Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

Şeniz Şeniz teşşkrrr edrzzz cnmmmm hoşgeldiiinnnnn lülülülülülü :1hug: :sm_cool:

h.b canımmm çok beğendim topiği Allah razı olsun sen açmışsın sanırım en yakın zamanda anne olalım kızlar Rabbim hayırlı kılsın bizlere...:Saruboceq:ben dün gece 1 e kadar dua ettim listenin başından başladım Dilan ve Birsene okudum bu günde devam edecem çok yoğundum işyerinde ve evede yeni geldim ama ne olursa olsun sizlere yetişeceğim hepinize dua edicem ve kabul olmasını çok istiyorummmm...

ben artık bu belirtilere iananmıorum kızlar yaa regl geçiksin anca o zaman çünkü hepsi psikolojik biz öle olmasını istediğimiz için öle hissedioruz

DıLAN--------->14ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
BıRSEN------>15ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEDA------>16 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEMRA------>17ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ARZU---->18 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
NıLGÜL------->19ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ŞULE-------->20ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
FATMA CIKARLIDI LıSTEDEN DUALARDAN HABERı YOK CÜNKÜ
AYŞE------>22ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
TUGBA----->23 ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
GÜL------>24 ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
NESLıHAN----->25ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
SEVDA---->26ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU

ALLAH KABUL ETSıN ıNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq:
YENı LıSTE BU KIZLAR FATMA LıSTEDE DEĞıL DÜNDE EKLEDM BU LıSTEYı LÜTFEN YANLIS OKUMAYIN FATMAYA OKUNANI AYSE ıÇıN BUGUNDE TUGBA ıÇıNDı KIZLAR....

RABBıM DUALRIMIZI KABULETSıN YARIN ıTıBARıYLE DUALRIMIZ BıTıYOR KIZLAR DUALARI KAPATTIK ALLAH HEPıMıZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASıP ETSıN YARIN HERKES 100TANE SALAVAT CEKSıN HEPıMıZıN ıSıMLERıNı SAYARAK DıLEKTE BULUNALIM...ALLAH KABUL ETSıN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
ALeNaM------>1ocak
mestitosh----->4ocak
kerem34gul------>9ocak
dilşad53----->26aralık

HAMıŞLERıMıZ
:ecrin_bebek:badegül
:ecrin_bebek:zeyneparzu

Son düzenleme:

saol ttlım allah razı olsun:Saruboceq:siz eski arkadaşsıınız sanırım kkdanmı:))

sendende razı olsun cnm benim kız senide listeye ekliimde kapatim listeyi canım benm saol bitanem amin inşallah kabul olurrr:Saruboceq: :Saruboceq:
suan bir belirti hissetmiyorum ama dun geceden beri bir halsizlik var sanki uykusuz kalmisimda vucudum yorgun dusmus gibi...belkide psikolojikdir canim
sositososito hadi baklm alenamm belki bişe vardrrrrr zemuszemus
ne fark eder canımcım alenam yerıne kendı adıma cvpladım delüüüüüüüüüüdelikafadulden

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae

eh işte ettlım ii sayılırım regli oluorum bu ayda bebiş yokkk8:gitme:walla bnde sizle konuşmadan uyuyamıorum alıştım kız size cnlarmmopuyorumnanaktan
olsun canım sıkma canını önümüzdekı ay daha cok calışman lazım canım.bende bu ay olcam canım hissedıyorum. gercı ben hamıle kalcagıma hiç inanmıyorumda yinede ugraşıyoruz işte:1no2:

sevdacım yenımı msj attın bana canım gelmedı canım benım yaaa öncekılerı okudum ama cavapladım dahada gelmedı arkadaşım

olsun be canım önemli değil buldum ya seni sonunda... gerisi önemli değil... bu ay erteledik biz ya kist çıktı yine ocakta eğer kist olmazsa 2. aşılama için start vereceğiz tabi kisler duruyosa doğum kontrol hapına başlıycam hayırlısı yaa napalım sınavımız bu işte...sen neyaptın

olsun canım sıkma canını önümüzdekı ay daha cok calışman lazım canım.bende bu ay olcam canım hissedıyorum. gercı ben hamıle kalcagıma hiç inanmıyorumda yinede ugraşıyoruz işte:1no2:

inanki bndede hiç inanç ve umut kalmadı sanırım bnde aşılamaya gidicem bu gidişle olmıcak zaten prolaktnde ykselip duruyoo hayırlısı tlım inş allah dualarımızı kabul edicek...

dilan canım sevdayıda listeye al daha almayalım baştan liste yapar farklı dualar okuruz olurmu tatlımmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

inanki bndede hiç inanç ve umut kalmadı sanırım bnde aşılamaya gidicem bu gidişle olmıcak zaten prolaktnde ykselip duruyoo hayırlısı tlım inş allah dualarımızı kabul edicek...
canım benim prolaktin sorunun varsa stres yapma dahada yükselebılır olmazsa aşılama olusun sende herşeye ragmen ALLAH tan ümit kesılmez herşeyin hayırlısı canım geç olsun saglıklı hayırlı olsun dimi canım ben kendimi bole teselli edıyorum

saol ttlım allah razı olsun:Saruboceq:siz eski arkadaşsıınız sanırım kkdanmı:))

hepimizden...evet canım kkden...ÜMİTSİZLİK YOK KIZLAR AAA PES ETMİYORUZ DUALAR YERİNİ BULACAK BEN İNANIYORUM VE İNANILMAZ MUTLU OLDUM DUALAR EDİLDİĞİNİ GÖRÜNCE BU TOPİKTE ALLAH RAZI OLSUN BENİDE EKLEMİŞSİNİZ... BU AY BOŞUM BEN BEBEK YERİNE KİST DOLU İÇİMDE ONA YER YOK HAYIRLISI...

ne sorcam ttlım ya bu aşılamaya ne kadar para verdiniz hiç bi bilgim yok benm hani olurda aşılama yapmaya karar verirsek bilgim olsun nasıl bişey bu anlatırmısın ttlımopuyorumnanaktan

geçmiş olsun ttlım inş kısa sürede kurtulursun kisten kadınların işi ne kadar zor dimi allah yardım etsin bizlere:Saruboceq:dualarımız inş yerini bulucak inşş ttlım

UMUTSUZLUĞA KAPILMA CANIM YAA stres yapma kendine sizdeki sorun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…