Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ewtt canm ya unutuorum hep incir olayını akıl kalmadıkii marketen alırım şimdi çıkıpp:))ewt bu ay çalışma ayı inş allahım bu sefer olurr :)):Saruboceq:yumurtalar ii dimi ben pek anlamıorum bu işten dotorii dedii yani boyu ne kadar olması gerekiomuş unuttum sormayııkaydirigubbakcemile3

canım benim sen beni nasıl bulduysan bende buldum işte canım benim aşılmam negatif oldu bu ay normal beklemedeyiz ama ben 2ci aşılmada kararsıızm canım öyle bekliyorum anlayacağın başaramadım anne olmayı ama bu ay rahatım takmıyorum kafaya birşey ama senin hamişliğin beni çok mutlu ettii duygulandım tatatlımhihoyyyt

serpilcim hoşgeldin neyn var ttlım mahsuru yoksa paylaşırmmısınn bizimlede:))

olsun tlım herşeyn vardır bi zamanı bizim topik maşallahh nazar deymesn hızlı gidio çok şükürrr....gel sende bzden olzemuszemus

serpilcim hoşgeldin neyn var ttlım mahsuru yoksa paylaşırmmısınn bizimlede:))

canım benim işin garibi tek problemim yok ama bu arda yaşım 41 oldu yani tek sorun yaşım ve ben 11 aydır bebek istiyorum zaten 11 aylık evliyim :) biraz panik yaptım acele etim ve sonuçta kendimi yıprattım yani aşuılmada sorun yokken oda negatif oldu bilmem artık bebiş olayını rafa kaldırdım :) hepsi bu gülüm

olsun tlım herşeyn vardır bi zamanı bizim topik maşallahh nazar deymesn hızlı gidio çok şükürrr....gel sende bzden olzemuszemus

2010 da olumsuz herşeyden uzak olucam dedim siizn topicde enerji çok yüksek nazar değmesin hele pembe patikkde hamiş olmuşya süpersiniz .)) canım tüm hormon testlerim çok iyi yumurta rezervemde iyi ama olmadı işişte ne yapayımm :))) elbet olur bakıcaz:umursamaz:

inciri unutmaa bitanemm all her sabah ben 2 tane yedim sen fazlda yıyebilirsin bende pekk bilgili değilim cnmm ilaç falan vericek mi sana doktor çağırdığına göre çatlamaya bakmak için demekki yeterlliii kuşum onu takma sen bide polen ye sabahları eşinede yedirr ben hersabah eşime bal polen yedirdimm gerçi benmki aklına geldikçe yedide hep aynı şeyi sölemiş olcam ama akıntınıda kontrol et cnmm

çok yeni evliymişin canm allah mutlu etsinn...zaten biz kndi kendimize yapıoruz stres herşeye engel doktorlar bangır bangır barıolar ama biz hala aynı:(bnde senn gibi panikteyn şu an 30 yaşındayım artık genç anneliği kaçırdım orta yaşlara geldim ama allah bilio zamanı beklemekten baka bişiy yapamıorum bndede bi sorun yok çok şükür...bi düşüğüm oldu altı aydırda korunmuoruz bakalım ne zaman gelicek bizim bebişler...bişiy sorcam bu arada neden aşılamaya gittin normal yolla beklemek istemedinmii:))

serpilimmm bulman çok ii olmuş valla sevindimmmm olsunn cnm biraz dinlenn sonra ikinciyide yaptırrr denemeden olmaz hem öle hemen vazgeçmek yokkkkkkk senide hamişşş olarak duymak istiyom bennnnn rahat olll kuşum kocişinede iii bakkkk kendinede bol bol çalışş serpil şu testlerden alsana sende ovülasyon testlerinden bide öle dene bakalım

serpil surayn vardıyaa sohpettennn oda hamişş biliyomusunn tüp bebeği tutmuşş bana not bırakmışşş hamişim haftaya keseyi görücez diyeee çok sevindim onadaaa sen tanıyosun dimi onu sohpet edıyodu oda çok

sordum cannım çatlatmaya gerek yok zaten sağlıklı gelişmişler dedi muhtemelen iki güne çatlar dedi oyzden çağırdı işte yani ilaç vermicem şu an gereksiz dedi ....bide inciri sen sabah aç karnınamı yedin ttlım yoksa her aklına geldindemii...ewt koçcişide doping lazımm dimiii çok çalışmak lazım bu ay çokkk :lepi:

evet işti kariyerdi vırttı zırrttıı derken zaman geçti :)) ama dünyanın en tatlı eşine sahibim evet dr hiç sorun bulamadılar bende 11 ayda 6 dr ve bir dünya test süperin ötesi süper dediler ama sonuç negatif abartmışız kısacası herşey pskolojik emin olun ve ben artık aldırmıyorumm

patiğim ya sende yumurtlama testnde iki çizgi görmedin dimi işe yaramadı sendede bnde görememiştim biraz erken davrandım sanırım :))

süper ya selamımı söyle vallhi sevindim ya ayy süper iyiki seni buldum harikasınız ya ben bu topiciğii pek sevdim canım alalhımm en güzel melekleri size versin emin ol çok mutlu oldum buna tüm kalbinle inan çok sevindimm

oo zaman demekki yumurta gelişimi iyimişş cnmmm ben sabah yedimm ama bazen unuttuğum oldu aklıma geldiğinde yıkadım yedimm bazıları kaynatıyo suyunu içiyo ama ben öle yapmadım hergün iki tane yedim yumnurtlama günlerinde evet eşine muhakkak bişilerr ver keçiboynuzu pekmezi polen ball ceviz benmki hep yedi onlardann

ewt katılıorum kesnlikle psikolojik...:sm_cool:rahat olmak lazım kızlarrrrrr:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…