Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben gideyim vışşşş namazımı kılayımmm dualarım sizle............................................tamam şimdi diyosunuz yuhhh birde yüzlü yüzlü dua edecek şu saate diye ama napayım pis şeytannnnn :,,,(((((

:kedi::kedi::kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benım duanın saatı yoktur yeterkı yaradadan ıste sen a.shadı opuyorum senı
ıyı geceler sekerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben canım sureklı ıdrara cıkıyorum ıdrar tahlılı yaptırdım ıltahap cıktı ıdrar yollarımı cok üşütüyorum

sen nasılsın canım

napim hayatımm yaa herzamanki işlerr gerçi bu ara sınav var diye boşluyorum ev işlerini aama kahvaltı falan ettim ortalığı üstünden topladımm bulaşıkları ayarladımm ayy hergün aynı iş şimdi oturdum test çözmeye saat 1de de direksiyona gidicemm cnm bana dua ett yarın sınav içinn görümcene ederken benide unutma

tamam canım allah yardımcın olsun ben sana güveniyorum ama hiç sitres yapma derslere gitmişsin o kadar zaten sende görmüşsündür geçmiş sorulardan hep aynı sorular çıkıyo

tamam canım allah yardımcın olsun ben sana güveniyorum ama hiç sitres yapma derslere gitmişsin o kadar zaten sende görmüşsündür geçmiş sorulardan hep aynı sorular çıkıyo

sağol cnmm evet aynı sorularr varr kısmet artıkkk heyacan yapmam inşşş görümcene söledinmiii dediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…