patiğim ya sende yumurtlama testnde iki çizgi görmedin dimi işe yaramadı sendede bnde görememiştim biraz erken davrandım sanırım :))
cnm ben iki kez çok silik şekilde görmüştümmm ama güvenememiştimm ama işe yaramışşş demekki eşim diyo onlarnda faydası oldu sanki bize
süper ya selamımı söyle vallhi sevindim ya ayy süper iyiki seni buldum harikasınız ya ben bu topiciğii pek sevdim canım alalhımm en güzel melekleri size versin emin ol çok mutlu oldum buna tüm kalbinle inan çok sevindimm
olmuşş ttlım baksanaa :lepi:bnde bi kere silik gördm ama ciddiye almadım zatende olmadı tam tersi reglim üç gün öncesinde geldi umutlandırmadı beni saolsunn:umursamaz:
serpil surayn vardıyaa sohpettennn oda hamişş biliyomusunn tüp bebeği tutmuşş bana not bırakmışşş hamişim haftaya keseyi görücez diyeee çok sevindim onadaaa sen tanıyosun dimi onu sohpet edıyodu oda çok
canlarım face debi ayun var ona takmış durumda benmki ve kardeşim pc yi istiolar öptüm hepinizi canlarım serpilcim gel yine biz buralardayız tanıştıma sevndimvereliniortakpatiğim alenam grşş canlarr mcukmcuk:))
canlarım face debi ayun var ona takmış durumda benmki ve kardeşim pc yi istiolar öptüm hepinizi canlarım serpilcim gel yine biz buralardayız tanıştıma sevndimvereliniortakpatiğim alenam grşş canlarr mcukmcuk:))
canım keçöiboynuzu pekmeziiçiyorum direncim yerine gelsin diye bu ay alayım o testlerden deneyeyim belki tuturuz siiz görünce gaza geldim kızlar :)) ben eminim 2010 bebiş getirecek :):lepi:
alenam al bi test yappp merakın gitsin cnmm ben idrar enfeksıyonun geciktirdiği hakkında bi bilgim yok yanlış bilgi vermim ama iltihappp geciktirebilirde
[sıze="2"]kuzumm benmmm hamilesn tebrk edermmmmmmm kız son gün senenin 2010a bomba gibi girdin opuyorumnanaktan tebrik ederim rabbiim kucagna almayı nasip etsin kuzummmm darısı bize askmşeniz ama degerin düşük doktora git sürekli baktır ihmal etme canımcım dualarımz seninle:saruboceq:[/sıze]
[sıze="2"]opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kuzucuklarr hepinize mutlu yıllar inşallah 2010hepimize saglık huzur mutluluk basarı hayırlı saglıklı evlat nasip etsin :saruboceq::saruboceq: Hepinnizziinyeni yılı kutlu olsunnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2 kızz sendemi hamişsinn adilemir?hadiiii kızlarr hamişlerimizz varrr sekerkızz hamile:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: A.s.[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?