söledim canım çok tşk etti allah razı olsun dedi ondanda bi dua aldın:)
allh razı olsunnnn ne demek cnmm yeterki azcık birbirimize faydamız olsunn inş oda kazanır bi kerette
inş canım.Akşamları baya kalabalık oluyo topik gündüzleri fazla kımse olmuyo akşamlarıda ben giremiyorum ancak evin işini yapıyorum internete girmeye fırsat kalmıyo
[ı]1.gün nilgül
2.gün dilan ve şule
3.gün birsen ve fatma
4.gün seda semra ve ayşe
5.gün kendıme arzuya ve güle
6.gün neslihan ve sevdaya
arkadaslar benım dualarım bıttı rabbım dualarımızı kabul eylesın bu cuma gunu yuzusuyu hürmetine.dua okuyan arkadaslar hakkınızı helal edın allah hepınızden razı olsun en yakın hayırlızamandasaglıklı sıhhatlı rabbısını annesını babasını bılen hayırlı evlat nasıp eylesınn [/ı]
allah razı olsun canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.inş en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
[ı]1.gün nilgül
2.gün dilan ve şule
3.gün birsen ve fatma
4.gün seda semra ve ayşe
arkadaslar benım dualarım bıttı rabbım dualarımızı kabul eylesın bu cuma gunu yuzusuyu hürmetine.dua okuyan arkadaslar hakkınızı helal edın allah hepınızden razı olsun en yakın hayırlızamandasaglıklı sıhhatlı rabbısını annesını babasını bılen hayırlı evlat nasıp eylesınn [/ı]
kızz maşallhınn varrr haaaa süpersinnnn allahımkabul etsinnn şu mubarek gündeeee
[ı]1.gün nilgül
2.gün dilan ve şule
3.gün birsen ve fatma
4.gün seda semra ve ayşe
zeynep nasılsın cnmmm toparlandınmı biraz
sağol canım iyiyim doktora gittim bugün şükür bir şey yok herşey yolunda doktor teste olan hafifi çizgi yi düşük sayıyoruz dedi adetim 1 gün geçince kan testiyle bakıp önlemli gidelim dedi şükür sevdim ilgili iyi doktordu inş. onla devam edeceyim canım
sağol sedacım iyiyim şükür sen nasılsın canım geldim ben artık opuyorumnanaktan
erkenmi geldi canım geç gelsede umutlanıyor insan hayırlısı olsun canım eşime doktor antibiyotik vermiş cildiyeye gitmişti problem olurmu bebek için ilaç kullanması bir bilgin varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?