slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
iyii canım sen nasılsınnnnnhg nilgul nehaber :hulya:
kucuk kadinlar var ona bakiyordum...senin adetine az kaldi birseyler hissediyormusun kiz??
iyii canım sen nasılsınnnnn
canım yaaa gecen gün ben geldım sen çıktın canım cok üzüldüm yaaa ne zamandır görüşemıyoruz msn dede yoksun canım:1no2::1no2:slmmmm nilgünnnnn şükür seni yakaladım.... Nasılsın canım ya?
hiçç sorma ttlım kahverngi lekelenmem başladı neden anlamdım sanrım regli olcam üç gün öncesnden canım sıkın zaten sdüşünmek istemiorum :sinifsinif:
hoşgeldnnnnnnnnnnslm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
ben iyiyim canim sen nasilsin??
hoşbulduk canım bede evde yoktum yenı geldım hemen gıreyım dedım sizlerı ozlüyorum yanııııızemuszemus sen nasılsın canımh.g nilgülcüm nasılsınn ne var ne yok :)))))))))))
rüyalar canım arkadaşım hoş geldin topimızeeeee
hoşgeldnnnnnnnnnn
iim cnmm bende adtine nekdr kaldııı kızz
rüyalar nasılsnn cnmm
h.b. canım benim 3 gündür giriyorum ama sen msjlarımı okumamışsın.çok beğendim topiği tekrar mrb arkadaşlar...
hoşgeldnnnnnnnnnn
iim cnmm bende adtine nekdr kaldııı kızz
rüyalar nasılsnn cnmm
benim adetim 1 ocakta canim :CüvCüv:
hoşbulduk canım bede evde yoktum yenı geldım hemen gıreyım dedım sizlerı ozlüyorum yanııııızemuszemus sen nasılsın canım
adetım ocagın 2 veya 3 canım ama benım bu aydan pek umidim yok aşılama oldum ya kıst oluşmuş 1 ay ara verdık tedavıye önümüzdekı ay artık 2. aşılamayı düşünüyorum doktor araştırıyorum bende canım
ne fark eder canımcım alenam yerıne kendı adıma cvpladım delüüüüüüüüüüdelikafaduldenbanaa niee yazıosunn deliiii ben biliormmm:):) illahii nilgll ben onu alenama sordm deliii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?