slm arkadaşlar bende 1bucuk yıllık evliyim 4ayda hamile kaldım 3gün sürdü sonlandı kimyasal gebelikmiş 1sene doldu hala daha hamile kalamadım cok sinir bozucu bir durum dokdorada gittim sorun cıkmadı rahim film cektirmeye karar verdim ne denediysem olmadı allahım bizlerede versin erken zamanda yarabbim duy sesimizi
slm pembe benide alın aranıza bende 1bucuk yıllık evliyim bir düşügüm oldu kimyasal gebelik birsene gecti hala bebiş yok beklemek yordu artık her ay ne yapsam ne uygulasam diye cırpınıp duruyoruz allahım bizede verecek elbet ama zamanı var sanırsam ne bilim umudumu yitirmek istemiyorumçörek otuna başlıyorum sonunu getiremıyorum midem kabl etmıyo cnm onu ama geçen yıl soğan suyunu adet olmak için yapmıştım 3 4 ay adet olmamıştım köye anneme gitttiğimde anneciğim kaynattı 4 güünü hastalandımm ve rahimi temizliyoo yan etki kaşıntı yaptı bana ablamada sölemiştim oda yapmıştı ondada kaşıntı oldu ama faydası varmışş 4o lı yaşlarda bi kadın bunu içmişş ve hamile kalmış hemde bizim buralardan kadın yıne kkda yazıyodu biri ama yaşı geç diye bide hastaymış bebeği aldırmışlar yapalım liste cnm
slm pembe benide alın aranıza bende 1bucuk yıllık evliyim bir düşügüm oldu kimyasal gebelik birsene gecti hala bebiş yok beklemek yordu artık her ay ne yapsam ne uygulasam diye cırpınıp duruyoruz allahım bizede verecek elbet ama zamanı var sanırsam ne bilim umudumu yitirmek istemiyorum
slm pembe benide alın aranıza bende 1bucuk yıllık evliyim bir düşügüm oldu kimyasal gebelik birsene gecti hala bebiş yok beklemek yordu artık her ay ne yapsam ne uygulasam diye cırpınıp duruyoruz allahım bizede verecek elbet ama zamanı var sanırsam ne bilim umudumu yitirmek istemiyorum
CANIMMM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BU ÇİÇEKLERDE SANA a.s.a.s.a.s.2010 ANNELERİ NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ YA GÖZÜMÜZ AYDINNN İŞTE BU YA BU TOPİKTEN DAHA ÇOOOK HAMİLE ÇIKACAK ALLAH 'IN İZNİYLE HADİ KIZLAR DUALARIN KABLU İNSANA AYRI BİR MUTLULUK VERİYORRRRR....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin :Saruboceqoooo bu topik çok uğurlu yaaaaa dualarla kızlar.... adilemir bu çiçeklerde sana a.s.a.s.a.s.a.s.
yeni yılın yeni anneleri sekerkız pembepatik ve adilemir için :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı hepimizin başına.........
CANM BENM HİÇBİŞEYİ KAFAANA TAKMA MANTAR GEÇİCİ BİŞE SEDOŞUM SIRA BİZE GELİO RABBİM SU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNEEEE MURADIMIZI NAİL EYLE:Saruboceq::Saruboceq:HEPİNİZİ COK SEVİORUMMM:asigim:dilann nereye kızz bak ben doktora gitim geldim sabahh anlatıcaktım kaçtınn neyse hadi gelince grşş:)))))))
CNM BENM HOŞGELDİN ARAMIZA SERPİLCİM RABBİM HAYRLI TEZ ZAMANDA EVLAT NASİP ETSİN HEPİMİZE CNM BENM HİÇ KAFANA TAKMA HOŞSGELDİN ARAMIZA:1hug:2010 da olumsuz herşeyden uzak olucam dedim siizn topicde enerji çok yüksek nazar değmesin hele pembe patikkde hamiş olmuşya süpersiniz .)) canım tüm hormon testlerim çok iyi yumurta rezervemde iyi ama olmadı işişte ne yapayımm :))) elbet olur bakıcaz:umursamaz:
CANIM BENİM ÇOK ÇOK MUTLYUM MASAALLAHevet bende 4 gun once aldım haberı...saglık ocagına gırdım...bırsey benı durttü..gır test yaptır...
Pozıtıf yazan bır kaagaat verdıler bana...
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah tez zamanda..
:Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey:kızlarr napıosunuzz topimiz şenlendiii:))))))bi hamiş daha var ..ooooomaşşalah maşalahh darısı başımıza inşş)))))
AYNEN ÖLE KIZLAR SALI BASLAYALIM OLURMU LİSTE YENİLEMEMİZ LAZIM SEDOŞŞ ŞALŞALLIII BİŞEEEE HAMİŞŞŞ COKKKK COKKsositosositokızlar dualara devama eddelim ltfen ben inanıorum bunlar duanın gücü allahım sesimizi duyuyo..........
CANM ARAMIZA HOŞGELDN HİÇBİŞE İÇİN ÜZÜLME BURDA ARAMIZDA BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE COK ARKDSMZ BEBEGİNİ KAYBETTİ AMA UMUDUNU YİTİRME DUA ET:1hug:slm arkadaşlar bende 1bucuk yıllık evliyim 4ayda hamile kaldım 3gün sürdü sonlandı kimyasal gebelikmiş 1sene doldu hala daha hamile kalamadım cok sinir bozucu bir durum dokdorada gittim sorun cıkmadı rahim film cektirmeye karar verdim ne denediysem olmadı allahım bizlerede versin erken zamanda yarabbim duy sesimizi
tesekkur ederım...allah herkese nasıp etsın...
allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın rüyalar cıgım..
bende senı kutlamak ısterım burada çıçeklerle canım... a.s.vereliniortak
çıçeklerım senın için a.s. a.s.
kizlar bugun test taptim positiv cikti opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?