ben rahim filminden çok korkuyorum ödüm kopuyo isterse diyeee 3 aylık tedavim sonunda kalamassam bilmıyom istermii dr
İNŞŞŞ CNMMM İNŞ YILBASI GECESİİ ÖRENİRSİNN CNMMM:Saruboceq:ooo planlarıda yapmışş maşallh kızz inş cnmm tek dileğimiz o
yok kıss yapmam lazımm artık bişi yerken düşnür oldum yumoşlara iyi gelir mi acep dieee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendimden çok yumoşları düşünüyorum
ama onlar beni hiç düşünmüyo mafoldumben
fatoserhan canımmm ayy bende tabi kırmıız kartı yemezsem
yılbaşı gecesi test yapacamm
ama sağolsun benimkiler beni çok seviyo 2 gün önceden geliyolar kesin
davetsiz misafir diee buna denir herhal :roflol:
kızlarrrrrrr kim gellmişşş NILGULECRINNN EŞİMİN DAYISININ KARISIIII ODA BİZDEN KIZLARRRkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 HAHAHAHAHAHAHHAA KIZZ HOŞGELDİNNN GELLL:lepi:
opuyorumnanaktankıslarrrr hepinize hayırlı geceler tatlı uykular inş. tekrar görüşürüz kısmetse rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. bizlerde anneliğe adım atalım en kısa zamanda hayırlısıylaopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 EHUEHUEHUEHUE PATİĞİM KIZZZZZooooooo sülaleyi toplamış buuu :d hoşgelmişşşş o zaman
canlarım hepinizi kocaman öpüorum mcukkmcukk kdnize i bakın kcişim sitem edio artık canı sıkılmış:)))yarın grşş en erken saatte inşş...iigecelerr:))))
ben 1,5 yıl uğraştıktan sonra doktor değiştirdim ne yapsan boş dedi tüplerin tıkanıksa amudada kalksan kalamazsın dedi rahim filmi şart dedi çok şükür ki açıkmış içimde kalmadı çok korkulacak bişey değil ben 300 tl ye özelde yaptırdım anestezili sadece korktuğum için titredim azıcık 10 dakikalık bişi..
hoşbulduk canım slm kızlar
herkese ii geceler ben çalışıyorum yarın akşam gelirim inşallah görüşürüzzz tanıştığımıza çok sevindim dua edip yatacağım kalbim dualarım sizlerle ..
KIZZZZ SLMM SLMMopuyorumnanaktanhoşbulduk canım slm kızlar
TMAM CNMMM SENDE ALLAHA EMANET OL YARIN GÖRÜŞÜRÜZZZZZopuyorumnanaktankıslar bende kaçıyorum artıkk
hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni bir gün yeni bir umutt
allaha emanet olun
herkese ii geceler ben çalışıyorum yarın akşam gelirim inşallah görüşürüzzz tanıştığımıza çok sevindim dua edip yatacağım kalbim dualarım sizlerle ..
kızlar rahım fılmı cektıren varmı aranızda ama anestezı sız. ben cektırcemde cok korkuyorum. ben gecen ay aşilama oldum tutmadı ama doktorun deyısıne gore hamıle kaldım ama bebek tutunamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?