sedacım ben aşılamam 350 ytl tuttu canım ama heryer ole degıl fıyatlar degşiyor muayenelerle bırlıkte 600 ytl yı bulduwalla bunla ilgili bi fkrim yok canım sana ne dedim ben kndinle uraşıp durma sakin ol reglini beklleeklava:
sedacım ben aşılamam 350 ytl tuttu canım ama heryer ole degıl fıyatlar degşiyor muayenelerle bırlıkte 600 ytl yı buldu
nilgün sen neyaptın kuzuuuuuuuu? bu topikte çok hamile çıkar bakın görün kızlar... bu dualar la üçüz bile doğruruz kızlarrrropuyorumnanaktan
belkide soguk alginligi kapiyorum ates yapiyor...yaf burnum kasinsa hamilelik belirtisimi diycem iyce takinti oldu bende haha
nilgün sen neyaptın kuzuuuuuuuu? bu topikte çok hamile çıkar bakın görün kızlar... bu dualar la üçüz bile doğruruz kızlarrrropuyorumnanaktan
dahamı pahalı yani başka yerler
şimdi kaç canım prolaktinin bbenm başıma düşükten sonra geldi bu bela kurtulamadım bir yıldırr ...sende zor gnler geçirmişin ttlım allah yardımcın olsun..yaşın kaç bu arada
26 yaşındayım canım... şimdi hiç baktırmadım geçen ay 6,5 cmlik kistim alındı ve hayat bana daha ağır geliyodu birde ona baktırıp altüst edemem dedim ve yaptırmadım onuda yaptırmayayım yaa canım drm yumurtalıklarını alalım diycem ama çocuk yok ve çok gençsin deyince hayatım kararmıştı Allah a şükür kist temiz çıktı bende kurtuldum canım üzülme ne olur bak gör en yakın zamanda bu topiktekiler hamile kalacak...opuyorumnanaktan
26 yaşındayım canım... şimdi hiç baktırmadım geçen ay 6,5 cmlik kistim alındı ve hayat bana daha ağır geliyodu birde ona baktırıp altüst edemem dedim ve yaptırmadım onuda yaptırmayayım yaa canım drm yumurtalıklarını alalım diycem ama çocuk yok ve çok gençsin deyince hayatım kararmıştı Allah a şükür kist temiz çıktı bende kurtuldum canım üzülme ne olur bak gör en yakın zamanda bu topiktekiler hamile kalacak...opuyorumnanaktan
canım arkadaşım yaaa sen neler yaşamişsın boleeeee:çok üzgünüm:
evet arkadaşım ya napalım sınav işte... o akşam eşime ayrılalım dahi demiştim çok ağlamıştımhiç aklıma gelmeyecek birşeyle karşılaşmak yıkmışitı beni ya yumurtalıklarda alınınca umutta kalmıyacaktı mucizede herşey anlamını yitirecekti ve eşimide babalıktan alı koymak ona yapacağım kötülüktü diye düşünmüştüm... dualarım sizlerle hadi kızlar sırayla dolduralım bu topiği ALLAH'IM DUALARIMIZI KABUL EYLE ANNELİĞİ BİZLERE HAYIRLI KIL!!!:Saruboceq:
çok üzüldüm ttlım yaa((çok zor bii kadın içinbunlar (proalktinin ykseldini göğüsşlerinin şişliğinden anlarsın canım bnde üç ayda bir baktırıorum zaten...inşş ttlım bu güzel dileklerin gerçek olurropuyorumnanaktan[/QUO
evet canım ya göğüslerim çok şiş yüksek eminimde olsun ya ben bu topikte sizlere dua edicem sizler kalında ben o zamanda mutlu olurum hemdeee çokkkk dualarımızın kabul olduğunu görmek ayrı bir mutluluk verecek bizlere...opuyorumnanaktan
evet arkadaşım ya napalım sınav işte... o akşam eşime ayrılalım dahi demiştim çok ağlamıştımhiç aklıma gelmeyecek birşeyle karşılaşmak yıkmışitı beni ya yumurtalıklarda alınınca umutta kalmıyacaktı mucizede herşey anlamını yitirecekti ve eşimide babalıktan alı koymak ona yapacağım kötülüktü diye düşünmüştüm... dualarım sizlerle hadi kızlar sırayla dolduralım bu topiği ALLAH'IM DUALARIMIZI KABUL EYLE ANNELİĞİ BİZLERE HAYIRLI KIL!!!:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?