Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

geçmiş olsun a.s.yok kuzu ben giriyodum ama kimseler yoktu bende geri çıkıyodum... inş. kistleri atıyosundur canımmm. 3.gün gidecekmisin dra?opuyorumnanaktan

canım diloşum bu bal çörek otu işe yarıyomu? bende yarın soğan kürüne başlıycam bakalım kistler ayrılacakmı benden...
YARIO CNM AMA SEN SOGANA BASLA ASKM CÜNKÜ KŞST VAR SENDE KİSTİN ERİSİN SORA BASLA ÇÖREKOTUNAŞeniz
hee ordaydım canım bende:)))))))

kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: KAPATILDI KONUU:icecream:

iiyim dilancım misafirim vardı dün sabahtan gece sat 1 e kadar ):)sen nasılsın nilgülcüm sen nasılsın regli olmuşun sanırım(okuyamadıgeçmiş mesajları tam olarakkk

hu hu merhaba kızlarr ben geldimm geçmişi okudumda nasılsınızbakimmm ben köye anneciğime gittimmmm bu akşam geldikkk çok ii geldi özlemişim

GNCAM KIZ SEN O MANYAGIN OLDUGU TOPİKTEYDN DİME HANİ BAKİREYİM HAMİLEYİM DİEN KADININ:roflol: :roflol:
SEDAMMM HOŞGELDN CNM NASILSINNN KIZ NERELERDSNN

bi dakka öyle birimi vardı ayy ne manyaklar var yaa ciddimisin sen eee kimdenmiş one ya tövbe tövbe yok bunun rahmide aramış aramış bakmış kapıyı açan yok kendi kendine bulmuşşş demekki...:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…