Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

DıLANCIM BENıM ADETıM GEÇEN AY ıLK 4-5 GÜN GECıKTı YADA DÜŞÜK OLDU BEN GELECEK ADET TARıHıMı NASIL BıLECEĞıM :uhm:

kızlar ben kaçar kociş gelir şidi yemek yicezz gelirim arzucumm gel sende alenam face yenden eklerz cnm tamamı olmuo cünkü kızlar o testi erken yaptım tamam ama kafamı allak bullak ettiii moralimi bozuu:bbo:

kızlar ben kaçar kociş gelir şidi yemek yicezz gelirim arzucumm gel sende alenam face yenden eklerz cnm tamamı olmuo cünkü kızlar o testi erken yaptım tamam ama kafamı allak bullak ettiii moralimi bozuu:bbo:

TAMAM CANIM ÖPTÜM BEKLERİZ NEYİ NEYE EKLİYOZ BEN ANLAMADIMopuyorumnanaktandelikafadulden

selam kızlar nasılsınız öle bi bakiim dedimm sekerkız cnm naptın sen aysencim skerkızımız inşallah hamile kan degeri tam sınırda cıktı inşallah yavas yavas yükselcek keremgül alenamm kızlar nsılsınz ben cıkcam hemen

şekerler hadi bi soru bi cevap:)))))

4ünde olması gereken yumurtlamam vardı yaaa yani 31 günde adet oluyom son bi iki aydır buna göre 4 ü diyorum dün akşam şeffaf akıntı bulundu bugün 11 inci gün erkenmi kafam karıştı.....

sen hala burdamısın gıt kocana sarıl koşşş

dün gece çalıştım zaten şuan daha çalışıyoruz şekerler işlerimiz var malesef ama bu akşamda yorgunluk falan dinnemicem sözzz:)))) bide sol yumurtalığıma kramp giriyo çok tamam demi doğruu işaret:)))))))

kıııızzzzzllaaaaarrr uyuyomusunuz

evet seeenin 11. günün ve sen bilgisayarda mı takılıyosuuun aboooow.
bencede kızları dinle çabuk kocişin yanınaa.hadi kolaaay gelsiiiiiiiin.inşallaaah senin yumuşlar dışardan gelen maddeleri yakalarlaaaaaaaar:lepi: şimdideen tebrik ediyorum içime doğdu vallaaa busefer güzel haberlerle dolacak burasıısositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…