Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ANLDM BİTANEM SİZ BASKA DOKTORADA GİDİN YİNEDE CNM BENİM AMA CANINI SIKMA BİTANEM HERŞEY OLACAGINA VARIR BEBEK İÇİN BİR SPERM YETİYOR YETERKİ VAKTİ GELMİŞ OLSUNyerimseniben ODA SİZDE 1DEN FAZLA FAZLA VAR...:1hug:

kıss ben sana anlat diyom sen anlatmıyonn(((
yani sizede öle dediler sonramı hamile kaldın ne kadardı sizinki?
yani doktor olmasına gerek yok mu dedi sizmi olmadınız???

ayy çok soru sprdum biliyorum ama işte bir umut((((

kızlar selamlar hepinize. Allahım ne kadar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. eeee ne var ne yok yeni hamiş haberleri var mı kızlar beni bilgilendirin...

cnm bizim belirgin varikoseldi sizin degerler bizimkinden biraz düşük cnm benm :çok üzgünüm: bizim bebegnz olur dedler ama zor gibi bişe işte flan dediler oldu bebeğim normal yoldan bence hayatm siz beklemden asılama yaptrın yüzde 1morfoloji yükseledebilir yerndede kalabilir sürekli 3ayda bir yapılması gerek canım bize bi doktr amelyt dedi biz baska doktora giitik oda beklyn dedi cnm

kızlar selamlar hepinize. Allahım ne kadar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. eeee ne var ne yok yeni hamiş haberleri var mı kızlar beni bilgilendirin...

vereliniortak merhaba tanısıormuydukkkk :dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol: hoşgeldiin cnmmmm kız yok hamişimizz inş olcak ama sen nasılsnnnn Şeniz

ben iyiyim canlarım. ya bu hafta okul okadar yoğundu ki yorgunluktan öldüm valla. eve gelince pestilimiz çıkmış oluyodu kocacımla birlikte. yemek falan sonra da cumburlop yatağa. bir hafta böyle geçti işte. sizde ne var ne yok... nasılsınız. var mı bir gelişme....

anldm haytm sen ne okuluna gidiorsn CADIARZU nolcak kuzummm valla bildgn gibiyim bende tedaviye baslıcam bitanem baklm hayırlısı olsn nediimm...biliorsn eşim askere gidicek bende biran önce allahın izniyle olsn istiorum baklm kaderimzde varsa inş yasıcaz cnm :Saruboceq:

canım benim hayırlısıyla inşallah senin iyi haberini en kısa zamanda alırız. benim kocam da askere gidicek. bakalım bizim durum ne olacak...

kızlar ben kaçar... dayanamaz oldum valla gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…