Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben şimdi yayla çorbası barbunya pişircem akşama yemek var ama evde yemek olsun daha rahat oluyo içim :)opuyorumnanaktansonra görüşürüz

slm kızlar alısverişimi yaptım geldimmm cıkıcam hemen yarın yılbasııı ben bi test yapıcam test aldım:roflol: sabah direk onu yapıcam erken belikde ama nebilim o günün senenin bitimine yapıcam canım öle istedişakkıdı bn kaçtımm hepinziii seviorummm :asigim: Şeniz

ya kızlar sizi bi türlü yakalayamıyorum ben giriyorum kımse olmuyo sonra çıkıyorum gelıyorum ki herkes gelmişte gitmiş bile

hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun inş. opuyorumnanaktan

ADET OLURSANDA ÜZÜLME CANIM ıNŞ. ZAMANI GELıNCE GELıCEK MELEKLERıMıZ KUCAĞIMIZA ALICAĞIZ HAYIRLISIYLA BEN ARTIK FAZLA ÜZERıNE DÜŞMÜYORUM YOKSA SONUNDA ÜZÜCÜ OLUYOR opuyorumnanaktan

MeleĞımde annesıne kavuŞmayı beklıyor ama zamnı var bılıyorum hıÇ ÇocuĞu olmayacaklar ne yapsın allah korusun bız sadece zamnını beklıyoruz

SAĞOL CANIM AMA ÜZÜLME ADETİNE 5 GÜN VARKEN BAŞKA BİRŞEY ÇIKMAZDI ZATEN kaydirigubbakcemile3
dimiii cnm cok erkendiiii ya bencde
ADET OLURSANDA ÜZÜLME CANIM İNŞ. ZAMANI GELİNCE GELİCEK MELEKLERİMİZ KUCAĞIMIZA ALICAĞIZ HAYIRLISIYLA BEN ARTIK FAZLA ÜZERİNE DÜŞMÜYORUM YOKSA SONUNDA ÜZÜCÜ OLUYOR opuyorumnanaktan

hakldn cnm evet sonnda cok üzülüoruz napalım benmki belki umuduydu ama foss cıktı gerçi emnmdm hamle bile olsam negatf cıkar cünkü geçen adetimi ayın 7sinde olmustumlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…