KIZZ YOK DAHA DÜNBASLDM GÖRMEDİ HİÇÇÇ BUGUN 2.GÜNÜM YİYİORUM YENİİ YAAAkaçakmı yıyosun kızz :)
NILGUNECRIN HOŞGELDİN CANIM UMUTSUZZ ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ İNŞ ALLAH SENİDE GÜLDÜRÜR..:roflol: HOŞÇAKALINNNN
kızlar bende yatarrr hade kendinize ii bakınn rüyanızda hamiş görün kendiniziiiii sabah görüşürzzz rabbim kısmet ederseee öptüm nanaktannn
CNM BIŞEY SORUCAM.BENIMDEYUKSEK OLDUGU DONEMDE BAYAN DOKTORUM DEMIŞTIKI BAYA YASLIYDI ESIN GÖGUS TEMESINI SEVIYOMU BENDE EVT KESINLIKLE EMME SIKMA GIBI SEYLER YAPMAYIN DEDI OZELLIKLE EMME OLMASIN DEDI.CUNKU SUT HORMONU PROLAKTIN .YENI DOGUM YAPANLAR NEDEN HEMEN ADET OLAMAZ EMZIRDIKLERI ICIN DEDI AKLINDA BULUNSUN
ewetttt duydummmmm cnmm saollkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cok güldümmm eşime dediimm dioki oo sen duydum artık elletmezsindeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yokk canımm elletiriim dediimmmmmmkaydirigubbakcemile3iim hayatımm sen nasılsınnnn
tamam semracımm hoşgeldinnn ekliorum hemenn senideopuyorumnanaktan sizde sorun ne canım kürlerede baslıosun tamammıı
CNM BIŞEY SORUCAM.BENIMDEYUKSEK OLDUGU DONEMDE BAYAN DOKTORUM DEMIŞTIKI BAYA YASLIYDI ESIN GÖGUS TEMESINI SEVIYOMU BENDE EVT KESINLIKLE EMME SIKMA GIBI SEYLER YAPMAYIN DEDI OZELLIKLE EMME OLMASIN DEDI.CUNKU SUT HORMONU PROLAKTIN .YENI DOGUM YAPANLAR NEDEN HEMEN ADET OLAMAZ EMZIRDIKLERI ICIN DEDI AKLINDA BULUNSUN
ewetttt duydummmmm cnmm saollkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cok güldümmm eşime dediimm dioki oo sen duydum artık elletmezsindeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yokk canımm elletiriim dediimmmmmmkaydirigubbakcemile3
bende aynısını söledim cnmm umutsuza banada bi arkdşım söledi onu kesinlikle o tarz hareketlerden uzak durulması gerekiyomuş hamile kalmayı engelliyomuş prolaktini yükseltiği içinn kocalarınıza yasak getirinn kızlarrrr
tüühhh bee cnm keşke kapattırmasydın neyse cnmm artıkkk sendeee yoksn amaaaKISLAR YA EVDEKI INTERNETI KAPATTIRDIM EVDE DURMUYORUZ PEK DIE SIMDID EKESKE KAPATMASAYDIM DIYORUM ISYERINDEN GIRIYORUM GUNDUZLERI TOPIKTE KIMSE OLMUYO:1hug::enbuyukkk:
bben kırmızıları görmedim ama testte de bişi çıkmadı CADIARZU
CADIARZU allaa allaa kuzum acaba geç döllenmemii?snin 2gün geçti dimiii kuzum 2gün daha bekle bakalm adetn hiç böle yukarı atarmydıCADIARZU
yok asla atmazdı...
hep gününde olurdum. yada 1 gün önce...
garip bir durum...:sm_confused:
allaa allaa bakalımbelki geç döllenmedir kızzz sositososito
İNŞALLAH CANIM. :Saruboceq:
beklemedeyim bakalım...
Kıslar doktordan geldım sımdı.3 tane yumoŞum varmıŞ en buyu 15 mm doktor gun asırı ılıŞkı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?