kız ben ilaç içiyommm sen kullanmıyomusun klomen içiyom ben bide glucopage
ayyy inşşş cnmmm yaaa inşşşşşay kızlar ikizi olanda olurmu aramızdakaydirigubbakcemile ben çok isterim
meraba cnmmmm hoşgeldnopuyorumnanaktan aramızaaaaaa cnm ozman olacaktır kızz helal sana bakkk bakkk nasılda kullanıor cörekotu bal tarcın bende kullanıorum cnmmmm inş faydasını görerizzzz cnmm aferinn sana kızalkisalkisalkis alkisalkisalkis valla yaa yaz yazzzzz öldümmmmmm kullanın die kızz kullanmıorlarrrrlmaz:
bu ay benim askimla ilk denemem olucak bebis icin ve muhtemelen tutmuycak hemen....
yok yavrm vermedi doktorum yaa amann gidip sorucam işte gerekiosa içiyim bekle bekle en azından yumurtlayıp yumurtlamadımı anlıyım
kız zemzemle yıkanılırmı günah falan değilmi
anammm kısssss doktor gibin konuştun birden sanki varmış da öğrenecekmişim gibi geldi kaydirigubbakcemile3
bende halayaaaa başı çekerim mendilimde varr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayy ya daa aya göre halay başı geçsin yani 1 aydır bekleyenler benim gibi 16 aydır bekleyenlerr :teytey:benden sonraya geçsinn
Valla aynısını dedim bende çarpılırım töbe besmele çekerek yıkandım ama dediler oda Allah'ın suyu..İnşallah çarpılmamışımdırkaydirigubbakcemile3 Bu ay adetim 8 gün gecikti hergün test yaptım kafayı kırdım sandım ama tamamen psikolojik gelmesin diye çok dua ettim çift çizgi göreyim ALLAH IM ama nasip değilmiş bakalım bu ay inşallahhhh hepimiz hamiş kalırızhihoyyyt:CüvCüv:
beni sadece altan muayene atti gayet temiz yumurtalarım ii görünüo dedi tabi b muayene beni mahveti o kadar canımın acıdını hatırlamıorm çok kötüydü tam yarım saat bide öldüm öldüm dirildim(((((((((
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
en sonunda yedik kafayıı delikafaduldendelikafadulden
Bizim sülale hacı hoca sordum herkese günah değil dediler.Allah biliyor içimizi.. Kızlar inanın yiyin şu bal çörekotu karışımını yine bu siteden buldum ben bu karşımı arama yapın bak Bal çörekotu diye kaç kişi hamile kalmış ..
:Saruboceq:inş. kızlar rabbim biliyor zamanını biz dualarımızı eksik etmeyelim hayırlısıyla gelsin meleklerimiz
yedik valaaa hihoyyyt hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
en sonunda yedik kafayıı delikafaduldendelikafadulden
inşş hayatımm herkes birbirine dua etsin kızlarr ben duama başlarken bitirdğimde rabbim tüm isteyenlere ver sonra bana nasip et diye edıyorum lütfen sizde bana herkese edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?