walla ne süpriz olurr hee:lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:
kızlar ben kaçıorum uykum geldii başım ağrıo aynı zmaandakafamçokkarıştıöptüm hepinizii iigecelerrr mcukmcukkopuyorumnanaktan
tabi canım Rabbim sevdiği kullarını sınarmış bakalım kulum beni seviyomu sitem edecekmi benden geçecekmi diye... yanılmıyosam peygamber efendimiz eğer ümettimin hayatı çok düzenliyse her istediği oluyosa korksunki sınanmıyo...Allah sevmediği kullarını sınamazmış beni anmasın diye ama sevdiği kullarını bir an beni unutmasın bakalım ne kadar dayanacak bu bi ölçü işte bak sakın şeytana uymayalım oki en sevdiğim insan Allah'In verdiği derde oflayan sitem eden herkese anlatıp yakınan insandır demiş işte o benim dostumdur ben onun kulağına vesvese veririm şöyle de şöyle yap bak isteğin olmuyo diye. ne uzun oldu ya...
gebelik gerceklesmeye baslayinca yerlesim lekesi gelebiliyor...kahverengi seklinde[/QUsanmıyorum canım aşilamam tutmadı bole kıstlemı tutacak:çok üzgünüm:ahh keşke o günler gelsede burda hepimiz hamıle kalıp bebeklerımızı konuşsak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızzz nilgül ben nediyorum bu kız ne diyo yaaa seda yla biz ne yazıyoruz bu kuzu ne diyo ya ümitsizlik yokkk kızım Allah kist mist dinlemez ol der olur eee o zaman meğer kist vardı bu kadar ümitsizd,ik niye dua ettik niye el açtık lütfen bacılar böyle konuşmak yakışmıyo bizlere...
sedacım gıttınmı kızzz
ttlım ne güzel anlatmışın walla beni çok etkilio böle şeyler allah yardımcımız olsun inşş gözlerm yaşarıo hemenn yaa ço üzülüorum nedense anlamadım...bebeğimi düşürdüğmde babam beni ilk gördü ve gözleri yaşlı bi şekilde üzülmeyn kızım allah sevdiği kullarına sıkıntı üzüntü verirmiş dedi o an sanki acım hafifledisenağlamaoff gene aklıma gelio allahım yardım ett:Saruboceq:
evet canım benım cok haklısın ümitsizlik yokkkkkkkkkk:lepi::lepi::lepi:kızzz nilgül ben nediyorum bu kız ne diyo yaaa seda yla biz ne yazıyoruz bu kuzu ne diyo ya ümitsizlik yokkk kızım Allah kist mist dinlemez ol der olur eee o zaman meğer kist vardı bu kadar ümitsizd,ik niye dua ettik niye el açtık lütfen bacılar böyle konuşmak yakışmıyo bizlere...
ya sedam lütfen yaa benimde gözlerim doldu bak acıya bile şükretmeyi bilmeliyiz kuzu benim bir arkadaşım var nilgüle bahsetmiştim 26 yaşında 4 aşılama 3 tüp bebek ve hepsi negatif 2. tüp bebeği tutmuştu ama tutunduktan 1 hafta sonra düştü düşün ya benim arkadaşım ttutundu bende hamile kalabiliyorum diye sevinçten ağladı düşürdüğü halde düşünsene neler yaşadı ne paralar ne ümitler döktü bu yolda...ama düşüğüne bile şükretti ümitle bağlandı...
ve o arkadaşım ocakta 4. tüp bebeğini yaptıracak ben bir kere ağzından duyadım sitem ettiğini bir kere niye dediğini bütün tahlileri yaptırdı rahim filmi lakoskobimidir nedir hepsini ne varsa ve bunları 5 yıla sığdırdı inanılmaz kilo aldı ama yinede sitem etmedi yılmadı ümitsizliğe kapılmadı sorgulamadı...
çok zor ya allh yardım etsin o kadar çabalar boşa çıkıo ama o yinede sevinecek bişey buluo bunu yapmakta çok zordurr bilirimm(ne diyim canım acılar sevnçler herşey bizim için yaşanacak bişiy varsa yaşanıo öle yada böle (bundan snra inş herşey çok güzzel olcak inanıorum ddualarımızyerini bulucakk inşş:Saruboceq::Saruboceq:
çok zor ya allh yardım etsin o kadar çabalar boşa çıkıo ama o yinede sevinecek bişey buluo bunu yapmakta çok zordurr bilirimm(ne diyim canım acılar sevnçler herşey bizim için yaşanacak bişiy varsa yaşanıo öle yada böle (bundan snra inş herşey çok güzzel olcak inanıorum ddualarımızyerini bulucakk inşş:Saruboceq::Saruboceq:
hahh evet canımsın ya böyle olalım işte ya şu dualara yüreğimizide koyalım şüpemiz olmasın... mevlam o kadar yüceki o bizi duyar yer gök dualarla ayakta.rabbim ol desin yeter...
evet canım benım cok haklısın ümitsizlik yokkkkkkkkkk:lepi::lepi::lepi:
haaa evet kuzumsun ya böyle olacağız sorgulAMAK bize düşmez yavruuuum benim belki bizi şerden koruyo ya bilemeyizki en güzel zamanda gelecek meleklerimiz ya bu dualar boş değil....fıstığım benim...a.s.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceql dedi ve oldu bu kitabı okudunuzmu kızlar ben okumaya balıcam taşkın tunanın okuyun derim çok şey örenirsinizz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?