Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

wlla canım ben duyduklarımdan sonra biraz tedirginim hayıt tohumunu denicem hem prolaktinimide dengede tutmuş olurum

justreader kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar ben de bu ay ilk defa kullandım ve HAMıLEYıM.
Şiddetle öneriyorum...(ılaçsız adet bile olamıyordum yazın)

suhenza

kız umutsuzzz bak buda çörek otçu çıktı sana arkidişşşş midesi alan yesin kuşum beni alt üst etti bu ayda olmassa diğer aya balsız yemeğe çalışçam bakalım
evet pembemm bana arkdas işteeeee ohhhh ii olduu bakkkk cektir yee diorum ama bi dene bikereeee ya kızlar siz dneyin yaaa msedacım aysen siz deneyinnnnn

kaydirigubbakcemile3 bana ayıp olurr dimeeeekaydirigubbakcemile3 dene kız deneee

fatoserhancım reglin böle geçirmiydi düzensizliğin oluyomuydu sürekli

Canım evlenmeden önce çok düznsizdi 2-3 ayda bir oluyordum evlenince doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl düzenliydi ilaçtan dolayı ilacı bırakınca yine aralarda bir ay falan gecikme oldu doktor farlutal yada duphaston diye ilaçla getirtti yumurta takibi yapıldı yumurtalar çatlatma iğnesinden sonra kiste döndü hep böyle devam etti ben 4 ay önce soğan kürü yaptım ve şuan 3 aydır düzenli çok şükür rahim filmi çekildi ekim ayında ondan sonra çok umutlandım tüplerim açık olduğu için kafama çok taktığım içim psikolojik olarak gecikmiş ocak 2010 da doktor gel dedi yoğun tedavi dedi 2 kez daha çatlatma iğnesi diyor ama ben artık çok yoruldum aşılama istiyorum ama bu bal tarçın çörekotuna çok inandım size alıntılar yolladım hamile kalanlardan bu sitede çok hamile kalan arkadaş var..Hayırlısı olsun inşallah herşeyde bir hayır vardır..

yok canımmm ne üstüne görmesi bal gibi regl oldumm hemde bildiğin gibi değill
ay her ay kırmıız kartı yiyince zaten acaba az mı olacak diye başta çok bakarım sonra baktım gerisi geliyo koyveriyom gidiyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bu ay eşime keçiboynuuz pekemzi yediriyorum geceleri 2 kaşık
kendimde soğan suyuna başladım
regl olduğum günden beride incir yiyorumm

ayy acep başka ne yapsamm
bu ay benim yumoşlar çıldırcakk delikafaduldendelikafadulden

ben rahim filminden çok korkuyorum ödüm kopuyo isterse diyeee 3 aylık tedavim sonunda kalamassam bilmıyom istermii dr

canım sende çok uraşmısın allah yardım etsin..herşeyi oluruna bıral ttlım biz ne kadar kürler yapsakta yatakta amuda kalksakta boş bunlar sadece bi önlem takdir allahtan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahaha kız aysennn nasııı güldürdün benii varya deliiii kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cıldırsın anamm baska bişii yapmaa dahaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar herkes bu ay uyguladığı veya uyguluycağı şeyleri yazsı bakemm
kim ne yapıyomuşşş
hihoyyyt

Bal tarçın çörekotu karışımı bitince ovülasyon testi çifti yakalarsam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 tek bir tane gebelik testim var tam yılbaşı gecesi yapacağım inşallahh hepimiz yeni yılda hamiş oluruz:CüvCüv:

yok kıss yapmam lazımm artık bişi yerken düşnür oldum yumoşlara iyi gelir mi acep dieee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendimden çok yumoşları düşünüyorum
ama onlar beni hiç düşünmüyo mafoldumben

ooo planlarıda yapmışş maşallh kızz inş cnmm tek dileğimiz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…