Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızz dilan benmi saman altından su yürütüommm aşk olsun naptımda sölemedimm aaaaaakaydirigubbakcemile3herşey otada ben bi kereyse siz beş kere anam ii bakın kocalara hele sen hele sennn sapıkım benimm kaydirigubbakcemile3

hadee hadeeeeeee sositososito sositososito yerimseniben senii seniiiii seniiiiiiiiii yerimseniben utanmaaa kızz utanmaaa:roflol::roflol::roflol: benn ii çalştmmmm ama haaaahihoyyyt hihoyyyt

kıss ben dk yaa bakmam hiçç bazen çokkk uuznnn gelir bana bazenn çokkk kısaaa
eeee o an ki psikolojime kalmışş :teytey::dance:

kısss sedoşş dersimi verdim dedim yaaaa :roflol::roflol:
yok canım dün gece yoktu öğlen geldi yarın sabah gidecek
ama yumoşlama günlerinde denk getireemiyoruz işte :sm_confused:

[ı]cnm ben dun fatmayada okudum olsun rabbım kabul etsın bugun kendıme arzuya ve güle okuyacagım nasıpse[/ı]

yahu bnde okuduydum fatmaya neyse rabbim kabul etsinnn ya kızlar ben sırayı takip edemıyorum bu ara çok yoğunum elim erdikçe bi arkdaşa okuyorummm günü gününe okuyamıyom hakkınızı helal edinn ama herkese okuycammm bundan şüpheniz olmasın

SLM KIZLAR İNŞ. İYİSİNİZ BEN ÇOK KÖTÜYÜM DAHA HYENİ TOPARLANIYORUM PAZAR GÜNÜ AĞRILI BİR ŞEKİLDE ADET OLDUM SANKİ DÜŞÜK YAPTIM CUMA DOKTORA GİDECEĞİM İNŞ. SONRA GÖRÜŞÜRÜZ :gitme:

nasıl yanı hala gıtmedınmı cnm adet olunca hemen doktora gıt bence

1.gün nilgül
2.gün birsen ve şule
3.gün seda fatma semra
4.gün arzu ben ve gül

kızlar okuduklarım rabbım kabul eylesın dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…