kız daha kılmadınmı
ben okununca hemen kılıyorum sonra zor oluyor bugun kılamadım ama lekelerden:1no2:yok bacım ya kılmadım valla yalan söyleyemem utandığımıda söyledim bacım üstüme gelme utanıyom:kedi: hem sizden hem yaradandan valla...
canım tutumuyum senı namazını kıl yat sabah erken kalkcan bıtanemyok bacım ya kılmadım valla yalan söyleyemem utandığımıda söyledim bacım üstüme gelme utanıyom:kedi: hem sizden hem yaradandan valla...
nıye utanıyon bende de oluyo ole bazen canımcanım tutumuyum senı namazını kıl yat sabah erken kalkcan bıtanem
canım benım duanın saatı yoktur yeterkı yaradadan ıste sen a.shadı opuyorum senıben gideyim vışşşş namazımı kılayımmm dualarım sizle............................................tamam şimdi diyosunuz yuhhh birde yüzlü yüzlü dua edecek şu saate diye ama napayım pis şeytannnnn :,,,(((((
ıdrarını yaparken yanma oluyomu sende veya sık sık ıdrara cıkma oluyomu sadece kokuyla sanmıyorum yedıgın şeylerden olabılır hmaıle kaldıysanda olbılır pis kokuya biraz once yazdim ya agir koku aliyorum diye bu enfeksiyonda olabilir idrarimda
arkadaslar aranizda idrar enfeksiyonu geciren oldumu..
kızlar ya dün akşam leke geldi bendenduaları bitiremedim.hastalığım bitince tamamlıcam allahın izniyle
olsun cnmm bitincee başlarsın tekrarrr sorun yok onda hepimiz erteliyozz
sen nasılsın canım
napim hayatımm yaa herzamanki işlerr gerçi bu ara sınav var diye boşluyorum ev işlerini aama kahvaltı falan ettim ortalığı üstünden topladımm bulaşıkları ayarladımm ayy hergün aynı iş şimdi oturdum test çözmeye saat 1de de direksiyona gidicemm cnm bana dua ett yarın sınav içinn görümcene ederken benide unutma
tamam canım allah yardımcın olsun ben sana güveniyorum ama hiç sitres yapma derslere gitmişsin o kadar zaten sende görmüşsündür geçmiş sorulardan hep aynı sorular çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?