Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

en bilindik hesaplayıcıyı kullanıyordum ama onun tarihte hata yaptığını az önce başka birsitede bir yazı okurken farkettim şimdi bu topiği buldum ve az önceki okuduğum yazı ile aynı tarihi veriyorbirde yazıda diyor ki ovulasyon gününden 5 gün önce ve 2gün sonrası en verimli günmüş hesaplamaktan delirmişken yorulmuşken yanlış bildiğim bilgilere göre günü tutturamamaktan yakınırken aslında ovulasyon gününe, ovulasyondan 5gün önce 2 gün sonrasına denk gelmiş bu günler arası bi gün daha var ya tutarsa diye dua ediyorum umarım denk gelmiştir :) dualarınızı eksik etmeyin

umarım denk gelmiştir ttlım:)ne kadar kaldı reglne....

evet cnm yaa soğuk valla çok yağmur yağdı burayaaa hiç durmadıı mübarek

burdada öle canım yağmur ve soğukta var ama hani yağmur soğuk havayı kırmıyoo tam tersi kafamı camdan dışarı çıkamıorum ben zaten sevmem hiç soğuk havayı kedi gibiyim hep sıcak olsun isterimm:1hug:

patiğim yemek saati geldi yemeğimi yiyim göbişi doldurıyım çok boş kaldı iki haftada üç kilo vermişim biraz yeme zamanı şimd ama ekmek yok tabii:))grş ttlım yine gelicemm inşş byopuyorumnanaktan

daha varmış bu gnlerde bnce boş durma son beş güne kadar devam :)))umarım herşey gnlünce olurr kaç yıllık evlisin tlım nekadardıristiosunuz bebiş:))

yeni evliyiz 6 ay ama yıllardır bu istek bu özlem var evliliğin 2. ayında türk filmi etkisiyle hemen hamile kalacağımı umduk bir iki deneme yaptık ama gün hesaplama felan bilmeden ama ağzım öyle bir yandıki hevesle bekleyen ama hevesi kursağında kalan herkes gibi. resmen bütün belirtiler vardı ama gebelik testleri hep negatif çıktı epey biağladım eşimde üzülüyodu. niyeyse bu ay sanki hamile kalacağım gibi 4 aydır sürekli gün hesaplıyordum ama o günlerede denk getiremiyordum inan şansımı çok zorlamadım test bileyapmadım günüm geçsindiye bekledim olmadı ama ne bilim dediğim gibi bu ay sanki olacak gibi. ama madem öyle diyorsun son 5 güne kadar devam :))) birşey soracağım uyurken ben buz gibiyimdir kış aylarında ama sonbikaç gündür nerdeyse hiç üşümüyorum yumurtalıklarımda ağrı oluyo ama bi sağ taraf ağrıyo sonra sol taraf hmm son birşey normalde hiçolmazdı ama regli olmadan karın altında böyle reglinin heran geleceğini haber veren bi ağrı olur ya o oluyo neden olabilir?? fisfisfis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…