Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlarrrrrrr kim gellmişşş NILGULECRINNN EŞİMİN DAYISININ KARISIIII ODA BİZDEN KIZLARRRkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 HAHAHAHAHAHAHHAA KIZZ HOŞGELDİNNN GELLL:lepi:

fatoserhan canımmm ayy bende tabi kırmıız kartı yemezsem
yılbaşı gecesi test yapacamm

ama sağolsun benimkiler beni çok seviyo 2 gün önceden geliyolar kesin
davetsiz misafir diee buna denir herhal :roflol:

ben rahim filminden çok korkuyorum ödüm kopuyo isterse diyeee 3 aylık tedavim sonunda kalamassam bilmıyom istermii dr

ben 1,5 yıl uğraştıktan sonra doktor değiştirdim ne yapsan boş dedi tüplerin tıkanıksa amudada kalksan kalamazsın dedi rahim filmi şart dedi çok şükür ki açıkmış içimde kalmadı çok korkulacak bişey değil ben 300 tl ye özelde yaptırdım anestezili sadece korktuğum için titredim azıcık 10 dakikalık bişi..

ooo planlarıda yapmışş maşallh kızz inş cnmm tek dileğimiz o
İNŞŞŞ CNMMM İNŞ YILBASI GECESİİ ÖRENİRSİNN CNMMM:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İLLAHİİ AYSENNN SENDE TAKMA ASKUMM ONLARIIII BOSVERRRR kaydirigubbakcemile3 BENCEEEE ONLAR HİİSEDİOO SIMARIP NAZ YAPIORLARkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktankıslarrrr hepinize hayırlı geceler tatlı uykular inş. tekrar görüşürüz kısmetse rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. bizlerde anneliğe adım atalım en kısa zamanda hayırlısıylaopuyorumnanaktan

fatoserhan canımmm ayy bende tabi kırmıız kartı yemezsem
yılbaşı gecesi test yapacamm

ama sağolsun benimkiler beni çok seviyo 2 gün önceden geliyolar kesin
davetsiz misafir diee buna denir herhal :roflol:

biz onları hiç sevmiyoruz ama:kedi: İnşallah canım hayırlı haberler alırız..Çatır çatır doğururuz:roflol:

canlarım hepinizi kocaman öpüorum mcukkmcukk kdnize i bakın kcişim sitem edio artık canı sıkılmış:)))yarın grşş en erken saatte inşş...iigecelerr:))))

SANADA BİTANEMMM İİ GECLERR YARIN BEKLİORUZZ SENİİ AMİN İNŞŞopuyorumnanaktan

ooooooo sülaleyi toplamış buuu :d hoşgelmişşşş o zaman
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 EHUEHUEHUEHUE PATİĞİM KIZZZZZ
canlarım hepinizi kocaman öpüorum mcukkmcukk kdnize i bakın kcişim sitem edio artık canı sıkılmış:)))yarın grşş en erken saatte inşş...iigecelerr:))))

İİ GECLER KUZUMM BENDE CIKICAMMM İİ GCELR YARN GÖRŞRZopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bayada pahalıymışş yaa ama ii çıkmış bereket sonuç

kıslar bende kaçıyorum artıkk
hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni bir gün yeni bir umutt
allaha emanet olun

herkese ii geceler ben çalışıyorum yarın akşam gelirim inşallah görüşürüzzz tanıştığımıza çok sevindim dua edip yatacağım kalbim dualarım sizlerle ..

hoşbulduk canım slm kızlar
KIZZZZ SLMM SLMMopuyorumnanaktan
kıslar bende kaçıyorum artıkk
hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni bir gün yeni bir umutt
allaha emanet olun
TMAM CNMMM SENDE ALLAHA EMANET OL YARIN GÖRÜŞÜRÜZZZZZopuyorumnanaktan
herkese ii geceler ben çalışıyorum yarın akşam gelirim inşallah görüşürüzzz tanıştığımıza çok sevindim dua edip yatacağım kalbim dualarım sizlerle ..

İİ GECLER CNMMMM GÖRÜŞÜRÜZZZ BİZDE COK SEVNDKKK TANITIGMIZAA DUALRIM SİZİNLE CNMMMM
opuyorumnanaktan
KIZLAR BAL DÖREKOTU TARCINI YERKEN EŞİM GÖRDÜ İLKKEZZZZZ DİOKİ NAPCAN ASKM YÜZÜNEMİİ SÜRCENNNNkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 HAHAHAHA KOPTUMMM GÜLMEKTENNNkaydirigubbakcemile3

kızlar rahım fılmı cektıren varmı aranızda ama anestezı sız. ben cektırcemde cok korkuyorum. ben gecen ay aşilama oldum tutmadı ama doktorun deyısıne gore hamıle kaldım ama bebek tutunamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…