heya kız civcivli patih ehehehehehehhe :CüvCüv::roflol:
kızlae burdan çok sevdiğim bi arkdşım vardıı sizden ii olmasın tüp bebek için gitti bu sefer tutmuş not bırakmış bana kendim kalmış gibi çok sevindimm yaaa:lepi:
umudunu yitirmeeeeeteş.kıslar bu ay kırmızı kartı görünce kararımı verip alırım sanırım 1000 umutsuzluk 1 umut bekliyorum
canım yaaa ben o şeyden pek bişi anlamıyorum desemm:kedi:
ayy biri benim yerime hesaplasda ne güzel olurr sırnaşık şey
Merhaba arkadaşlar, bende dün aldım Galenik marka içinde 5 adet var 1de gebelik testi hediye 5 adet..Bal tarçın çörekotu kullanıyorum dün başladım.Adetimin 2.günü..Adet biter bitmezde ovülasyon testi yapacağım..Benim adetlerim düzensizdi soğan kürü yaptım 15 gün 3 aydır düzenli geliyor,onda öncede hayıt suyu içmiştim..2,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.Tüm kontrollerim yapıldı ekim ayında rahim filmi çekildi hiç bir sorun yok fakat Allah vermeyince olmuyor..Kader arkadaşlarım inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay benide aranıza alırsanız sevinirim..2010 ylı bize bebişlerimiz getirir,Allah'ımız ol desin ve oluversin ..
teş.kıslar bu ay kırmızı kartı görünce kararımı verip alırım sanırım 1000 umutsuzluk 1 umut bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, bende dün aldım Galenik marka içinde 5 adet var 1de gebelik testi hediye 1 adet..Bal tarçın çörekotu kullanıyorum dün başladım.Adetimin 2.günü..Adet biter bitmezde ovülasyon testi yapacağım..Benim adetlerim düzensizdi soğan kürü yaptım 15 gün 3 aydır düzenli geliyor,onda öncede hayıt suyu içmiştim..2,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.Tüm kontrollerim yapıldı ekim ayında rahim filmi çekildi hiç bir sorun yok fakat Allah vermeyince olmuyor..Kader arkadaşlarım inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay benide aranıza alırsanız sevinirim..2010 ylı bize bebişlerimizi getirir,Allah'ımız ol desin ve oluversin ..
hiçbir zaman umutsuz olma ttlım umut bitince hayatın ne anlamı kalıoki ..bak burda biz umut küpü olduk canım :teytey:
cnmm saka yapıorummmm kuzumm anldm cnmmmpembe_patik kullanıcısından alıntı
msedam sağol kuşum bende anlatıyomm valla burda arkdş oluyoz kimsede birbirini tanımıyoyaa ondan rahatızzz
kızzzzzz tanımıyormuyuzz birbirimizi ask olsunn
kız reelde tanımıyozya ondan diommm benim çok yakınlarımdan başka dr ye gittiğimi bilmıyo komşulardn falan sölemedimm
Merhaba arkadaşlar, bende dün aldım Galenik marka içinde 5 adet var 1de gebelik testi hediye 1 adet..Bal tarçın çörekotu kullanıyorum dün başladım.Adetimin 2.günü..Adet biter bitmezde ovülasyon testi yapacağım..Benim adetlerim düzensizdi soğan kürü yaptım 15 gün 3 aydır düzenli geliyor,onda öncede hayıt suyu içmiştim..2,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.Tüm kontrollerim yapıldı ekim ayında rahim filmi çekildi hiç bir sorun yok fakat Allah vermeyince olmuyor..Kader arkadaşlarım inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay benide aranıza alırsanız sevinirim..2010 ylı bize bebişlerimizi getirir,Allah'ımız ol desin ve oluversin ..
kizlar benim kuzenim tam 4 aylik evli ve suanda tam 3 aylik hamile...cok sansli :)
başı sen çek ttlım ben pe:teytey:k anlamam o işten:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?