Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

umutsuz eşin kısa dönemmi yapacak

yok cnm ya uzun:gitme: ünivertisiteyi bıraktı yarıda herks aynı yapcak die bişelr cıktı ya tek tertip bıraktı ben üniyi askerlk için istedm dio..ben kendi işimi acıcam bana diploma gerkmior..geldkten sonrda ben bitiririm dio üni.kolay dio oyüzden bıraktı...:sinifsinif:

alenam ben sürekli idrar enfeksiyonu oluyorum hatta ilaçlarım hala bitmedi kullanıyorum çocuga engel degıl yanı ilaç kullanırsan gecer ayaklarını sıcak tutmaya calış

canim butun antibiyotige basladim idrar enfeksiyonu icin....ama goguslerimde agrimaya basladi her adetten once agrir....bende bu ay bebis yok

canim butun antibiyotige basladim idrar enfeksiyonu icin....ama goguslerimde agrimaya basladi her adetten once agrir....bende bu ay bebis yok
canım o belli olmaz bebek belırtılerıyle adet belırtılerı aynı zaten sen antibiyotini ıhmal etmeden iç bırakma sakın buyrunnnnnnnnnben şimdı ütülerimi yapayım eşim gelmeden sonra kızıyor bana ben gelınce iş yapma diye ilerleyen dk larda görüşürüz canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım daha doktora gitmedim 5 ocakta gel dedi ama belki bu hafta içide gidebilirim hep dualarımdasınız
sositososito ohhh süper hadi inş hayrlı haberler al cnm allah razı olsn bizimde dualarmz seninle....:1hug:
hoşgeldin kuzuuuu.... hayırlısı olsun umutsuz vardır ondada bir hayır...
:Saruboceq: haklısn cnmm rabbime sıgıınıyorum:Saruboceq:
offfffffffffffffffffffff kimseler yok topikte nerdesiniz bacılarrrrrrr...:hulya:

askımmm ben geldmm cıkmssn sen yaaa:a015:

diloşum sağol canım ayy bu sorunu yaşayan birilerinden iyi haber almak çokk iyi geliyo sizde ne kadardı canım bizde hareketlilik %1 mafoldumben
sprem 21 milyon
evet başka doktorada gidicez hemen amelşyata karar vermiycez
ama işte şark olayımız olmasa zamana bırakıcazda doğuda bu sorun hastane olayı pek yok
canım senin bahsettiğin tüp bbek merkezi nerde detaylı anlatırsan sevinirim
bu arada keçiboynuzu kürüne başladım pekmezinide yiyo

canım kalamışta baktırıyoruz biz jinemed tüpbebk merkezinde yapılıyor spermiogram cnm cnm hiç üzülme toplam sperm 21milyonmu kaç ml cıktı cnm 1mldemi 21 mlyon yoksa hepsimi cnm hareket cogalır cnm korkma keçiboynuzunada basla hemen cnm benm hiç eşin kafaya takmsın stres cok etklior cnmm.....sen nerde yasıorsun

canım ben üsküdarda oturuyorum orası bize ters geliyo yani
canım sperm sayısı 21 milyon hareketlilik ileri hareket %1 yavaş hareket %2 toplam hareketsiz %96 çıkmış
canlılık %8 çıkmış
yani beende pek anlamıyorum ama işte böle
bu arada doppler ultrasyon çekildi onda gözükmedi herşey normal ama doktor gizli varikosel olabilir demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…