patik cimmmm
naber tltım
napıosunn
iiim kuşum sen nasılsınn yemekk pişsin diye beklıyorummmmmmmmmm açlıktan ölcem kurstan geldimde
afiet olsun canım ne pişirion bakemm
fırında patetesli tavukk(incik) havuçlu turp salatası bide çorba var
ohh menü güzelmiş afiyetler olsun cicimm:))
İİMM KUUZUMM SENNN KIZ TEDAVİYE BASLIORUMM:Saruboceq: kafamçokkarıştı hihoyyyt
SAOL BİTANEMMM:1hug: TEŞŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞ CANIM ALLAH RAZI OLSUN KIZ SEN HAMİŞSİN DUALARINDAKABUL OLUR:Saruboceq: UNUTMA OLURMU.....SEN NAPTIN KUşUM gittinmi doktora YİĞENMİZ NASıLmıŞ BAKALIMMselam millet ne habersiniz umutsuzz tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bütün arkadaşlara dua edecem
selam kusum canım hamile olsan bile aynısını yasarsın oyüzden hiç endişelnme hamileysende adet belirtinin aynısı olur zaten askmselam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
cnmmm yaaaaa sorma kimse yok bende kimse yok die cıktım:1closedeyes: sen nerdesnnnnn gelllll yineeekızlar nerdesiniz yaaaaaa....tedavin hayırlı olsun umutsuz
hayırlısı olsn cnmm aşılamayamı başlıycaksın
umutsuz bugun doktora gittim idrar enfeksiyonu olmussun dedi sanirim hamilelik sansim yok bu ay...
:1shok: yok cnm yaaa üzülme geçer hem onla pek ilgisi yokki önemsiz bişii:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?