yeni yılın yeni anneleri sekerkız pembepatik ve adilemir için :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı hepimizin başına.........
KIZLARRRRR SİZE BİŞİ SÖLESEMMİ SÖLEMESEMMİ BİLEMIYORUMM KORKUYORUM ÇÜNKÜÜÜ BENN 31 ARALIK SABAH SAAT 7-7:30 CİVARLARI ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜMM AMA KESEYİ GÖRMEDENN İNANAMIYORUMM SÖLEMİYCEKTİM DAYANAMADIMMM YİNEE ÇOK ÜMİTLENDİRMEK İSTEMIYORUM KENDİMİİ KAN TAHLİLİDE YAPTIRDIM AYNI GÜN 439 ÇIKTI DEĞERİM DOKTORUM AYIN 6 SINDA GEL KESEYE BAKALIM DEDİ KESEDE GÖZKMÜYCEK DİYE ÇOK KORKUYORUMM DUALARINIZI BEKLIYORUM OKUDUĞUMZ DUALR KABUL OLUYO SİZDEN SAKLIYAMADIMMMM ÇOK ŞEYLER PAYLAŞTIK BURDA HEPİMİZ BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZ ÇÜNKÜÜÜ DUALARINIZI EKSİK ETMEYIN BENDENN GERÇEK Bİ GEBELİK OLSUN SORUN ÇIKMASINNN:Saruboceq:[/Q
MRBA KIZLARRRR ÇOOOOOOKKKKK SEVİNDİM PATİKÇİĞİM YAAAzemuszemuszemuszemuszemuszemus ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ARKADAŞIM HAYIRLI SAĞLIKLI AL KUCAĞINA BEBİŞİNİ :Saruboceq:CANIM BENİM BU ÇİÇEKLER SANA a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.BAKIN KIZLAR DUALARIMIZ KABUL OLUYOR 2 GÜNDÜR GİREMİYORDUM KAYINVALİDEMLERE GİTMİŞTİK SİZİ ÇOK MERAK EDİYORDUM BAĞIMLILIK YAPTINIZ...
kızlar salı günü 5,59 du bügün 20,53 hamişmiyim ben
PATİKÇİĞİM CANIM BENİM TAKMA KAFANA RAHAT OLLL BAK GÖR GÖRECEKSİN KESEYİ ALLAH'IN İZNİYLE DUALARIMIZ SENİNLE....BENDE RGL OLDUM 10 GÜN ERKEN OLDU AMA İYİDE OLDU. SOĞAN KÜRÜNÜ UYGULADIM 4 GÜN İÇTİM 5. GÜN SABAHI RGL OLDUM KİST VARDI BENDE BU GÜN 3. GÜNÜMDÜ DRM ÇAĞIRDI VE GİTTİM SONUÇ KİST MİST YOK GİTMİŞ NASIL SEVİNDİM BİRDE SİZLERİ OKUYUNCA SEVİNCİN KATVE KAT ARTTI BENDE BU GÜN İLACA BAŞLADIM BAKALIM ÇRŞMBA GÜNÜ YUMURTALAR NE ALEMDE BAKILACAK ALLAH'IM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞ... CANIM PATİĞİM MERYEM SURESİNİ OKU DUA ET.BEN KIZLARA SÖYLEDİM AMA SES ÇIKMADI SONRA. BENDE BİTSİN RGL BAŞLIYCAM OKUMAYA...opuyorumnanaktan
yeni yılın yeni anneleri sekerkız pembepatik ve adilemir için :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı hepimizin başına.........
inşş cnm dualarınızı beklıyorummm bende senin adına çok sevindimm cnmmm bende içmiştim soğan suyu geçen yıl 3 ay adet olmamıştım küre başladım 4 günü söküldümm bak sanada fayda etmişşş şimdi incir kürünü uygula bitanemm soğandan snra daha etkili oluyomuş incir ne ilaci içiyosun kız aynı gün dr ye gidicez bende çarşamba gidicem saat 2 de okuyorum cnm hepinizede dua edıyorum bende serophene içmiştim 2 inci ayımda ii haberi aldım
canım benim ilaç iğne akşamları koldan vuruyoruz bakalım bu gün başladım hadi ikimizde güzel haberlerle döneriz inş.:Saruboceq:bakalım ne olacak 2. aşılama yapılacak bu ay eşime dr yumurta rezervi çok demiş 20 yumurta olabilir demiş o biraz korkutuyo bizi inş. az öz olur hayırlısı napalım şeker kızınki aşılamamıydı yoksa normalmiydi patik? 3 haftalıkken öğrenmiş ya o yüzden sordum...
evet bende 4 gun once aldım haberı...saglık ocagına gırdım...bırsey benı durttü..gır test yaptır...
Pozıtıf yazan bır kaagaat verdıler bana...
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah tez zamanda..
kızlar benim kociş geliyomuş çıkıyom sonra girerim bi ara gene
hadi kızlar bir MERYEM SURESİNİ OKUMAK İSTEYENLER BİR LİSTE YAPALIMMI YİNE BEN OKUMAYA BAŞLIYCAM....
sedammm hoşgeldin cnmmm kız 2010 da nüfus patlaması yaşancak gibi gözküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?