Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ewt ya bekle bekle bi hal oldum wallahh :)))))bazen bndede oluyo öyle....patik kursa giti dimii....

kızlarr siteye giremiormm sorun varrr yaaaa yazmaıormmm iki sattr urasıorum siteye saldırı varmıs yineeee nasılsnız sizi öpüorummmmmm kızlaarrropuyorumnanaktan

aynen yttlım bnde giremiorum bu ne ya salaklar nie uraşıolar bu siteyle anlamadım grmek mümkün deil öptüm kızlarr grşş inşş...

ewt canım malesef ama biraz düzeldi yarım sat önce daha beterdii naptın ttlım nasıl geçti kurss

bgn daha iiiyiydii cnm gitçikçe düzeliyoo sedamm hamiş olmayasın sennn lekelenmeler falan olmuşş öle diyolarya hamilelik belirtisi olabilir diye

yok be ttlım nerde o gnler böle hiç olmamıştı ama anlamadım bnde test var evde ama yapmıcam hayal kırıklığı yaşamak istemiorum yine sinirlerm bozuluo(üç gün erken regli sanırımm aman olsunda erken olsun napım başka bi sorun olmasın yeterkii

dilannnnnnnnnnnnnn yeni gelen arkdşları eklermisin listeye neslihanı(dilşad) bi kişi daha vardı akşam gelmişti onuda ekle geçmişten bak

kız belli olmazzz ytabiki hemen yapma tesstte geçerse yaparsınnn öle cnm ölee onun gelmesi çok önmli bişii gelmeyince insan çok kötü oluyo eşim deliriyooo bende çok sinirrr oluyo ondan çıkartıyorum tabii olan ona oluyo

yazık onlara bütün depresif hallerimizi çekiolar eee bize eş olmak kolay deil dimikaydirigubbakcemile2bndede çok sinir oluyo bu dnmlede atamıorum bi trlü murtinin bütün hareketleri batıo bana:bboda dio çikolata yednmi sen hani sinirlerim yatışsın dieehihoyyyt

eheheheheeh valla öle cnmm sabır taşı mübareklerrr aynenn bende öle oluyorum cnmm böle öldürceğim gelıyo o kadr sinir oluyom dioki tamam anladıkkk malum gününe gelıyoruz ama banada yazık diyooo dilan nerde kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…