Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım yaaa ben o şeyden pek bişi anlamıyorum desemm:kedi:

ayy biri benim yerime hesaplasda ne güzel olurr sırnaşık şey

pembe_patik kullanıcısından alıntı
msedam sağol kuşum bende anlatıyomm valla burda arkdş oluyoz kimsede birbirini tanımıyoyaa ondan rahatızzz

kızzzzzz tanımıyormuyuzz birbirimizi ask olsunn
kız reelde tanımıyozya ondan diommm benim çok yakınlarımdan başka dr ye gittiğimi kimse bilmıyo komşulardn falan sölemedimm

Merhaba arkadaşlar, bende dün aldım Galenik marka içinde 5 adet var 1de gebelik testi hediye 1 adet..Bal tarçın çörekotu kullanıyorum dün başladım.Adetimin 2.günü..Adet biter bitmezde ovülasyon testi yapacağım..Benim adetlerim düzensizdi soğan kürü yaptım 15 gün 3 aydır düzenli geliyor,onda öncede hayıt suyu içmiştim..2,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.Tüm kontrollerim yapıldı ekim ayında rahim filmi çekildi hiç bir sorun yok fakat Allah vermeyince olmuyor..Kader arkadaşlarım inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay benide aranıza alırsanız sevinirim..2010 ylı bize bebişlerimizi getirir,Allah'ımız ol desin ve oluversin ..

Son düzenleme:
teş.kıslar bu ay kırmızı kartı görünce kararımı verip alırım sanırım 1000 umutsuzluk 1 umut bekliyorum
umudunu yitirmeeeee güzell günler varrr gelicek bebişşşşş cnmm
canım yaaa ben o şeyden pek bişi anlamıyorum desemm:kedi:

ayy biri benim yerime hesaplasda ne güzel olurr sırnaşık şey

ver kusum son 3adetini tarihleriniii

allh gönlüne göre versin cnm benm testimde seninle aynı markaaa bende bgn başladım

aramıza hoşgeldin ttlım inş bu topik bize şans getiricek allahın izni ile bebişlerimiz gelicekk

hiçbir zaman umutsuz olma ttlım umut bitince hayatın ne anlamı kalıoki ..bak burda biz umut küpü olduk canım :teytey:

doğru dıyon hayatım vallaaa haydeyın halay çekıoz bebek isteyenlerrr başı kim çekıyoooo :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cnmm saka yapıorummmm kuzumm anldm cnmmm

meraba cnmmmm hoşgeldnopuyorumnanaktan aramızaaaaaa cnm ozman olacaktır kızz helal sana bakkk bakkk nasılda kullanıor cörekotu bal tarcın bende kullanıorum cnmmmm inş faydasını görerizzzz cnmm aferinn sana kızalkisalkisalkis alkisalkisalkis valla yaa yaz yazzzzz öldümmmmmm kullanın die kızz kullanmıorlarrrr lmaz:

kızlar umut güzelde ben geçen ay fazla umutlandım eşimede yazık oluyor ağlayıp sızlanınca aslında böyle değilimdir ama çok ist.yorum çok özlüyorum bebşimi hiç aslında içime düşene kadar bebiş isticeğimi düşünmüyordum içinde hissedince başka oluyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…