Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

MRBA KIZLARRRR ÇOOOOOOKKKKK SEVİNDİM PATİKÇİĞİM YAAAzemuszemuszemuszemuszemuszemus ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ARKADAŞIM HAYIRLI SAĞLIKLI AL KUCAĞINA BEBİŞİNİ :Saruboceq:CANIM BENİM BU ÇİÇEKLER SANA a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.BAKIN KIZLAR DUALARIMIZ KABUL OLUYOR 2 GÜNDÜR GİREMİYORDUM KAYINVALİDEMLERE GİTMİŞTİK SİZİ ÇOK MERAK EDİYORDUM BAĞIMLILIK YAPTINIZ...[/QUOTE]

cnmmmmmmm benimmm çok sağolllllll iii dileklerin içinnn çiçekler içinde tabiiii evet dualarımızz kabul olmaya başladııı allhımm sizede en kısa zamandaaa göstersin bu günleri ama ben daha emin değilimm keseyi görim kalp atışlarını duyum ondan sonra inancam heralde

kızlar salı günü 5,59 du bügün 20,53 hamişmiyim ben

CANIMMM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BU ÇİÇEKLERDE SANA a.s.a.s.a.s.2010 ANNELERİ NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ YA GÖZÜMÜZ AYDINNN İŞTE BU YA BU TOPİKTEN DAHA ÇOOOK HAMİLE ÇIKACAK ALLAH 'IN İZNİYLE HADİ KIZLAR DUALARIN KABLU İNSANA AYRI BİR MUTLULUK VERİYORRRRR....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

PATİKÇİĞİM CANIM BENİM TAKMA KAFANA RAHAT OLLL BAK GÖR GÖRECEKSİN KESEYİ ALLAH'IN İZNİYLE DUALARIMIZ SENİNLE....BENDE RGL OLDUM 10 GÜN ERKEN OLDU AMA İYİDE OLDU. SOĞAN KÜRÜNÜ UYGULADIM 4 GÜN İÇTİM 5. GÜN SABAHI RGL OLDUM KİST VARDI BENDE BU GÜN 3. GÜNÜMDÜ DRM ÇAĞIRDI VE GİTTİM SONUÇ KİST MİST YOK GİTMİŞ NASIL SEVİNDİM BİRDE SİZLERİ OKUYUNCA SEVİNCİN KATVE KAT ARTTI BENDE BU GÜN İLACA BAŞLADIM BAKALIM ÇRŞMBA GÜNÜ YUMURTALAR NE ALEMDE BAKILACAK ALLAH'IM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞ... CANIM PATİĞİM MERYEM SURESİNİ OKU DUA ET.BEN KIZLARA SÖYLEDİM AMA SES ÇIKMADI SONRA. BENDE BİTSİN RGL BAŞLIYCAM OKUMAYA...opuyorumnanaktan

inşş cnm dualarınızı beklıyorummm bende senin adına çok sevindimm cnmmm bende içmiştim soğan suyu geçen yıl 3 ay adet olmamıştım küre başladım 4 günü söküldümm bak sanada fayda etmişşş şimdi incir kürünü uygula bitanemm soğandan snra daha etkili oluyomuş incir ne ilaci içiyosun kız aynı gün dr ye gidicez bende çarşamba gidicem saat 2 de okuyorum cnm hepinizede dua edıyorum bende serophene içmiştim 2 inci ayımda ii haberi aldım

yeni yılın yeni anneleri sekerkız pembepatik ve adilemir için :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

darısı hepimizin başına.........

amin ttlım inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr napıosunuzz topimiz şenlendiii:))))))bi hamiş daha var ..ooooomaşşalah maşalahh darısı başımıza inşş)))))

kızlar dualara devama eddelim ltfen ben inanıorum bunlar duanın gücü allahım sesimizi duyuyo..........

canım benim ilaç iğne akşamları koldan vuruyoruz bakalım bu gün başladım hadi ikimizde güzel haberlerle döneriz inş.:Saruboceq:bakalım ne olacak 2. aşılama yapılacak bu ay eşime dr yumurta rezervi çok demiş 20 yumurta olabilir demiş o biraz korkutuyo bizi inş. az öz olur hayırlısı napalım şeker kızınki aşılamamıydı yoksa normalmiydi patik? 3 haftalıkken öğrenmiş ya o yüzden sordum...

hayırlısı olsn cnmm inşş tutar bu ay şekerkızın da normall oda ovülasyon testi kullanıyodu çünküü benimki daha çok yeniidir

hoşgeldin sedoşummmmmm evet ya bende onu demiştim patiğe meryem suresine başlayalımmı?

hayırlı olsun canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin :Saruboceqoooo bu topik çok uğurlu yaaaaa dualarla kızlar.... adilemir bu çiçeklerde sana a.s.a.s.a.s.a.s.

hadi kızlar bir MERYEM SURESıNı OKUMAK ıSTEYENLER BıR LıSTE YAPALIMMI YıNE BEN OKUMAYA BAŞLIYCAM....

hadi kızlar bir MERYEM SURESİNİ OKUMAK İSTEYENLER BİR LİSTE YAPALIMMI YİNE BEN OKUMAYA BAŞLIYCAM....

yapalım ttlım ama dilan ve nülgüle konuşmuştuk ya ocak 15de herkesn reglisi bitio o zaman başlayalım dedik gelsnler bakaım onlar ne dicek...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…