Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

[ı]tesekkur ederım cnm evet degerım dusuk sanırım cok yenı daha 3 haftalık falan doktorda oyle soyledı bır haftagecsın bırdaha test yaptırıcam cnm rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın dualarımız kabul oldu kıslarr[/ı]

Tebrikler canııım HAYIRLI OLSUUUUUN:1hug:a.s. ..
çOK SEVİNDİM..rabbim bu topikte ve isteyen herkeze nasib etsiiiiiiiin.:Saruboceq:

doru diosun tatlım yükselir o kafana takma benmde ilk gebeliğimde öle düşük cıktı yükseldi 14 tü ilkinde sonra 64 224 die cıktı cnm:gitme: :gitme: :sinifsinif: seninde geç döllenme falandır..rabbiim kucagna almayı nasip etsin kuzum:Saruboceq: darısı bize inşalllah:Saruboceq: BENDE BUGUN REGL OLDUM KIZLAR PAZARTESİ DOKTORA GİDİORUM

KIZLARRRRR SıZE BıŞı SÖLESEMMı SÖLEMESEMMı BıLEMIYORUMM KORKUYORUM ÇÜNKÜÜÜ BENN 31 ARALIK SABAH SAAT 7-7:30 CıVARLARI ÇıFT ÇıZGıYı GÖRDÜMM AMA KESEYı GÖRMEDENN ıNANAMIYORUMM SÖLEMıYCEKTıM DAYANAMADIMMM YıNEE ÇOK ÜMıTLENDıRMEK ıSTEMIYORUM KENDıMıı KAN TAHLıLıDE YAPTIRDIM AYNI GÜN 439 ÇIKTI DEĞERıM DOKTORUM AYIN 6 SINDA GEL KESEYE BAKALIM DEDı KESEDE GÖZKMÜYCEK DıYE ÇOK KORKUYORUMM DUALARINIZI BEKLIYORUM OKUDUĞUMZ DUALR KABUL OLUYO SıZDEN SAKLIYAMADIMMMM ÇOK ŞEYLER PAYLAŞTIK BURDA HEPıMıZ BıRBıRıMıZE DESTEK OLUYORUZ ÇÜNKÜÜÜ DUALARINIZI EKSıK ETMEYIN BENDENN GERÇEK Bı GEBELıK OLSUN SORUN ÇIKMASINNN:Saruboceq:

hayırlısı tatlım en yakın zamanda sanada nasıpo etsın bu duyguyu

cnm benım hıc kotu bışıy gecırme aklından ne olur posıtıf ol cıft cızgıyı gorduysen sorun yok hemen kandada baktır doktora gıt cnm var ıste bebışın

cnm benım hıc kotu bışıy gecırme aklından ne olur posıtıf ol cıft cızgıyı gorduysen sorun yok hemen kandada baktır doktora gıt cnm var ıste bebışın

kandada baktırdımm 439 çıktıı ama kesedemi bilmıyorum ayın 6 sında çağırdı doktorumm hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum o yüzden sevınemyom bile

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamilesnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neeeeeeeeeeeeee

bilmıyom bıtanem yaaa keseyı görebilcekmiyiz bakalım

patiğimmm nasıl sevindm anlatamam canım benmmmm hamilesn kuzucum kan degerinde süper cıkmıs hiç takma bile cnm benim degerin cok yüksekkk maslllah hiç taKMA KUZUM DOKTORLAR HEP ÖLE DİORLAR BASTA ASKM VALLA BAK HEPSİ ÖLE DİORLAR HAMİLESİN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ehehehehheh delümmmm benimmmmmm çok sağol cnmmm ben inanki sevınemıyorum daha ilk yaptıım gün bacaklarım hiç tutmadıı eşime diyom gel bak ben yanlışmı görüyom burda ikinci çizgimi varr oda evet var dedii ben şokkk oldum o gün hemen kandan baktırmaya gittimmm sonucu aldım doktoruma gittim gebelik var dedi ama keseye bakmadan bişi diyemem dedi o yüzden ne eşim nede ben çok ümitlenmek istemıyoruz zaten ailemdende kimseye sölemedim ne eşimin ailesine ne kendi aileme bi ablam biliyo bide çok ykın arkdşım ve sizzzzzzzzz öğrendinizz kötü bişi olursa herkes üzülmesin bende daha çok yıkılmayayım diye sölemedim daha çok yeni zaten kesede gözükürse annemlere ve kayınvalidemlere sölicemm DARISIIIIIIIIIIIIIIIIII SİZİN BAŞINIZA KIZLARRR HEP DUA EDİYORUM AMA O GÜNDEN BERİ DAHA ÇOK EDİYORUM VE HEPİNİZİ İÇİMDEN GEÇİRİYORUM DUA EDERKENN

