Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ay kızlar ikizi olanda olurmu aramızdakaydirigubbakcemile ben çok isterim
ayyy inşşş cnmmm yaaa inşşşşş

Bugün 2.günüm seninde karnında hafif bi ağrı oluyor mu ?Belki adetim ya ondandır ağrım ama ben çok duydum bu kürle hamile kalan..Arkadaşlarrrr lütfen kullanın..Birde ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama denemediğim şey kalmadıkaydirigubbakcemile3 anneannem umreden zemzem getirdi orda hocaya sormuşlar eskiden arabistanda çocuğu olmayan kadınlar zemzem suyuyla yıkanıyorlarmış ve 2 ayda hemen oluyormuş onuda denedim anneannem 2 bidon getirmiş yıkandım bakalım artık zemzemin mi yoksa bal çörekotunun mucizesimi hepimiz göreceğiz...[/QUOTE]
evet cnm cok ii sölüorum ama sen sakın bırakma cnmmm bende deniorum arkadslarada biraz sen anltta belki etkili olurrr
bu ay benim askimla ilk denemem olucak bebis icin ve muhtemelen tutmuycak hemen....

lmaz: lmaz: böle düşünürsen olmaz neden tutmicak tutar tabikideee takma kafama ama dah basındasın cnmmkaydirigubbakcemile2

kız zemzemle yıkanılırmı günah falan değilmi

Valla aynısını dedim bende çarpılırım töbe besmele çekerek yıkandım ama dediler oda Allah'ın suyu..İnşallah çarpılmamışımdırkaydirigubbakcemile3 Bu ay adetim 8 gün gecikti hergün test yaptım kafayı kırdım sandım ama tamamen psikolojik gelmesin diye çok dua ettim çift çizgi göreyim ALLAH IM ama nasip değilmiş bakalım bu ay inşallahhhh hepimiz hamiş kalırızhihoyyyt:CüvCüv:

beni sadece altan muayene atti gayet temiz yumurtalarım ii görünüo dedi tabi b muayene beni mahveti o kadar canımın acıdını hatırlamıorm çok kötüydü tam yarım saat bide öldüm öldüm dirildim(((((((((

hihoyyyt hihoyyyt:dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşş hayatımm herkes birbirine dua etsin kızlarr ben duama başlarken bitirdğimde rabbim tüm isteyenlere ver sonra bana nasip et diye edıyorum lütfen sizde bana herkese edin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

en sonunda yedik kafayıı delikafaduldendelikafadulden

benide zordu çokkk bereket doktorum anlayışlı adam ama ben yerin dibine girdimmm eşimde yoktu yanımda ist gitmiştii yetişemediii napalım sağlık için bebek için herşey

Bizim sülale hacı hoca sordum herkese günah değil dediler.Allah biliyor içimizi.. Kızlar inanın yiyin şu bal çörekotu karışımını yine bu siteden buldum ben bu karşımı arama yapın bak Bal çörekotu diye kaç kişi hamile kalmış ..

:Saruboceq:inş. kızlar rabbim biliyor zamanını biz dualarımızı eksik etmeyelim hayırlısıyla gelsin meleklerimiz

şu bal çörek otu
bazılarının adetini geçiktiriyo kızlar bende bu ay yapacaktım vazgeçtim
soğan suyunu yapıyorum yatmadna öncede 5 incir yiyorum

ama bu ay da olmazsa bi daha ki ay balı da yaparım kim ne derse desin
yapamdığım bişi kalamsın ayıp olur sonra :roflol:

kız umutsuzzz bak buda çörek otçu çıktı sana arkidişşşş midesi alan yesin kuşum beni alt üst etti bu ayda olmassa diğer aya balsız yemeğe çalışçam bakalım

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

en sonunda yedik kafayıı delikafaduldendelikafadulden
yedik valaaa hihoyyyt hihoyyyt
inşş hayatımm herkes birbirine dua etsin kızlarr ben duama başlarken bitirdğimde rabbim tüm isteyenlere ver sonra bana nasip et diye edıyorum lütfen sizde bana herkese edin

edyorum ben hep ediorumm kızlar hepmize isteyen herkse nasip etsin rabbim şşimdi bir soruuuu CÖREKOTU BAL TARCINA KİMLER BASLICAKlaelaelaelaelae

kızlar benim gögüslerim çok acıyo karnımda bi tuhaf
ayyy acaba hamilemiyimmm :roflol::roflol::roflol

reglim bugün bitti valla yoksa acaba mı derdim yanii
artık o seviyedeyimm
aştım kendimi delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…