çok taktıysam erken olurum benimde bugün karnım agrıdı geçen ay 28 de olmuştum benim içinde çok erken oldu

anlamadım canım bu ayda o kadar rahatımki hiç kafama takmadım bebiş filan geçikirdi ama böle erken olmazdım hiç neyse vardır bi hayır elbett.sen neler yapıosun canım gerçi okudum mesajlarını birazda olsa tanıdım senii.....

allah kabul etsin cnm

ben burdayım yeni geldim az işim vardı hallettim şimdi geldim canım sen naptın ne pişirdiler bugün 321 de
iiyi cnm elma tatlisi falan yapti pastirmali kofte falan cok guzel gorunuyo hep canim istiyo valla

cnm niye moralini bozuyorsun ya belki stress yaptiysan kendine ondan olabilir moralini bozmaya lmaz:herseyde bir hayir vardir opuyorumnanaktan

hayır olsun cnım öle tabi sen naptın semracım zeynep nerde ya kız kaybolduu yokkk ortalardda

amin hepımızınkını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…