sırnaşık şey geldım tatlım ben arasıra ugruyorum ama kımseler olmayınca cıkıyorum bu arada dün kanamam başladı bugun sabahtan berı yatıyorum cok kötüydüm ilaçlarda ayaktayım canım benım edet dönemlerim çok zor gecıyor :1no2: sen nerelerdesın ıkı gndür yoksun canımCADIARZU
YARIO CNM AMA SEN SOGANA BASLA ASKM CÜNKÜ KŞST VAR SENDE KİSTİN ERİSİN SORA BASLA ÇÖREKOTUNAŞenizcanım diloşum bu bal çörek otu işe yarıyomu? bende yarın soğan kürüne başlıycam bakalım kistler ayrılacakmı benden...
hee ordaydım canım bende:)))))))
canlarımm napıosnuzz bakimm rahmler bebekmi arıookaydirigubbakcemile3
iiyim dilancım misafirim vardı dün sabahtan gece sat 1 e kadar ):)sen nasılsın nilgülcüm sen nasılsın regli olmuşun sanırım(okuyamadıgeçmiş mesajları tam olarakkk
anldm hayatm...doktora nezmn gidicen sen bidaha
oo patikkk gelmişşş hg cnmŞeniz
GNCAM KIZ SEN O MANYAGIN OLDUGU TOPİKTEYDN DİME HANİ BAKİREYİM HAMİLEYİM DİEN KADININ:roflol: :roflol:
SEDAMMM HOŞGELDN CNM NASILSINNN KIZ NERELERDSNN
hu hu merhaba kızlarr ben geldimm geçmişi okudumda nasılsınızbakimmm ben köye anneciğime gittimmmm bu akşam geldikkk çok ii geldi özlemişim
evet sedam arıyodaa bulamıyo herhal...benimki yıllardır arıyo artık kayıp aranıyora vereceğem başka çaresi yoookk...:roflol:
hu hu merhaba kızlarr ben geldimm geçmişi okudumda nasılsınızbakimmm ben köye anneciğime gittimmmm bu akşam geldikkk çok ii geldi özlemişim
ii yapmşın ttlım anneni görmek morel olmuştur sanaa:))
evet cnm yaa iii geldi ablamlarr yengemler falanda geldiiiii aşure yaptıkkkk stress attımmmm vallaha sizlerde bi değişiklik yok galibaaa geçmişteee değişik bişiler okumadım
hoşbuldum hayatımmm nasılsınhoşgeldinnnnnnnnn canımm...
hosgeldin patikcim........
neymiş o bakire aolupta hamile kalan konusu nasıl olmuş kız anlatsanızaa
yok ttlım bi deişiklik aynı...aşure yapmak lazım yaa wallaa çokta severimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?