merhabalar bu karışım nasıl hazırlanıyor bilenler yazsın miktarınıda yazarsanız sevinirim
ve ne zaman başlıcagımıda yazarmısınız[/QUOTE
canim ben bu karisimi ilk defa bu ay kullandim ve simdi hamileyim
allah isteyen herekse en kisa zamanda kismet eder umarim.Ben goz karari koymustum 100gr bal, biraz tarcin ve biraz da corek otu koydum biraz diyorum cunku dedim ya gozkarari koydum.Adetimin 2. gunu basladim ve ovulasyon oldugu gun biraktim.Ayrica ovulasyon testleriyle ovulasyon gunlerimi de takip ediyordum, onun icin ovulasyonun oldugu gun biraktim o da adetimin 11. gunune denk gelmisti.Yalniz ben normalde ov. gunlerimi pek anlyamam fakat gecen ay ilk defa anladim ov oldugunu cok sancili gecti bu karisimdan dolayi ama ise yaradi.
kızlar benim gögüslerim çok acıyo karnımda bi tuhaf
ayyy acaba hamilemiyimmm :roflol::roflol::roflol
reglim bugün bitti valla yoksa acaba mı derdim yanii
artık o seviyedeyimm
aştım kendimi delikafaduldendelikafadulden
evet pembemm bana arkdas işteeeee ohhhh ii olduu bakkkk cektir yee diorum ama bi dene bikereeee ya kızlar siz dneyin yaaa msedacım aysen siz deneyinnnnnkız umutsuzzz bak buda çörek otçu çıktı sana arkidişşşşmidesi alan yesin kuşum beni alt üst etti bu ayda olmassa diğer aya balsız yemeğe çalışçam bakalım
şu bal çörek otu
bazılarının adetini geçiktiriyo kızlar bende bu ay yapacaktım vazgeçtim
soğan suyunu yapıyorum yatmadna öncede 5 incir yiyorum
ama bu ay da olmazsa bi daha ki ay balı da yaparım kim ne derse desin
yapamdığım bişi kalamsın ayıp olur sonra :roflol:
opuyorumnanaktanama üzülmek yok yola devam kazanana kadar pes yok
fatoserhancım reglin böle geçirmiydi düzensizliğin oluyomuydu sürekli
justreader kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar ben de bu ay ilk defa kullandım ve HAMİLEYİM.
Şiddetle öneriyorum...(İlaçsız adet bile olamıyordum yazın)
suhenzayaaa evet cnmm yaa anltıorum okadr ben kullanıorum valla cnm sende bırakmaaamerhabalar bu karışım nasıl hazırlanıyor bilenler yazsın miktarınıda yazarsanız sevinirim
ve ne zaman başlıcagımıda yazarmısınız[/QUOTE
canim ben bu karisimi ilk defa bu ay kullandim ve simdi hamileyim
allah isteyen herekse en kisa zamanda kismet eder umarim.Ben goz karari koymustum 100gr bal, biraz tarcin ve biraz da corek otu koydum biraz diyorum cunku dedim ya gozkarari koydum.Adetimin 2. gunu basladim ve ovulasyon oldugu gun biraktim.Ayrica ovulasyon testleriyle ovulasyon gunlerimi de takip ediyordum, onun icin ovulasyonun oldugu gun biraktim o da adetimin 11. gunune denk gelmisti.Yalniz ben normalde ov. gunlerimi pek anlyamam fakat gecen ay ilk defa anladim ov oldugunu cok sancili gecti bu karisimdan dolayi ama ise yaradi.
aynenn kızlar yazın bakalmm kullandgnızı yad baslyacgnızıııkızlar herkes bu ay uyguladığı veya uyguluycağı şeyleri yazsı bakemm
kim ne yapıyomuşşş
hihoyyyt
:hooray:kızlar çok merak ediyorum kaç kişi elenecek
hepimz hamiş listesinde olcazzzzzzemuszemus zemuszemus
Canım evlenmeden önce çok düznsizdi 2-3 ayda bir oluyordum evlenince doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl düzenliydi ilaçtan dolayı ilacı bırakınca yine aralarda bir ay falan gecikme oldu doktor farlutal yada duphaston diye ilaçla getirtti yumurta takibi yapıldı yumurtalar çatlatma iğnesinden sonra kiste döndü hep böyle devam etti ben 4 ay önce soğan kürü yaptım ve şuan 3 aydır düzenli çok şükür rahim filmi çekildi ekim ayında ondan sonra çok umutlandım tüplerim açık olduğu için kafama çok taktığım içim psikolojik olarak gecikmiş ocak 2010 da doktor gel dedi yoğun tedavi dedi 2 kez daha çatlatma iğnesi diyor ama ben artık çok yoruldum aşılama istiyorum ama bu bal tarçın çörekotuna çok inandım size alıntılar yolladım hamile kalanlardan bu sitede çok hamile kalan arkadaş var..Hayırlısı olsun inşallah herşeyde bir hayır vardır..
yok canımmm ne üstüne görmesi bal gibi regl oldumm hemde bildiğin gibi değill
ay her ay kırmıız kartı yiyince zaten acaba az mı olacak diye başta çok bakarım sonra baktım gerisi geliyo koyveriyom gidiyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bu ay eşime keçiboynuuz pekemzi yediriyorum geceleri 2 kaşık
kendimde soğan suyuna başladım
regl olduğum günden beride incir yiyorumm
ayy acep başka ne yapsamm
bu ay benim yumoşlar çıldırcakk delikafaduldendelikafadulden
kızlar herkes bu ay uyguladığı veya uyguluycağı şeyleri yazsı bakemm
kim ne yapıyomuşşş
hihoyyyt
Bal tarçın çörekotu karışımı bitince ovülasyon testi çifti yakalarsam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 tek bir tane gebelik testim var tam yılbaşı gecesi yapacağım inşallahh hepimiz yeni yılda hamiş oluruz:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?