Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

slm arkadaşlar bende 1bucuk yıllık evliyim 4ayda hamile kaldım 3gün sürdü sonlandı kimyasal gebelikmiş 1sene doldu hala daha hamile kalamadım cok sinir bozucu bir durum dokdorada gittim sorun cıkmadı rahim film cektirmeye karar verdim ne denediysem olmadı allahım bizlerede versin erken zamanda yarabbim duy sesimizi

bir yılı geçince sanırım aşılama yapılıo die biliorum hiç düşündünmü canım ama tabiki ben herzaman doğal yolla gebelikten yanayım yani eyer acelen yksa doktorunda sorun yok gebe kalırsın diosa beklemekten başka yapacak bişiymiz yok zmanı gelince bebişler geliceklerr:)

slm pembe benide alın aranıza bende 1bucuk yıllık evliyim bir düşügüm oldu kimyasal gebelik birsene gecti hala bebiş yok beklemek yordu artık her ay ne yapsam ne uygulasam diye cırpınıp duruyoruz allahım bizede verecek elbet ama zamanı var sanırsam ne bilim umudumu yitirmek istemiyorum

hoşgeldin canım aramıza tabi senide alırız aramıza bir başlayalım diğer kızlarda girsin topiğe liste yaparız sende olursun. bende 3,5 yıllık evliyim ve bebek yok olmadı bende raahim filmi çektirdim 2 sene önce birşey çıkmadı yani sebep yok ama bebekte yok... inş. en yakın zamanda bizlerde anne olacağız...

gel cnmm herkese açık burasıııı umudunu neden yitiriyosunkii senn daha yeni evlisinn demekki zamanıı gelmemiş daha ben 4 yıl düşünmedimmm bebek pcoluyuım ben 2 aydır bilinçli olarak bide ilaç takviyesiyle çalıştık bakalım çift çizgiyi gördük bu ay ama kısmet yinede keseyı görelim ondan sonraa ümitsizliğe kapılma cnmm

cnm benım burası artık aılemıuz gıbı oldu annemızle arkadasımızla konuşamadaıgımızı burda paylasıyoruz.rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın

hayırlı olsun canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin :Saruboceqoooo bu topik çok uğurlu yaaaaa dualarla kızlar.... adilemir bu çiçeklerde sana a.s.a.s.a.s.a.s.

tesekkur ederım...allah herkese nasıp etsın...
allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın rüyalar cıgım..
bende senı kutlamak ısterım burada çıçeklerle canım... a.s.vereliniortak
çıçeklerım senın için a.s. a.s.

yeni yılın yeni anneleri sekerkız pembepatik ve adilemir için :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

darısı hepimizin başına.........

sanada çok esekkur ederımm canım...darısı basınıza inşallah...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

kızlarrr cok mutluyum canlarım benim alidemir pembepatik sekerkız canlarım rabbimm kucagnza almayı nasip etsin güzelll anneler....sizi cok seviyorum tebrik ediorum hadiii haalayaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ohhhhhhh:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:3tane hamişimiz varrr kızlar dualara devam lütfen bakın rabbim eleele verdiğimizi görüorr.....:Saruboceq:ALLAHIM SANAAAA SÜKÜRLER OLSUNNNNN
dilann nereye kızz bak ben doktora gitim geldim sabahh anlatıcaktım kaçtınn neyse hadi gelince grşş:)))))))
CANM BENM HİÇBİŞEYİ KAFAANA TAKMA MANTAR GEÇİCİ BİŞE SEDOŞUM SIRA BİZE GELİO RABBİM SU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNEEEE MURADIMIZI NAİL EYLE:Saruboceq::Saruboceq:HEPİNİZİ COK SEVİORUMMM:asigim:
CNM BENM HOŞGELDİN ARAMIZA SERPİLCİM RABBİM HAYRLI TEZ ZAMANDA EVLAT NASİP ETSİN HEPİMİZE CNM BENM HİÇ KAFANA TAKMA HOŞSGELDİN ARAMIZA:1hug:
CANIM BENİM ÇOK ÇOK MUTLYUM MASAALLAH SİZİİİİ ÖPÜORUMM YAAA CANLARIM BENM RABBİM KUCAGNIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
kızlarr napıosunuzz topimiz şenlendiii:))))))bi hamiş daha var ..ooooomaşşalah maşalahh darısı başımıza inşş)))))
:Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar dualara devama eddelim ltfen ben inanıorum bunlar duanın gücü allahım sesimizi duyuyo..........
AYNEN ÖLE KIZLAR SALI BASLAYALIM OLURMU LİSTE YENİLEMEMİZ LAZIM SEDOŞŞ ŞALŞALLIII BİŞEEEE HAMİŞŞŞ COKKKK COKKsositososito
CANM ARAMIZA HOŞGELDN HİÇBİŞE İÇİN ÜZÜLME BURDA ARAMIZDA BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE COK ARKDSMZ BEBEGİNİ KAYBETTİ AMA UMUDUNU YİTİRME DUA ET:1hug:

CANM BENİMM MERYEM SURESİNE BASLICAZ SENDE BİZE KATILIRSIN OLURMMU BİTANEM İNŞ RABBİM DUALARIMIZI KABULEDER:Saruboceq:

KIZLARRR TEKRARRRRRR TEKRAR TEBRİK EDERİMMMMM COOKK SEVİNDİMMMM RABBİİM KUCAGNIZA ALMAI NASİP ETSİN CANLARIM BENİM TEYZE OLUORUM SİZİ COK SEVİORUM:asigim::asigim::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sağol canım benimmmmm inşallah canım inşallah...tüm isteyenler en yakın zamanda versin rabbim....:Saruboceq:

HAMİLE ARKADAŞLAR ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ. HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP OLUR DARISI BAŞIMIZA opuyorumnanaktan

1 ocakta adet olmadim bugune kadar bekledim ve test yaptim positiv cikti..ama idrar enfeksiyonuda oldum

kizlar bugun test taptim positiv cikti opuyorumnanaktan

alenammmm cok sevindimm canımmmmmmmmmmmmmm yavas gelin kızlarrrrr yaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5.hamilemizde cıktı kızlarrrr cok güzelll allah kucagnza almayı nasip etsinn yaaa cok sevindmmm:Saruboceq: :Saruboceq: aaaaaa masssaalllaahh nekdr ugurlu topiğimz yaaaaa süper süper alenamm msnde neden yoksn sennn gelsene msne

diloşummmmm napıyon kuşummm ne güzel şeyler yazmışsın sen öleeeee çok çokkkkkkkkkkkkkk sağollllll darısııı sizee hadi bakalımmmm kız 2010 hayırlı geliyo baksanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…