Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

))))))patkcim sana yemn ediorum hamile olduğun aklıma geldi öle bi düşündüm reglim geçikti filan demiştin ya.. ama hep böle oluyo demiştin allahım sırayla herkese nasip et yarabbim gözn aydın ttlım umarım keseyide görüceksn gnlün rahatlıcak kalbini ferah tut canım herşey çok güzel olcak alahın iznyle...canım ben reglimden bir hafta sonra keseyi görmüştük senn ne kadar geçti ......

aynı belirtiler bendede vardıı çok kasıklarım ağrıdı sanki iğne batırıyolar gibi ara ara sancilar giriyodu evde yapsaydınya ilkk bi test ben ilk evde yaptım çift çizgyii görünce kan tahliline gittim iinş bebiştir kötü bişi yoktur meraklanma cnm

daha yazmasaydın kızz 6 ocakta dr ye gidicem ondan sonra yazardık gerçi o zamanda görünmüyomuşş olsa bile çok küçük diye duydunmu öle bişi dilann

kuzucumm degerin hergün 2ye katlar iki katı artar sen 7 8 gibi git canım ben adetim geçti 15gün sonra gördm :sinifsinif: ama sen 7si 8si gibi görürsn benm degerim düşüktü 14ten 62 sonra 214 oldu öleöle cıktı sen gittiğinde görrsün cnm

:Saruboceq:inşş ttlım hadi bakalım hamişler topiği olcazz kızzz :))))):CüvCüv:

kuzummmm inşaaallah öledir anammm hamile doluoooooo:teytey::teytey:

sedammmmmmmmmmm canım benimmmmm malum olmuş demek sana ben konduramadım hiç bitanemm üzülmim sonra diyee normaldede gecikiyoya zaten 5 gün dua edıyorummmm sizeeee inşş en kıza zamanda sizinde haberlerinizi alıcaz ama ben sevınemıyom daha kuşummm 28 kasımda adet gördüm en son ona göre 5 gün gecikmiş oluyo 6 ocakta gel dedi doktorum bakıcaz dedii bakalım hayırlısı korkuyorum ama çok

doktorum hesapladı ayın 6 sında gel dedi evet oda öle hesapladı iki katını yazdı hep inş sorun çıkmazzzzz

canım evde yaptım 2 gün önce çıkmadı ama 25 günde bi oluyodum hep sekmiyodu aylardır
şimdi korktum açıkcası yani yoksa dktra gidicem allah göstermesin kist felanmı var die
bakalım hayırlısı olur inşlhh

kıslar pek sevinmeyin yaaa sonra üzülürüm :gitme::gitme:
benim pek umudum yok açıkcası biliyosun bu ay çok kötü günler geçirdik eşimdeki rahatsızlık nedeniyle
yani olursada gerçekten bi mucize olacak %1 hareketlilik ile senağlama

kuzular ben cıkıorum yine gelcm dısarı cıkcazz sizi öpüorummmmmmm kendinize ii bakınn sedoş kız hamile doldu topiğimz ugurlu geldii kızlar bizede dua edin olurmuuuu sizleri seviorumm patiğim hiç takma aysencim sende inşallah hamilesndr cnm benm:Saruboceq: cok sevndm yaaa hadi öptmmmŞeniz :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey:

güle güle cnmm dualarım sizle hep

canım deyerlerine bakılırsa hamilesin ttlım orası kesn inş sorunsuz bi hamişlik olur her şeyyolunda gider allahın izniyle:Saruboceq:bugn ayın ikisi üç gün var mercimek göstericekk ttlım kndinii:))))))hiç korkma ttlım sen ne kadar rahat olursann hamişliğin o kadar güzel rahat geçer ii şeyler düşünn cicimm ya ne güzel walla tadını çıkarr :))))))))

evet bir an önce ayın 6 sı olsun diye düşünuyom çabukta geçmıyoo yaaa iii dileklerin için çok sağol hayatımm teyzeleri dua etsinnn bizeeee tamammıı bak dualar yavaş yavaşşş işe yarıyo cnmmm sırayla hepinizin kapısını çalıcak küçük misafirlerimizzzz

dilann nereye kızz bak ben doktora gitim geldim sabahh anlatıcaktım kaçtınn neyse hadi gelince grşş:)))))))

inş ttlım ya bnde sabah doktora gittim yumurta takibi için bide mantar teşhisi kydu doktor zaten emndim kaşıntıdan dolayı neyse yumurtacıklar büyümüş gelimiş12mm olmuşlaar iki gn sonra tekrar gel dedi çatlama gününe bakıcak ona göre ilişki:kedi:vericek...dier prolaktinde düşükten sonra normaldir olması ama sorun deil o zaten ilaçla düşüo çok kafaya takılcak bişiy deil dedi...bakalım morelim düzeldi yaa wallaa sendende güzel haber alınca dualarmmız yerini buluo alahım çok şükürr sanaa:Saruboceq:

ayyy çok sevindimmm cnmmm hadii bakalım sıra sende galibaaa mantar geçer ilaçla onu düşünmee yumurtların durumudaa iiii ohhhhhh daha ne istıycenn bol boll çalışşşşşmak gelıyo işin ardından ben araıkta ii çalıştım vallaa bide bitanem hergün kuru incir yeee ben yedimm

kandada baktırdımm 439 çıktıı ama kesedemi bilmıyorum ayın 6 sında çağırdı doktorumm hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum o yüzden sevınemyom bile

sevin sevin tatlımm süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bak burda buldum senii ya tebriklerrrrrrrrr .ok sevindim sende sevin sevinmekten korkma :)

sevin sevin tatlımm süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bak burda buldum senii ya tebriklerrrrrrrrr .ok sevindim sende sevin sevinmekten korkma :)

serpilimmm cnm benimm nasıl b uldun kız sen beniiiii çok sağol hayatım bakalım keseyıde görelim ondan sonra rahatlarım biraz gerçi sonrada kalp atışını duymak var dimii senin durumlar nasıl hayatım tüp bebeğe başvurcaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…