Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

oooo kimseee yok kimseeee herkse gitmiş kızlar topikk iice asagılara gidioooo nerdesnzz kmseler yokkklmaz: :çok üzgünüm:

selam millet ne habersiniz umutsuzz tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bütün arkadaşlara dua edecem

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

selam millet ne habersiniz umutsuzz tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bütün arkadaşlara dua edecem
SAOL BİTANEMMM:1hug: TEŞŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞ CANIM ALLAH RAZI OLSUN KIZ SEN HAMİŞSİN DUALARINDAKABUL OLUR:Saruboceq: UNUTMA OLURMU.....SEN NAPTIN KUşUM gittinmi doktora YİĞENMİZ NASıLmıŞ BAKALIMM :asigim:
selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
selam kusum canım hamile olsan bile aynısını yasarsın oyüzden hiç endişelnme hamileysende adet belirtinin aynısı olur zaten askm

kızlar nerdesiniz yaaaaaa....tedavin hayırlı olsun umutsuz
cnmmm yaaaaa sorma kimse yok bende kimse yok die cıktım:1closedeyes: sen nerdesnnnnn gelllll yineee
hayırlısı olsn cnmm aşılamayamı başlıycaksın

amin cnm evet iğne tedavisi dısında tek fark sperm yıkanp enjekte edilecek okadar...ben iğne tedavisine pek güvenmedgm için direk asılama istiorum allah nasip ederse eger inş olucak:Saruboceq: herkses sen neden asılma yaptırıosn normal yolla gebe kaldın diorlar ama eşim askere gidicek işte...allah nasip ettiyse asılama olsun diorum...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…