selam kıslar benim reglim geçti bugün 5 gün
kasıklarımda batma oldu dün baya sancılı ondan öncede kasık ağrım vardı aslında test yapmıycaktım 8 gün geçmeden ama kötü bişi olabilir die düşündüm yani kist felan
kan tahliliş verdim 5 den sonra çıkacakkk
dua edin bana kıslarrrrr ne olurr :Saruboceq::Saruboceq:
daha yazmasaydın kızz 6 ocakta dr ye gidicem ondan sonra yazardık gerçi o zamanda görünmüyomuşş olsa bile çok küçük diye duydunmu öle bişi dilann
kasıklarımda batma oldu dün baya sancılı ondan öncede kasık ağrım vardı aslında test yapmıycaktım 8 gün geçmeden ama kötü bişi olabilir die düşündüm yani kist felan
))))))patkcim sana yemn ediorum hamile olduğun aklıma geldi öle bi düşündüm reglim geçikti filan demiştin ya.. ama hep böle oluyo demiştin allahım sırayla herkese nasip et yarabbim gözn aydın ttlım umarım keseyide görüceksn gnlün rahatlıcak kalbini ferah tut canım herşey çok güzel olcak alahın iznyle...canım ben reglimden bir hafta sonra keseyi görmüştük senn ne kadar geçti ......
kuzucumm degerin hergün 2ye katlar iki katı artar sen 7 8 gibi git canım ben adetim geçti 15gün sonra gördm :sinifsinif: ama sen 7si 8si gibi görürsn benm degerim düşüktü 14ten 62 sonra 214 oldu öleöle cıktı sen gittiğinde görrsün cnm
kuzular ben cıkıorum yine gelcm dısarı cıkcazz sizi öpüorummmmmmm kendinize ii bakınn sedoş kız hamile doldu topiğimz ugurlu geldii kızlar bizede dua edin olurmuuuu sizleri seviorumm patiğim hiç takma aysencim sende inşallah hamilesndr cnm benm:Saruboceq: cok sevndm yaaa hadi öptmmmŞeniz :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey:
canım deyerlerine bakılırsa hamilesin ttlım orası kesn inş sorunsuz bi hamişlik olur her şeyyolunda gider allahın izniyle:Saruboceq:bugn ayın ikisi üç gün var mercimek göstericekk ttlım kndinii:))))))hiç korkma ttlım sen ne kadar rahat olursann hamişliğin o kadar güzel rahat geçer ii şeyler düşünn cicimm ya ne güzel walla tadını çıkarr :))))))))
evet bir an önce ayın 6 sı olsun diye düşünuyom çabukta geçmıyoo yaaa iii dileklerin için çok sağol hayatımm teyzeleri dua etsinnn bizeeee tamammıı bak dualar yavaş yavaşşş işe yarıyo cnmmm sırayla hepinizin kapısını çalıcak küçük misafirlerimizzzz
inş ttlım ya bnde sabah doktora gittim yumurta takibi için bide mantar teşhisi kydu doktor zaten emndim kaşıntıdan dolayı neyse yumurtacıklar büyümüş gelimiş12mm olmuşlaar iki gn sonra tekrar gel dedi çatlama gününe bakıcak ona göre ilişki:kedi:vericek...dier prolaktinde düşükten sonra normaldir olması ama sorun deil o zaten ilaçla düşüo çok kafaya takılcak bişiy deil dedi...bakalım morelim düzeldi yaa wallaa sendende güzel haber alınca dualarmmız yerini buluo alahım çok şükürr sanaa:Saruboceq:
kandada baktırdımm 439 çıktıı ama kesedemi bilmıyorum ayın 6 sında çağırdı doktorumm hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum o yüzden sevınemyom bile
sevin sevin tatlımm süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bak burda buldum senii ya tebriklerrrrrrrrr .ok sevindim sende sevin sevinmekten korkma :)
ben hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?