olsun be canım önemli değil buldum ya seni sonunda... gerisi önemli değil... bu ay erteledik biz ya kist çıktı yine ocakta eğer kist olmazsa 2. aşılama için start vereceğiz tabi kisler duruyosa doğum kontrol hapına başlıycam hayırlısı yaa napalım sınavımız bu işte...sen neyaptın[/QUOTevet canım bulduk birbirimizia.sbendede aşılamadan sonra kist oluştu ufak ama dıger kistim yerınde o ne küçülüyo nede büyüyo anlıycan kardeş geldı kısttıme bende beklemedeyım canım 1 ay ara verdık sogan suyu içiyorum sabah ac karnına sende adet olusan eger başla kistlerı erıtıyormuş onumuzdekı ay bakacam erımışmı aşılamadan sonra olusan kıstım erımışse eger bızde ıkıncı aşılamayı düşünüyoruz ama ben 1 veya 2 ay sonra yapacagım cünkü ilk aşılamam tutmayınca yıkıldım resmen şuan kendımı hazır hıssetmıyorum bıraz toparlanıyım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum aslında senağlama
kizlar neden hep asilamalar yaptiriyorsunuz....
ASKMM SEDOŞŞ ÖLE DEME BAK BİTANEM GELİCEK MEELEĞİM KUZUM BENM KYAMAM ÖLE DEME BEN OGÜN SANA BÖLE DEDİĞİMDE OLUCAK DİODUNN YAPMA BÖLE OLUCAKKKalkisalkisalkisinanki bndede hiç inanç ve umut kalmadı sanırım bnde aşılamaya gidicem bu gidişle olmıcak zaten prolaktnde ykselip duruyoo hayırlısı tlım inş allah dualarımızı kabul edicek...
dilan canım sevdayıda listeye al daha almayalım baştan liste yapar farklı dualar okuruz olurmu tatlımmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
UMUTSUZLUĞA KAPILMA CANIM YAA stres yapma kendine sizdeki sorun ne?
kizlar neden hep asilamalar yaptiriyorsunuz....
bzdeki tek sorun prolaktn oda çok yksek deil ama sanırım etkilemeye yetio buay hiç stres yapmadımama bugn kahverengileri görünce canım sıkıldı birazz
kız dilanım sen bana morel verion yavrumm:))yirim seni ttlı şeyy:teselli:
kız sedoş senin erken geldi acaba bişemi var yerleşiormuCADIARZU arzununda öle oldu ama CADIARZU hadiii inşşş:Saruboceq:
ben kendimden bahsedeyim canım 3,5 yıllık evliyim sebep yok ama 3 yıldır bebek olmuyo... ve drm aşılamaya başlayalım dedi ve geçen ay ilk aşılamam yapıldı ama sonuç negetif.zaten tüp bebeten önce aşılama yapılıyo en az3 aşılama. benim ilk negetif 2. de ocakta yapılacak kistlerim beni bırakırsa tabii senağlama
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: opuyorumnanaktan OLEYYYYY :lepi: :lepi: İİSİNN DİMEEEE :1hug::sm_cool:
nerdee o gnlerr yavrim ya keşke ahhahhh allahım bi umut yokki içimde:))ilk defa böle erken geldi hiç bişey anlamadım dilancımCADIARZU
bzdeki tek sorun prolaktn oda çok yksek deil ama sanırım etkilemeye yetio buay hiç stres yapmadımama bugn kahverengileri görünce canım sıkıldı birazz
atesimi olctum simdi yine 6.8 oldu
kız 6.8 nee 36.8miii CADIARZUatesimi olctum simdi yine 6.8 oldu
kötü olmak mümkünmü cicimm ya sen varken manyakımm:)))))))))))))hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
allah yardimcin olsun canim...insallah bebegin en kisa zamanda olur....
ama prolaktinin sresle de yükseldiğini duymuştum biraz sakinleş canım rahat olmaya çalış ben o kırmızıları 3 yıldır her ay gördüm hatta bi ara kendime o kadar sıkıntı yaptımki prolaktinim tavan yapmıştı ve 2,3 ay adet olamadığımı bilirim.
walla bunla ilgili bi fkrim yok canım sana ne dedim ben kndinle uraşıp durma sakin ol reglini beklleeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?