:Saruboceq: inşş olmassn cnm belrtn varmıı kızzzkaydirigubbakcemile2
Şeniz Şeniz teşşkrrr edrzzz cnmmmm hoşgeldiiinnnnn lülülülülülü :1hug: :sm_cool:
h.b canımmm çok beğendim topiği Allah razı olsun sen açmışsın sanırım en yakın zamanda anne olalım kızlar Rabbim hayırlı kılsın bizlere...:Saruboceq:ben dün gece 1 e kadar dua ettim listenin başından başladım Dilan ve Birsene okudum bu günde devam edecem çok yoğundum işyerinde ve evede yeni geldim ama ne olursa olsun sizlere yetişeceğim hepinize dua edicem ve kabul olmasını çok istiyorummmm...
sendende razı olsun cnm benim kız senide listeye ekliimde kapatim listeyi canım benm saol bitanem amin inşallah kabul olurrr:Saruboceq: :Saruboceq:h.b canımmm çok beğendim topiği Allah razı olsun sen açmışsın sanırım en yakın zamanda anne olalım kızlar Rabbim hayırlı kılsın bizlere...:Saruboceq:ben dün gece 1 e kadar dua ettim listenin başından başladım Dilan ve Birsene okudum bu günde devam edecem çok yoğundum işyerinde ve evede yeni geldim ama ne olursa olsun sizlere yetişeceğim hepinize dua edicem ve kabul olmasını çok istiyorummmm...
sositososito hadi baklm alenamm belki bişe vardrrrrr zemuszemussuan bir belirti hissetmiyorum ama dun geceden beri bir halsizlik var sanki uykusuz kalmisimda vucudum yorgun dusmus gibi...belkide psikolojikdir canim
ne fark eder canımcım alenam yerıne kendı adıma cvpladım delüüüüüüüüüüdelikafadulden
olsun canım sıkma canını önümüzdekı ay daha cok calışman lazım canım.bende bu ay olcam canım hissedıyorum. gercı ben hamıle kalcagıma hiç inanmıyorumda yinede ugraşıyoruz işte:1no2:eh işte ettlım ii sayılırım regli oluorum bu ayda bebiş yokkk8:gitme:walla bnde sizle konuşmadan uyuyamıorum alıştım kız size cnlarmmopuyorumnanaktan
sevdacım yenımı msj attın bana canım gelmedı canım benım yaaa öncekılerı okudum ama cavapladım dahada gelmedı arkadaşım
olsun canım sıkma canını önümüzdekı ay daha cok calışman lazım canım.bende bu ay olcam canım hissedıyorum. gercı ben hamıle kalcagıma hiç inanmıyorumda yinede ugraşıyoruz işte:1no2:
dilan canım sevdayıda listeye al daha almayalım baştan liste yapar farklı dualar okuruz olurmu tatlımmmmmmmmmmmmmmhihoyyytsendende razı olsun cnm benim kız senide listeye ekliimde kapatim listeyi canım benm saol bitanem amin inşallah kabul olurrr:Saruboceq: :Saruboceq:
sositososito hadi baklm alenamm belki bişe vardrrrrr zemuszemus
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae
benim adetime 10 gun var belirtiler simdiden olmaz demi akannehir
sanmam ttlım kndini fazlada dnleme ii deil dengeni bozarsın akannehir
canım benim prolaktin sorunun varsa stres yapma dahada yükselebılır olmazsa aşılama olusun sende herşeye ragmen ALLAH tan ümit kesılmez herşeyin hayırlısı canım geç olsun saglıklı hayırlı olsun dimi canım ben kendimi bole teselli edıyoruminanki bndede hiç inanç ve umut kalmadı sanırım bnde aşılamaya gidicem bu gidişle olmıcak zaten prolaktnde ykselip duruyoo hayırlısı tlım inş allah dualarımızı kabul edicek...
saol ttlım allah razı olsun:Saruboceq:siz eski arkadaşsıınız sanırım kkdanmı:))
canım benim prolaktin sorunun varsa stres yapma dahada yükselebılır olmazsa aşılama olusun sende herşeye ragmen ALLAH tan ümit kesılmez herşeyin hayırlısı canım geç olsun saglıklı hayırlı olsun dimi canım ben kendimi bole teselli edıyorum
hepimizden...evet canım kkden...ÜMİTSİZLİK YOK KIZLAR AAA PES ETMİYORUZ DUALAR YERİNİ BULACAK BEN İNANIYORUM VE İNANILMAZ MUTLU OLDUM DUALAR EDİLDİĞİNİ GÖRÜNCE BU TOPİKTE ALLAH RAZI OLSUN BENİDE EKLEMİŞSİNİZ... BU AY BOŞUM BEN BEBEK YERİNE KİST DOLU İÇİMDE ONA YER YOK HAYIRLISI...
inanki bndede hiç inanç ve umut kalmadı sanırım bnde aşılamaya gidicem bu gidişle olmıcak zaten prolaktnde ykselip duruyoo hayırlısı tlım inş allah dualarımızı kabul edicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?