günaydın cnmmm hayır yapmıyorum artıkkk bgn adet günüm sözde ama benim hep geciktiği için bir hafta içinde gelebilr
cnm yapsana testını merak etmıyosunmuopuyorumnanaktan
ayy birsenm inş olmazsnnnn yaa yarın bi test yaparsn yada carsamba günüüü:sm_cool::sm_cool:
günaydın cnmmm hayır yapmıyorum artıkkk bgn adet günüm sözde ama benim hep geciktiği için bir hafta içinde gelebilr
neyse kimse yok hadi ben kacar
AYNEN SORMA SEMRACIM VALAAA NERDELER Bİ BİLSEMM:dilcikar:
slm cnm nasilsin bakalim gorusmeyeli
patiğim naber ttlım napıosunn:))
en bilindik hesaplayıcıyı kullanıyordum ama onun tarihte hata yaptığını az önce başka birsitede bir yazı okurken farkettim şimdi bu topiği buldum ve az önceki okuduğum yazı ile aynı tarihi veriyorbirde yazıda diyor ki ovulasyon gününden 5 gün önce ve 2gün sonrası en verimli günmüş hesaplamaktan delirmişken yorulmuşken yanlış bildiğim bilgilere göre günü tutturamamaktan yakınırken aslında ovulasyon gününe, ovulasyondan 5gün önce 2 gün sonrasına denk gelmiş bu günler arası bi gün daha var ya tutarsa diye dua ediyorum umarım denk gelmiştir :) dualarınızı eksik etmeyin
sedammmm iiiiyiyim şekerimmm sen nasılsnnn
iiyim canım soğuk hava evde pinekliorum işte(
teşekkürler :) 10 gün kadar kaldı
evet cnm yaa soğuk valla çok yağmur yağdı burayaaa hiç durmadıı mübarek
daha varmış bu gnlerde bnce boş durma son beş güne kadar devam :)))umarım herşey gnlünce olurr kaç yıllık evlisin tlım nekadardıristiosunuz bebiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?