Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlar ben kaçıorum uykum geldii başım ağrıo aynı zmaandakafamçokkarıştıöptüm hepinizii iigecelerrr mcukmcukkopuyorumnanaktan

ttlım ne güzel anlatmışın walla beni çok etkilio böle şeyler allah yardımcımız olsun inşş gözlerm yaşarıo hemenn yaa ço üzülüorum nedense anlamadım...bebeğimi düşürdüğmde babam beni ilk gördü ve gözleri yaşlı bi şekilde üzülmeyn kızım allah sevdiği kullarına sıkıntı üzüntü verirmiş dedi o an sanki acım hafifledisenağlamaoff gene aklıma gelio allahım yardım ett:Saruboceq:

ya sedam lütfen yaa benimde gözlerim doldu bak acıya bile şükretmeyi bilmeliyiz kuzu benim bir arkadaşım var nilgüle bahsetmiştim 26 yaşında 4 aşılama 3 tüp bebek ve hepsi negatif 2. tüp bebeği tutmuştu ama tutunduktan 1 hafta sonra düştü düşün ya benim arkadaşım ttutundu bende hamile kalabiliyorum diye sevinçten ağladı düşürdüğü halde düşünsene neler yaşadı ne paralar ne ümitler döktü bu yolda...ama düşüğüne bile şükretti ümitle bağlandı...

çok zor ya allh yardım etsin o kadar çabalar boşa çıkıo ama o yinede sevinecek bişey buluo bunu yapmakta çok zordurr bilirimm(ne diyim canım acılar sevnçler herşey bizim için yaşanacak bişiy varsa yaşanıo öle yada böle(bundan snra inş herşey çok güzzel olcak inanıorum ddualarımızyerini bulucakk inşş:Saruboceq::Saruboceq:

ve o arkadaşım ocakta 4. tüp bebeğini yaptıracak ben bir kere ağzından duyadım sitem ettiğini bir kere niye dediğini bütün tahlileri yaptırdı rahim filmi lakoskobimidir nedir hepsini ne varsa ve bunları 5 yıla sığdırdı inanılmaz kilo aldı ama yinede sitem etmedi yılmadı ümitsizliğe kapılmadı sorgulamadı...

nasıl bi sabır bu tebrik ediorum arkadaşını herkez başaramaz bunu alkisalkisalkis

hahh evet canımsın ya böyle olalım işte ya şu dualara yüreğimizide koyalım şüpemiz olmasın... mevlam o kadar yüceki o bizi duyar yer gök dualarla ayakta.rabbim ol desin yeter...

evet canım cok zor helede kaybetmek dahada zor ama yınede ümidimizi yıtırmemeliyiz isyan yerıne bol bol dua etmelıyız bırbırımıze bırımızden bırı hamıle kalsa bıle o sevınç yasanmaya deger ALLAH zamanını bılıyo canım yeterkı bebegımız hayırlı ve saglıklı olsunda zamanı önemlı degıl:Saruboceq::Saruboceq:

hahh evet canımsın ya böyle olalım işte ya şu dualara yüreğimizide koyalım şüpemiz olmasın... mevlam o kadar yüceki o bizi duyar yer gök dualarla ayakta.rabbim ol desin yeter...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceql dedi ve oldu bu kitabı okudunuzmu kızlar ben okumaya balıcam taşkın tunanın okuyun derim çok şey örenirsinizz:))

:teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi: EVET İŞTE BU BACILARRRR

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceql dedi ve oldu bu kitabı okudunuzmu kızlar ben okumaya balıcam taşkın tunanın okuyun derim çok şey örenirsinizz:))

OKUMADIM yeni duydum desem canım ama en yakın zamanda okumak isterim güzelmiymiş... bu arada yatsı namazını kılmadım daha çook utanıyorum valla

herkes gitmiş biz kalmışız kuzular bende gideyimde namazımı kılayım ya eşimde yattı...sizleri kocamannn öpüyorum kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…