Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hamileliktede adet belirtisi gibi ağrı olurmuş belkimdeee HAMİLESİNNNN...!!!:CüvCüv:

canim benim adetten bir hafta once goguslerim agrirdi her ay......bir kac gun once yine gogus agrilarim basladi 1 ocakta adet olucam buyuk ihtimal...hamilelerde gogus agrisi cok daha fazla oluyormus dolgunlasiyormus bende bunlar yok :sinifsinif:

son iki aydır gecikmelerim oluyo zaten eee ne der büyüklerimiz

RAHıM BEBEK ARIYOOOOOOOO:)))))))))

canim benim adetten bir hafta once goguslerim agrirdi her ay......bir kac gun once yine gogus agrilarim basladi 1 ocakta adet olucam buyuk ihtimal...hamilelerde gogus agrisi cok daha fazla oluyormus dolgunlasiyormus bende bunlar yok :sinifsinif:

Takılma o belirtilere herkezin bünyesi aynı olacak diye bişi yok hoş yaa adetin gelmeden ki inşallah gelmesin kesme umudunu

canım o değişir ya belli olmaz sende ağrı olur bende olmaz falan filan...çok öyle ağrısı olmadan veya inanılmaz ağrısı olan belirtiler değişir umutlandırmak istememde belkimde hamilesindir olmasanda gelecek aya kalırsın ALLAH'IN İZNİYLE :Saruboceqpuyorumnanaktan

RAHİM BEBEK ARIYOOOOOOOO:)))))))))
:roflol: :roflol:AYYY EVETT ÖLE DERLERRRR GERÇEKTENNNNNN HADİ KIZZZ İNŞŞŞ
kızlar bu yönteme göre ayın 4. yumurtlicaaammmm
dua edin:))))

AZZZZ KALMISSS AAZZZZZZ CÖREKOTU BAL TARCINA BASLAA CNMMMM

RAHİM BEBEK ARIYOOOOOOOO:)))))))))

çok sevdim ben bunu ya RAHİM BEBEK ARIYO ha valla benim rahimde iş yok arayış içine girmiyo hiiiiç aklına gelmiyo yalnızlık çekmiyo ben çekiyorum ama o benide düşünmüyooo :roflol:

başliimmi kızlar bi de onu deneyelim bakalım gerçi benimki arıyo 2 aydır inşallah aradını bulur artık ama:))))) yardım edelim bari başı döndü araya araya:)))))
kızlar allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallaaaahhhhhhhh

oooooooooo nilgül gelmiş kuzuuu nerdesin yaaaa bekleye bekleye sizleri ağaç oldum meyve verecektimmm
sırnaşık şey geldım tatlım ben arasıra ugruyorum ama kımseler olmayınca cıkıyorum bu arada dün kanamam başladı bugun sabahtan berı yatıyorum cok kötüydüm ilaçlarda ayaktayım canım benım edet dönemlerim çok zor gecıyor :1no2: sen nerelerdesın ıkı gndür yoksun canımCADIARZU

çok sevdim ben bunu ya RAHİM BEBEK ARIYO ha valla benim rahimde iş yok arayış içine girmiyo hiiiiç aklına gelmiyo yalnızlık çekmiyo ben çekiyorum ama o benide düşünmüyooo :roflol:

aaaaa 2 aydır 3-4 gün gecikmem oldu herkez hemen yapıştırıyo
tamam işte hamile kalcan artık rahim bebek arıyo:)))))))))))))))))))))))))))):lepi::lepi:

kızlar görüşürüz gene kaçtım ben allah burdaki herkeze bu yazıyı okup amin diyene sağlıklı bebişler versin inşalllaaaaaahhhhhh
amiiiinnnnnnnn

canım diloşum bu bal çörek otu işe yarıyomu? bende yarın soğan kürüne başlıycam bakalım kistler ayrılacakmı benden...

kızlar görüşürüz gene kaçtım ben allah burdaki herkeze bu yazıyı okup amin diyene sağlıklı bebişler versin inşalllaaaaaahhhhhh
amiiiinnnnnnnn

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cemil cümlemize AMİNNNNNN tüm topikteki arkadaşlarım için AMİNNNNNNNNNNNNNNN

GNCAM KIZ SEN O MANYAGIN OLDUGU TOPİKTEYDN DİME HANİ BAKİREYİM HAMİLEYİM DİEN KADININ:roflol: :roflol:
SEDAMMM HOŞGELDN CNM NASILSINNN KIZ NERELERDSNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…