Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

inş canım.Akşamları baya kalabalık oluyo topik gündüzleri fazla kımse olmuyo akşamlarıda ben giremiyorum ancak evin işini yapıyorum internete girmeye fırsat kalmıyo

haklısın cnmmm hem çalışıp hem ev kadını olmak zor iş allh yardım etsinnn sana evet gece çoşuyo burasıııı akşam vadi vardıyaa kocalar tv de hanımlar pc de kaydirigubbakcemile3:roflol:

[ı]1.gün nilgül
2.gün dilan ve şule
3.gün birsen ve fatma
4.gün seda semra ve ayşe
5.gün kendıme arzuya ve güle
6.gün neslihan ve sevdaya

arkadaslar benım dualarım bıttı rabbım dualarımızı kabul eylesın bu cuma gunu yuzusuyu hürmetine.dua okuyan arkadaslar hakkınızı helal edın allah hepınızden razı olsun en yakın hayırlızamandasaglıklı sıhhatlı rabbısını annesını babasını bılen hayırlı evlat nasıp eylesınn
[/ı]

allah razı olsun canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.İnş en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

kızz maşallhınn varrr haaaa süpersinnnn allahımkabul etsinnn şu mubarek gündeeee

ttım alah kabul etsin inş dualarımızı çok saol yüreğine sağlık:Saruboceq:

kızlar ben geldim ama kmse yok bu arada doktorla görüştüm yumurta takibi için reglinin onncu günü gel dedi ilk izlenm olarak çok ilgili geldi bana inş hep böle olurr:))

BURDYIZZZ KIZZZZZZZ BıZ YUMURTAAMIZIII YEDıK HEMDE SUCUKLUUUUUUkaydirigubbakcemile2 NıE GELMEDıN SEN kaydirigubbakcemile3lülülülüÜÜÜÜÜÜÜ KIZZZ MSNE GELLL SEDAAAA MAYMUNCUKKKKK

zeynep nasılsın cnmmm toparlandınmı biraz

sağol canım iyiyim doktora gittim bugün şükür bir şey yok herşey yolunda doktor teste olan hafifi çizgi yi düşük sayıyoruz dedi adetim 1 gün geçince kan testiyle bakıp önlemli gidelim dedi şükür sevdim ilgili iyi doktordu inş. onla devam edeceyim canım

patikcim dualarımda en son nilgünü okudum bitiremedim malüm devam edemedim belki yarın başlarım inş. biraz uzun sürdü bu ay bende anlamadım

aaaaaaaaaa zaeynepcim gelmiş hoşgeldin canım nasılsın:)))iibi dktor bulmana sevndim canm

sağol sedacım iyiyim şükür sen nasılsın canım geldim ben artık opuyorumnanaktan

gel tabi ttlım ya morelini düzelt bir an önce canım üzme kndini herşey bizim için :):teselli:bnde iiyim bildiğin gibi işte reglime üç gün vardı bnde kırmızıları gördüm ama üzümorum artık allah büyük stres daha beter yapıo beni korkuorum

erkenmi geldi canım geç gelsede umutlanıyor insan hayırlısı olsun canım eşime doktor antibiyotik vermiş cildiyeye gitmişti problem olurmu bebek için ilaç kullanması bir bilgin varmı canım

erkenmi geldi canım geç gelsede umutlanıyor insan hayırlısı olsun canım eşime doktor antibiyotik vermiş cildiyeye gitmişti problem olurmu bebek için ilaç kullanması bir bilgin varmı canım

ne için canım ilaç adı ne bnde bi ara kulandım gebelik yasaktı o dnmler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…