Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlar salı günü 5,59 du bügün 20,53 hamişmiyim ben
kuzumm benmmm hamilesn tebrk edermmmmmmm kız son gün senenin 2010a bomba gibi girdin opuyorumnanaktan tebrik ederim rabbiim kucagna almayı nasip etsin kuzummmm darısı bize askmŞeniz ama degerin düşük doktora git sürekli baktır ihmal etme canımcım dualarımz seninle:Saruboceq:
herkese mutlu yıllar...ovulasyon yontemı işe yaradı kıslar bende...yumurtlamayı tutturduk ... kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kuzucuklarr hepinize MUTLU YILLAR İNŞALLAH 2010HEPİMİZE SAGLIK HUZUR MUTLULUK BASARI HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq: HEPİNNİZZİİNYENİ YILI KUTLU OLSUNNNNNopuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2 KIZZ SENDEMİ HAMİŞSİNN ADİLEMİR?HADİİİİ KIZLARR HAMİŞLERİMİZZ VARRR SEKERKIZZ HAMİLE:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: a.s.

beminde çatlıyo bacılaar bellii bugün solum oturup kelkerken çok acıyooooo çok akıntım var su gibi..... yuppppiiii:))))))))))))))))))))))))))))))))

kizlar adetim 1 ocak halen bekliyorum....bazen benim adetim bir kac gun gecikebiliyor....sonucu merak ediyorum

iyi yıllar arkadaşlarrrrrr
iii yıllar cnmmmopuyorumnanaktan
iim bitanemmm nasıl olsun çok güzeldiii ablamlarlaydıkkk kırklareliye gittimm bu akşam geldikk sağol cnm seninde yeni yılın kutlu ollsn yok olmadım daha adett

bizde öle vallla cnm güzel geçti cok güzeldiiii zemuszemus zemuszemus allaa allla geçrmiydi böle cnm kaçgün geçtii:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…