Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

vücut sıcaklığı bnde yumurtlama dönmlernde oluyo belkide daha yeni yumurtluosundur dedim ya boş geçme bu gnleri:))karın altında ağrı bndede oluyo regli olmadan iki gün öncesi başlıyo bu kadar erken hiç olmadı bnde.sanırım bizler birasda vücudumuzu dnlemeyi sevioruz :))ee kolay deil bebiş beklemek zor oluyo tabii..bnce sende biraz olsun rahat olmaya çalış ttlım bak görüceksn daha ii olcak kafan rahatlıcakk umarım bebiş çok bekletmes seni zaten daha yeni evliymişin:)yaşında gençtir die düşünüorum.allahn izniyle olur canım inşş..

inşallahhhhh herşeyin en hayırlısı diyorum... ilk denemede inan delirmiştim resmen beklerkn ama daha rahatım bu ay böyle değişik belirtiler oldu merak ettim çok sağol ilgilendiğin için bu arada yaş 29 oluyo e çok erkende değil :kedi:

ölemi ben daha gençsin die düşünmüştüm olsun ynede tam zamanları bncee:))bnde otuz yaşındayım:))acelem ondan ama allah bilio zamanını olmayınca olmuyo işte bekle bekle sabır istio ilk denemlerde bnde kesn hamileym kndimi o moda sokuodum hemen ama bir iki üç dört derken alıştım şimdi umut bile etmiorum tabi regli olunca üzülüorum (ama napalım kısmet herşeyn hayırlısıı inşş:Saruboceq:

sedoşşş ben seni gördüm veee çok tatlısınnnn... profilinden! opuyorumnanaktan

saol ttım face yok eşim pek istemio nedense sinir edio beni(profilime var ewt bi kaç resmim...senn varmı canım resmin profilde bkaıyım hemen bnde çok merak ediorum burdaki arkadaşlarımıkaydirigubbakcemile5

sağolda canım o senin güzelliğin ben sildiğimi zannetmiştim silinmemişmi aaa!!! eşimle bir resim koyayım dedim ve silmiştim neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…