Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

inanki bndede hiç inanç ve umut kalmadı sanırım bnde aşılamaya gidicem bu gidişle olmıcak zaten prolaktnde ykselip duruyoo hayırlısı tlım inş allah dualarımızı kabul edicek...
ASKMM SEDOŞŞ ÖLE DEME BAK BİTANEM GELİCEK MEELEĞİM KUZUM BENM KYAMAM ÖLE DEME BEN OGÜN SANA BÖLE DEDİĞİMDE OLUCAK DİODUNN YAPMA BÖLE OLUCAKKKalkisalkisalkis
dilan canım sevdayıda listeye al daha almayalım baştan liste yapar farklı dualar okuruz olurmu tatlımmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

canım aldm listeye zatenn gerilerde kaldı ama listeeee ekledm sevdayıda:)Şeniz

kizlar neden hep asilamalar yaptiriyorsunuz....

ben kendimden bahsedeyim canım 3,5 yıllık evliyim sebep yok ama 3 yıldır bebek olmuyo... ve drm aşılamaya başlayalım dedi ve geçen ay ilk aşılamam yapıldı ama sonuç negetif.zaten tüp bebeten önce aşılama yapılıyo en az3 aşılama. benim ilk negetif 2. de ocakta yapılacak kistlerim beni bırakırsa tabii senağlama

bzdeki tek sorun prolaktn oda çok yksek deil ama sanırım etkilemeye yetio buay hiç stres yapmadımama bugn kahverengileri görünce canım sıkıldı birazz

kız sedoş senin erken geldi acaba bişemi var yerleşiormuCADIARZU arzununda öle oldu ama CADIARZU hadiii inşşş:Saruboceq:

kız sedoş senin erken geldi acaba bişemi var yerleşiormuCADIARZU arzununda öle oldu ama CADIARZU hadiii inşşş:Saruboceq:

nerdee o gnlerr yavrim ya keşke ahhahhh allahım bi umut yokki içimde:))ilk defa böle erken geldi hiç bişey anlamadım dilancımCADIARZU

allah yardimcin olsun canim...insallah bebegin en kisa zamanda olur....

bzdeki tek sorun prolaktn oda çok yksek deil ama sanırım etkilemeye yetio buay hiç stres yapmadımama bugn kahverengileri görünce canım sıkıldı birazz

ama prolaktinin sresle de yükseldiğini duymuştum biraz sakinleş canım rahat olmaya çalış ben o kırmızıları 3 yıldır her ay gördüm hatta bi ara kendime o kadar sıkıntı yaptımki prolaktinim tavan yapmıştı ve 2,3 ay adet olamadığımı bilirim.

atesimi olctum simdi yine 6.8 oldu
kız 6.8 nee 36.8miii CADIARZU
kötü olmak mümkünmü cicimm ya sen varken manyakımm:)))))))))))))hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kuzummmmmm laelaelaelaelae seviormm seniiiii şekeriim benm allahh gönlüne göre versnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::1hug::asigim:

şimdi kaç canım prolaktinin bbenm başıma düşükten sonra geldi bu bela kurtulamadım bir yıldırr ...sende zor gnler geçirmişin ttlım allah yardımcın olsun..yaşın kaç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…