Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

yok canım benim ki kısa dönem gidicek inşallah..
OYY NEGÜZEL CNM YA......İNŞALLAH
umutsuzz canım senin için ve tüm çocuk isteyenler iç,n az önce dua ettim rabbim kabul eder inşallah
OYY KUZUM BENİM SAOL ALLAH RAZI OLSN BİTANEMMM:asigim: ALLAH KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSİN MELEĞİNİ:Saruboceq: :1hug:İNŞALLAH CNM AMİN SAOLLLLL
kızlar ben kaçar... dayanamaz oldum valla gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İİ GECELER BİTANEMMMM ÖPÜYORUMMMMM:asigim: opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıorummmm yaa siz cok gec geliorsunuzzzz kızlarrrrr hadi öptmmm siziiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:asigim:

yine kimsecikler yok topikte yaaa:gitme: kızlarrrrrrrrr nerdesiniz? ben gelince kaçıyommu millet ne!!senağlama

selam umutsuz nehaber canim...
iim bitanem sen nasılsınn ay bitürlüü bi araya gelemediik gitiiiiakannehir
yine kimsecikler yok topikte yaaa:gitme: kızlarrrrrrrrr nerdesiniz? ben gelince kaçıyommu millet ne!!senağlama

ayy cnmmm sevdacım sormaaa vallaa kmseler yokkk lmaz: seda nerelerde msnede gelmior yaaaaa naptı acaba patikte yok arzuda semrada yok :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…