Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

patiğim ya sende yumurtlama testnde iki çizgi görmedin dimi işe yaramadı sendede bnde görememiştim biraz erken davrandım sanırım :))

cnm ben iki kez çok silik şekilde görmüştümmm ama güvenememiştimm ama işe yaramışşş demekki eşim diyo onlarnda faydası oldu sanki bize

cnm ben iki kez çok silik şekilde görmüştümmm ama güvenememiştimm ama işe yaramışşş demekki eşim diyo onlarnda faydası oldu sanki bize

olmuşş ttlım baksanaa :lepi:bnde bi kere silik gördm ama ciddiye almadım zatende olmadı tam tersi reglim üç gün öncesinde geldi umutlandırmadı beni saolsunn:umursamaz:

inanmammı cnmmm allhım tüm isteyenlere nasip etsinn serpilim gel sende buraya biz burdayız hepp arkdşlarda çokk iilerrrr surayn ankarada eltisinde kalıyo net yok arada bi yerlerden girip not bırakıyo o kadrr ona haber verirken slmını sölerim cnmm

olmuşş ttlım baksanaa :lepi:bnde bi kere silik gördm ama ciddiye almadım zatende olmadı tam tersi reglim üç gün öncesinde geldi umutlandırmadı beni saolsunn:umursamaz:

galiba yaramışşş kaydirigubbakcemile3 kız du bakalım çarşamba günü bi olsunda ondan sonra dahada inancam benn şimdi hayaldeyım gibi

canlarım face debi ayun var ona takmış durumda benmki ve kardeşim pc yi istiolar öptüm hepinizi canlarım serpilcim gel yine biz buralardayız tanıştıma sevndimvereliniortakpatiğim alenam grşş canlarr mcukmcuk:))

dun adet olmadim bugunde birsey gelmedi...kendimi fazla kaptirmak istemiyorum....bir hafta bekliyim sonra test yaparim :))

canım keçöiboynuzu pekmeziiçiyorum direncim yerine gelsin diye bu ay alayım o testlerden deneyeyim belki tuturuz siiz görünce gaza geldim kızlar :)) ben eminim 2010 bebiş getirecek :):lepi:

gorusuruz canim opuyorumnanaktan

he bahçıvan oyunumu kızz bende duydum onu görüşürzz cnm benimm kib

canım keçöiboynuzu pekmeziiçiyorum direncim yerine gelsin diye bu ay alayım o testlerden deneyeyim belki tuturuz siiz görünce gaza geldim kızlar :)) ben eminim 2010 bebiş getirecek :):lepi:

ohh yarasınn serpilimeee kocana da içir kız bol boll kuruyemişşş bal polenn pekmezz yesin adammm al cnm al ben 2 kutu bitirdim ama netten alışveriş yapıyosan daha uygunları var biz alışveriş yapmadığımız için netten eczaneden aldım ben inşşşşşşş sende bu yıll hamiş olcn cnm

alenam al bi test yappp merakın gitsin cnmm ben idrar enfeksıyonun geciktirdiği hakkında bi bilgim yok yanlış bilgi vermim ama iltihappp geciktirebilirde

neyse kızlar bende çıkıyorum yatimm biraz midem kötü baya gelirim gene sonaa
serpill gel hep tamammı bekleriz seni

zeynep bu idrar enfeksiyonu hakkinda bilgin varmi..benim adetim gecikmeye basladi ama bir haftadir indrar enfeksiyonu olmusum acaba omu adetimi geciktirdi..

evet bende 4 gun once aldım haberı...saglık ocagına gırdım...bırsey benı durttü..gır test yaptır...
Pozıtıf yazan bır kaagaat verdıler bana...
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah tez zamanda..

yeni yılın yeni anneleri sekerkız pembepatik ve adilemir için :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

darısı hepimizin başına.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…