canım ben üsküdarda oturuyorum orası bize ters geliyo yani
canım sperm sayısı 21 milyon hareketlilik ileri hareket %1 yavaş hareket %2 toplam hareketsiz %96 çıkmış
canlılık %8 çıkmış
yani beende pek anlamıyorum ama işte böle
bu arada doppler ultrasyon çekildi onda gözükmedi herşey normal ama doktor gizli varikosel olabilir demiş
kıss ben sana anlat diyom sen anlatmıyonn(((
yani sizede öle dediler sonramı hamile kaldın ne kadardı sizinki?
yani doktor olmasına gerek yok mu dedi sizmi olmadınız???
ayy çok soru sprdum biliyorum ama işte bir umut((((
kızlar selamlar hepinize. Allahım ne kadar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. eeee ne var ne yok yeni hamiş haberleri var mı kızlar beni bilgilendirin...
ben iyiyim canlarım. ya bu hafta okul okadar yoğundu ki yorgunluktan öldüm valla. eve gelince pestilimiz çıkmış oluyodu kocacımla birlikte. yemek falan sonra da cumburlop yatağa. bir hafta böyle geçti işte. sizde ne var ne yok... nasılsınız. var mı bir gelişme....
anldm haytm sen ne okuluna gidiorsn CADIARZU nolcak kuzummm valla bildgn gibiyim bende tedaviye baslıcam bitanem baklm hayırlısı olsn nediimm...biliorsn eşim askere gidicek bende biran önce allahın izniyle olsn istiorum baklm kaderimzde varsa inş yasıcaz cnm :Saruboceq:
canım benim hayırlısıyla inşallah senin iyi haberini en kısa zamanda alırız. benim kocam da askere gidicek. bakalım bizim durum ne olacak...
slm kızlarrr
slm kızlarrr
hoşbulduk tatlımmmmmhosgeldin nilgul
hoşbulduk delümmmmmmm benımmmmdelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae laelaelaelaelae slmmmmm cicimmmkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk delümmmmmmm benımmmmdelikafaduldendelikafadulden
ellerını kladırışı var bıdeeeeeeeyasakkelimeyasakkelimeufooooo ayyy pardonnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?