--------------------------------------------------------------------------------

DıLAN--------->14ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
BıRSEN------>15ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEDA------>16 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEMRA------>17ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ARZU---->18 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
NıLGÜL------->19ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ŞULE-------->20ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
FATMA CIKARLIDI LıSTEDEN DUALARDAN HABERı YOK CÜNKÜ
AYŞE------>22ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
TUGBA----->23 ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
GÜL------>24 ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
NESLıHAN----->25ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
SEVDA---->26ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU

ALLAH KABUL ETSıN ıNŞALLAH
YENı LıSTE BU KIZLAR FATMA LıSTEDE DEĞıL DÜNDE EKLEDM BU LıSTEYı LÜTFEN YANLIS OKUMAYIN FATMAYA OKUNANI AYSE ıÇıN BUGUNDE TUGBA ıÇıNDı KIZLAR....

RABBıM DUALRIMIZI KABULETSıN:Saruboceq:
BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ

umutsuzz------->5 ocak regl oldu 2ocak erken
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık regl oldu
NILGULECRIN---->2 ocak regl oldu erken
aysen_34------->30aralık beklemede
semra066------>24aralıkregl oldu
ALeNaM------>1ocak
mestitosh----->4ocak
kerem34gul------>9ocak

HAMıŞLERıMıZ
badegül :ecrin_bebek:
sekerkız:ecrin_bebek:
pembepatik:ecrin_bebek:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
daha yazmasaydın kızz 6 ocakta dr ye gidicem ondan sonra yazardık gerçi o zamanda görünmüyomuşş olsa bile çok küçük diye duydunmu öle bişi dilann

kuzum benm doktorlar hep öle diorlar yaa bişiickte cıkmaz cnm degerin süper hiç takma allahın izniyle bişecik olmaz aminnnnn kusum darısı bize cok sevndm patiğimm:teytey::teytey::teytey:

selam kıslar benim reglim geçti bugün 5 gün
kasıklarımda batma oldu dün baya sancılı ondan öncede kasık ağrım vardı aslında test yapmıycaktım 8 gün geçmeden ama kötü bişi olabilir die düşündüm yani kist felan
kan tahliliş verdim 5 den sonra çıkacakkk

dua edin bana kıslarrrrr ne olurr :Saruboceq::Saruboceq:

kuzum benm doktorlar hep öle diorlar yaa bişiickte cıkmaz cnm degerin süper hiç takma allahın izniyle bişecik olmaz aminnnnn kusum darısı bize cok sevndm patiğimm:teytey::teytey::teytey:

inşşşş öledirr cnmm yaa sevincimmm yarım kalmazzz en kısa zamandaaa hepimiz o hamiş listesinde olucaz cnmmm hiç meraklanmaaa benim testler işe yaramış galibaa kızz iki kez silik görmüştümya çift çizgiyi gerçi o dönemde hergün 2 tanede incir yedim ben bi ara polenle bal yedim bilmıyom artık hangisinden fayda olduu ama inann bu ay beklemıyodum dedimki bakıyım olmaz ama olursada yeni yıl hediyesi olsnnn kasıklarım çok ağrıdı hep adet olcm diye bekledim yenı yıl günü sabah yaptım test ve iki çizgi gördüm ben şokk hep tek çizgi görüceğimi sanıyodum oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…