ıyı geceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar ben kaçar... dayanamaz oldum valla gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
OYY NEGÜZEL CNM YA......İNŞALLAHyok canım benim ki kısa dönem gidicek inşallah..
OYY KUZUM BENİM SAOL ALLAH RAZI OLSN BİTANEMMM:asigim: ALLAH KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSİN MELEĞİNİ:Saruboceq: :1hug:İNŞALLAH CNM AMİN SAOLLLLLumutsuzz canım senin için ve tüm çocuk isteyenler iç,n az önce dua ettim rabbim kabul eder inşallah
kızlar ben kaçar... dayanamaz oldum valla gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
duaların için sagol canım ALLAH kabul etsın:Saruboceq:umutsuzz canım senin için ve tüm çocuk isteyenler iç,n az önce dua ettim rabbim kabul eder inşallah
yok kızzz ıstedıgın kadar bırlıkte ol sakıncası yok ben sureklı oleyım tatlım benım korkma yanı kafaya takma ayaklaronı sıcak tutmaya bakhihoyyythihoyyytnilgul idrar enfeksiyonda birliktelik olabilirmi???yoksa esimden uzakmi durayim kaydirigubbakcemile3
yok kızzz ıstedıgın kadar bırlıkte ol sakıncası yok ben sureklı oleyım tatlım benım korkma yanı kafaya takma ayaklaronı sıcak tutmaya bakhihoyyythihoyyyt
iim bitanem sen nasılsınn ay bitürlüü bi araya gelemediik gitiiiiakannehirselam umutsuz nehaber canim...
yine kimsecikler yok topikte yaaa:gitme: kızlarrrrrrrrr nerdesiniz? ben gelince kaçıyommu millet ne!!senağlama
:1hug: :1hug: HOŞGELDN ARZUMMM NASILSN BİTANEMMM NASIL OLDUN CNM BENMMMM BİZDE SENİİİ ÇOKK ÖZLDKKKKslm kızlar inş. iyisiniz ben yoğundum biaz görüşemedik özledim sizleri opuyorumnanaktan
kizlar aranizda hamilelik belirtisi olan yokmu :ecrin_bebek:
kizlar aranizda hamilelik belirtisi olan yokmu :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?