Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

,ah aaahhh hamiş kalmadan önce bende bıkmıştım şimdi gebelik yüzünden olmuyo korkuyoruz...kıymetini bil derim hiç bir günü boş geçirmee..mademki kasığında ağrıyo bu iyiğe işaret canım..yataktan kalkma kalçana yastık koy ve biraz öyle durduktan sonra hangi kasığın ağrıyosa otarafa doğru cenin pozisyonunda yat yani bacaklarını kendine doğru çekerek uyu..hadi inşallaah ..
bol bol dua oku..allahın isimlerini söyle elini karnına koyuptaa..yerimseniben

[ı]gunaydın kıslar bırasdan kan testıne gıdıcem yıne dua edın kesınlesıcek bebbıŞım[/ı]

ayyy inşallah canımm yaaa inşallah bu sefer güzel haberler veririm buralara

bu arada boş geçmedim kızlar çalıştım valla:kedi::kedi::kedi:

CANLARIM YENı YILINIZ HAYIRLI UĞURLU GÜZEL ŞEYLERE VESıLE OLSUN ıNŞŞŞ..NıCE SAĞLIKLI UZUUUUUUNNN YILLARA HEP BERABERR..VE BOOOOOL BEBıŞLıııopuyorumnanaktanzemuszemus

CANLARIM YENİ YILINIZ HAYIRLI UĞURLU GÜZEL ŞEYLERE VESİLE OLSUN İNŞŞŞ..NİCE SAĞLIKLI UZUUUUUUNNN YILLARA HEP BERABERR..VE BOOOOOL BEBİŞLİİİopuyorumnanaktanzemuszemus

saol canım seninde yeniyılın kutlu olsun inş yeni yıl hepimize yeni mutluluklar getirir.Tabi bide bol bol bebişler getirir:)

evet canım hamilesin. yılın son gününde böyle müjdeli bir haber almak ne kadar güzel... hayırlı uğurlu olsun... 2010 sana hep böyle mutluluklarla gelsin....

herkese yeniiii yılllll mutluluk sağlıkkkkkkkkkkkk veeee isteyenleree bebişşşş getirsinnnnnnnnnnnn hepinizi öpüyorum kızlarrr tüm yıllll huzurlu geçsin inş

herkese mutlu yıllar...ovulasyon yontemı işe yaradı kıslar bende...yumurtlamayı tutturduk ... kaydirigubbakcemile3

ewttt 2010 ilk mesajı bnden gelsinn:))canlarım nerdesiniz gece aleminemi aktınızzdelikafadulden

canlarım güzellerim ballarım peteklerim en güzel anne adayları yeni yılınız kutlu olsun 2010 yılı bebişlerinizle oynayarak geçsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…