yeni evliyiz 6 ay ama yıllardır bu istek bu özlem var evliliğin 2. ayında türk filmi etkisiyle hemen hamile kalacağımı umduk bir iki deneme yaptık ama gün hesaplama felan bilmeden ama ağzım öyle bir yandıki hevesle bekleyen ama hevesi kursağında kalan herkes gibi. resmen bütün belirtiler vardı ama gebelik testleri hep negatif çıktı epey biağladım eşimde üzülüyodu. niyeyse bu ay sanki hamile kalacağım gibi 4 aydır sürekli gün hesaplıyordum ama o günlerede denk getiremiyordum inan şansımı çok zorlamadım test bileyapmadım günüm geçsindiye bekledim olmadı ama ne bilim dediğim gibi bu ay sanki olacak gibi. ama madem öyle diyorsun son 5 güne kadar devam :))) birşey soracağım uyurken ben buz gibiyimdir kış aylarında ama sonbikaç gündür nerdeyse hiç üşümüyorum yumurtalıklarımda ağrı oluyo ama bi sağ taraf ağrıyo sonra sol taraf hmm son birşey normalde hiçolmazdı ama regli olmadan karın altında böyle reglinin heran geleceğini haber veren bi ağrı olur ya o oluyo neden olabilir?? fisfisfis
mrb bacılar napıyosunuzzz?opuyorumnanaktan
vücut sıcaklığı bnde yumurtlama dönmlernde oluyo belkide daha yeni yumurtluosundur dedim ya boş geçme bu gnleri:))karın altında ağrı bndede oluyo regli olmadan iki gün öncesi başlıyo bu kadar erken hiç olmadı bnde.sanırım bizler birasda vücudumuzu dnlemeyi sevioruz :))ee kolay deil bebiş beklemek zor oluyo tabii..bnce sende biraz olsun rahat olmaya çalış ttlım bak görüceksn daha ii olcak kafan rahatlıcakk umarım bebiş çok bekletmes seni zaten daha yeni evliymişin:)yaşında gençtir die düşünüorum.allahn izniyle olur canım inşş..
iiyiz canım sen nasılsın :)):1hug:
inşallahhhhh herşeyin en hayırlısı diyorum... ilk denemede inan delirmiştim resmen beklerkn ama daha rahatım bu ay böyle değişik belirtiler oldu merak ettim çok sağol ilgilendiğin için bu arada yaş 29 oluyo e çok erkende değil :kedi:
sedoşşş ben seni gördüm veee çok tatlısınnnn... profilinden! opuyorumnanaktan
sağolda canım o senin güzelliğin ben sildiğimi zannetmiştim silinmemişmi aaa!!! eşimle bir resim koyayım dedim ve silmiştim neyse...
iyi gecelerrrr
selam bitanemm hg cnm bilmiorm yaaaa agrıooo geçti şimdiii cnm sen nasılsnselam diloşcum nasılsın bakalım
ne ağrısı kıs hayrola ben 2 gündür girmyiorum kaçırdım bayaa yaaaaa
iigeceler kızlarr..napıosunuzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?