Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

sevap canım dağıtmak ama ben yapamıorum annm yapar genelde böle zor iişlerii:))ahh canım yakın olsan gelmezmiyimmm sanıosunnkaydirigubbakcemile3

bende yapmıyoruım cnm kayınvalidem annem yapıyo malzeme alıyorum allhım ordan kabul etsinnn innşş evet cnm yakın olsakk keşkeee

EVET CNM EVLİYMİŞ BAKİREYMİŞ TÜPBEBEK YAPTIRMIS FALANNkaydirigubbakcemile3 KAFA BULUORDU YAAA
neymiş o bakire aolupta hamile kalan konusu nasıl olmuş kız anlatsanızaa
KIZ SACMA SAPAN BİŞİLER YAZMISS YAAA BİRİİ ERKEK GALİBA....PATİKCİM SENİN DEDĞİN FARKLIBİRİ BEN O SENİN DEDİĞİN TOPİKTE TARTISTIM Bİ KIZLAşakkıdı
bu sitenin türkçeside var ki

CADIARZU LİNK VERSENE CANIMkaydirigubbakcemile2

allh hepimızın yrdımcısı olsun kızlarrr banada dua edın olurmu cok ıhtıyacım vrrr tup bebek yptrdım 3 embrıo bnmle bugun 3.gunn...5ocakta sonucumm inşşşş ii hberler alırızzzz dıloşummm sendende alıcaz buna emınımm kuzum..

:Saruboceq: :Saruboceq: sanaaa hep ediormm bennn bitanemmm inşşaallah hayırlı haberler alıcaksn askım bak görrr kızlar yasom benm kkdan cookk eski arkdsmmmm :asigim: canım benmm oooo bitanem biiiibitannemmm:asigim: inş hayrlı haberler vericek bizeeee yiğenmmm olcakkkkkk birsürüüü yiğnemm oluooodelikafadulden
hbb balımmmmmmmmmm=))))))))))

opuyorumnanaktan:1hug:

ayy cnm bnmmmbıtanem bılıyorummm inşşş ıkımızde beraberr guzel haberler alıcazzzz sende benmm bıtane arkadasımsınnnn cnmsın bnmminşş bklımmm bnane bnde ıstıorum teysee olmakkkzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:

:asigim: :asigim: sende olucaksın teeezeeeeee bende olucammm tezeeee :roflol: :roflol: inşşallah bitanemmm yaa cok az kaldı yasommmmm sayılı günler o haberi alıcammm yaaa arayıpta söle bana olurmuuuuuuu acım deki dilannnn hamileymmm hihoyyyt hihoyyyt :Saruboceq:
dilan evet ben karıştırmışımm cnm konularıııı kaydirigubbakcemile3

evet hayatm ben orda tartıstım kızlarla:1closedeyes:

ınşş askım inşşşş ikimzde hem anne hemde teyseolucasss araammammı bıtanem ılk senın haberın olur buna emınolll inşşşşş

amın cnm allah bu yolda emek veren erkesın emegını boşa cıkarmasın cok zor gercekten ama gerçekten yasayan bılır ben cıkıorum cnmm baska konularıda gezım öptmm senııı

tamam askımmm amin yasom amin:Saruboceq: gezin bakalım kafanı dagıt biraz ama karıstırma olurmu bitanem hadi askım öpüüorumm seniiii yine gellllŞeniz

slm kizlar nasilsiniz bugun geldim annemlerden,ben ayin 23 den beri dualarimi okumadim ama okucam dua listesini bulamadim hangi sayfa da acaba ben fazla karistiramiyorum cunku benim pc cok yavas size zahmet guncelleyin.bu arada herkes nerde yeni arkadaslar gelmis hos geldiniz.herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…