Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

NILGUNECRIN HOŞGELDıN CANIM UMUTSUZZ ÇOK GÜLDÜRDÜN BENı ıNŞ ALLAH SENıDE GÜLDÜRÜR..:roflol: HOŞÇAKALINNNN

kızlar bende yatarrr hade kendinize ii bakınn rüyanızda hamiş görün kendiniziiiii sabah görüşürzzz rabbim kısmet ederseee öptüm nanaktannn

kaçakmı yıyosun kızz :)
KIZZ YOK DAHA DÜNBASLDM GÖRMEDİ HİÇÇÇ BUGUN 2.GÜNÜM YİYİORUM YENİİ YAAA
NILGUNECRIN HOŞGELDİN CANIM UMUTSUZZ ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ İNŞ ALLAH SENİDE GÜLDÜRÜR..:roflol: HOŞÇAKALINNNN

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 AMİN KUZUMM SENİDE GÜLDÜRSÜN RABBİMM....İİİ GECELER CNMMMMopuyorumnanaktan

Alıntı:
pembe_patik kullanıcısından alıntı
kaçakmı yıyosun kızz :)

KIZZ YOK DAHA DÜNBASLDM GÖRMEDı HıÇÇÇ BUGUN 2.GÜNÜM YıYıORUM YENıı YAAA
he tamamm anladım oda alışır yavaş yavaş zavallı adamlarımızzz bizim gibi cadılarla uğraşıyolarrrrr ben bazen benimkine şaşıyorum benim gibi birine nasıl katlanabiliyo diyeee lülülülülülü sabır taşı mubarek

he tamamm anladım oda alışır yavaş yavaş zavallı adamlarımızzz bizim gibi cadılarla uğraşıyolarrrrr ben bazen benimkine şaşıyorum benim gibi birine nasıl katlanabiliyo diyeee lülülülülülü sabır taşı mubarek[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 HİÇ SORMA BEN BENMKİNE NEELER İÇİRİORM NELERRRR kaydirigubbakcemile2

KIZLAR NILGULUN NETİ GİDİORR..İİ GECELR DİOR YARIN GELİCEKMİŞ BENDE CIKIYORUM KIZLARR YARIN KONUSURZ İİ GECLER....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nası ya yani olmayacakmı öle şeyler zararlımıymış dahada açık yazarmısın canım:kedi::kedi:[/QUOTE]

evet cnm mumkun oldugunca uzak durun dedı adet gunlerını bıle degıştırıyormuş

ewetttt duydummmmm cnmm saollkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cok güldümmm eşime dediimm dioki oo sen duydum artık elletmezsindeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yokk canımm elletiriim dediimmmmmmkaydirigubbakcemile3

bende aynısını söledim cnmm umutsuza banada bi arkdşım söledi onu kesinlikle o tarz hareketlerden uzak durulması gerekiyomuş hamile kalmayı engelliyomuş prolaktini yükseltiği içinn kocalarınıza yasak getirinn kızlarrrr[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

HEHE BENIMKINDE DOKTOIR DEYINCE PEK BI UZULMUŞTU AMAOLMASKI OYLE DIYO kaydirigubbakcemile3 ALIŞTI BI SURE ARA ARA OLUIYO kaydirigubbakcemile3

KISLAR YA EVDEKI INTERNETI KAPATTIRDIM EVDE DURMUYORUZ PEK DIE SIMDID EKESKE KAPATMASAYDIM DIYORUM ISYERINDEN GIRIYORUM GUNDUZLERI TOPIKTE KIMSE OLMUYO:1hug::enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

HEHE BENIMKINDE DOKTOIR DEYINCE PEK BI UZULMUŞTU AMAOLMASKI OYLE DIYO kaydirigubbakcemile3 ALIŞTI BI SURE ARA ARA OLUIYO kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3 vallaaa kızlarr zorrr olckk amaaa baklm her elini attıgında lmaz: prolaktin....kaydirigubbakcemile3
KISLAR YA EVDEKI INTERNETI KAPATTIRDIM EVDE DURMUYORUZ PEK DIE SIMDID EKESKE KAPATMASAYDIM DIYORUM ISYERINDEN GIRIYORUM GUNDUZLERI TOPIKTE KIMSE OLMUYO:1hug::enbuyukkk:
tüühhh bee cnm keşke kapattırmasydın neyse cnmm artıkkk sendeee yoksn amaaa
bben kırmızıları görmedim ama testte de bişi çıkmadı CADIARZU

CADIARZU allaa allaa kuzum acaba geç döllenmemii?snin 2gün geçti dimiii kuzum 2gün daha bekle bakalm adetn hiç böle yukarı atarmydıCADIARZU

Kıslar doktordan geldım sımdı.3 tane yumoŞum varmıŞ en buyu 15 mm doktor gun asırı ılıŞkı dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…