Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ttlım benim ya sende aynı benm gibi bnde hiç istemiodum bebek filan ama onu hissettim ya şimdi bide bana sor çok zor beklemek

ben bugn gene negatifi gördüm anlamıorumki yarınsa yumurtlama günüm bugün çıkmalıydı bi sorun var sanırım ((((((((

genelde hamile kalma zamani nekadardir ortalama??yani kac ay sonra hamile kalma sansi yuksek kadinlarin

meraba cnmmmm hoşgeldnopuyorumnanaktan aramızaaaaaa cnm ozman olacaktır kızz helal sana bakkk bakkk nasılda kullanıor cörekotu bal tarcın bende kullanıorum cnmmmm inş faydasını görerizzzz cnmm aferinn sana kızalkisalkisalkis alkisalkisalkis valla yaa yaz yazzzzz öldümmmmmm kullanın die kızz kullanmıorlarrrr lmaz:[/QUOTE]

Bugün 2.günüm seninde karnında hafif bi ağrı oluyor mu ?Belki adetim ya ondandır ağrım ama ben çok duydum bu kürle hamile kalan..Arkadaşlarrrr lütfen kullanın..Birde ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama denemediğim şey kalmadıkaydirigubbakcemile3 anneannem umreden zemzem getirdi orda hocaya sormuşlar eskiden arabistanda çocuğu olmayan kadınlar zemzem suyuyla yıkanıyorlarmış ve 2 ayda hemen oluyormuş onuda denedim anneannem 2 bidon getirmiş yıkandım bakalım artık zemzemin mi yoksa bal çörekotunun mucizesimi hepimiz göreceğiz...

ben bugn gene negatifi gördüm anlamıorumki yarınsa yumurtlama günüm bugün çıkmalıydı bi sorun var sanırım ((((((((

cnmm benim ona direk odaklanmaa geç yumurtlayabilirsinnn ben geçen ayy 12 14 16 18 20 günler i kaçırmadım ama oz aman uzayan akıntım geldi ama birkaç gün sonra tekrar çok akıntım geldiiii görene kdr dene çift çizgiyi

15 ekim
10 kasım
5 aralıkk
çok sağol bacım çok makbule geçecekkopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan nedemek cnmm benimmmmmsositososito
8ile 13 aralık arası cnmmmmmm 13ünde çatlıcakkk cnm sen 14ünüde değerlendirr amaayerimseniben 18inde yerlleşicek bebiş varsaaa:) 23üünde kanda 25inde idrarda öğrenebilirsn cnmcımmopuyorumnanaktan
doğru dıyon hayatım vallaaa haydeyın halay çekıoz bebek isteyenlerrr başı kim çekıyoooo :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aman olsunda patikçim geç olsun ilaçlara gerek kalmasın başka bişiy istemiorum :hulya:

bende istiyom ikizzzzz kafayı yerim bakarken ama olsun bi olsundaaa birinciye zor niyetlendim bennn ikisi birden çıkar

aramıza hoşgeldin ttlım inş bu topik bize şans getiricek allahın izni ile bebişlerimiz gelicekk

Hoşbulduk inşallah canım

Arkadaşımın 5 yıldır çocuğu olmuyordu tüp bebek yöntemi ile ikizi oldu ama çok zorluk çekti şuan bebekleri 1,5 yaşında fakat Allah yinede bakabileceğimiz kadar çocuk versin bende ikiz-üçüz farketmez diyordum arkadaşım duanı doğru dile Allah bakabileceğin kadar versin dedi haklı ama ben yinede 2 tane istiyorummm:lepi:

anammm kısssss doktor gibin konuştun birden sanki varmış da öğrenecekmişim gibi geldi kaydirigubbakcemile3

bende halayaaaa başı çekerim mendilimde varr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayy ya daa aya göre halay başı geçsin yani 1 aydır bekleyenler benim gibi 16 aydır bekleyenlerr :teytey:benden sonraya geçsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…