SAOL BİTANEMMM:1hug: TEŞŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞ CANIM ALLAH RAZI OLSUN KIZ SEN HAMİŞSİN DUALARINDAKABUL OLUR:Saruboceq: UNUTMA OLURMU.....SEN NAPTIN KUşUM gittinmi doktora YİĞENMİZ NASıLmıŞ BAKALIMM:asigim:
selam kusum canım hamile olsan bile aynısını yasarsın oyüzden hiç endişelnme hamileysende adet belirtinin aynısı olur zaten askm
cnmmm yaaaaa sorma kimse yok bende kimse yok die cıktım:1closedeyes: sen nerdesnnnnn gelllll yineee
inşallah tutar canım aşılaman...:Saruboceq:
canim sende belirtiler varmi ??
umutsuz eşin kısa dönemmi yapacak
alenam ben sürekli idrar enfeksiyonu oluyorum hatta ilaçlarım hala bitmedi kullanıyorum çocuga engel degıl yanı ilaç kullanırsan gecer ayaklarını sıcak tutmaya calışcanim sende belirtiler varmi ??
slm kızlar ben geldımmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbuldukkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü hoşgeldinnnnn sositososito
alenam ben sürekli idrar enfeksiyonu oluyorum hatta ilaçlarım hala bitmedi kullanıyorum çocuga engel degıl yanı ilaç kullanırsan gecer ayaklarını sıcak tutmaya calış
canım o belli olmaz bebek belırtılerıyle adet belırtılerı aynı zaten sen antibiyotini ıhmal etmeden iç bırakma sakın buyrunnnnnnnnnben şimdı ütülerimi yapayım eşim gelmeden sonra kızıyor bana ben gelınce iş yapma diye ilerleyen dk larda görüşürüz canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanim butun antibiyotige basladim idrar enfeksiyonu icin....ama goguslerimde agrimaya basladi her adetten once agrir....bende bu ay bebis yok
slm kızlar ben geldımmmm
sositososito ohhh süper hadi inş hayrlı haberler al cnm allah razı olsn bizimde dualarmz seninle....:1hug:yok canım daha doktora gitmedim 5 ocakta gel dedi ama belki bu hafta içide gidebilirim hep dualarımdasınız
:Saruboceq: haklısn cnmm rabbime sıgıınıyorum:Saruboceq:hoşgeldin kuzuuuu.... hayırlısı olsun umutsuz vardır ondada bir hayır...
offfffffffffffffffffffff kimseler yok topikte nerdesiniz bacılarrrrrrr...:hulya:
diloşum sağol canım ayy bu sorunu yaşayan birilerinden iyi haber almak çokk iyi geliyo sizde ne kadardı canım bizde hareketlilik %1 mafoldumben
sprem 21 milyon
evet başka doktorada gidicez hemen amelşyata karar vermiycez
ama işte şark olayımız olmasa zamana bırakıcazda doğuda bu sorun hastane olayı pek yok
canım senin bahsettiğin tüp bbek merkezi nerde detaylı anlatırsan sevinirim
bu arada keçiboynuzu kürüne başladım pekmezinide yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?