Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

diloşummmmm napıyon kuşummm ne güzel şeyler yazmışsın sen öleeeee çok çokkkkkkkkkkkkkk sağollllll darısııı sizee hadi bakalımmmm kız 2010 hayırlı geliyo baksanaaa

:1hug:kuzumm benm cnm saol amin bitanemmmmmm kız alenamda hamişşşşsositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ALLAHH ALLAHHH BİRSÜRÜÜÜÜÜÜÜÜ:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: KIZLARR BİZLERE DUA EDİNNN BOLBOLL HAMİŞLERİMMM BENİMMMM:CüvCüv: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool: zemuszemus zemuszemus

ediommmmmmmmm bitanemmm inan hep aklımdasınızzz sizde beni unutmayın gerçek bi hamilelik olsunnn bende beklıyorum dualarınız bi kişi kaldı benimm diğer dualrdan sevda arkdşımız nicki neydi onun çıkartamadım ben inş bi aksilik olmassa yarında ona okuycamm koca gün yatıomm midem çok kötü benimm halsizlik var üstümde

yirim ben bunlarıııııııııııııııııııııııı

:1hug: :1hug: :1hug: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kuzum benm hamişssinnn işteeeee ohhhhh etmezmiiimm kızz etmezmiimm sevda rüyalar oluo askm saol bitanem bnmmmm bizi unutmaynnn haaaahihoyyyt

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

kızlar napıosunuzz alenada hamişmiş uğurlu kız bu topik wallaa...diloşcum sıra bzde walla onu bunu bilmemm bol bol dua bu ay gene:))patkcim sen napıosun ttlımm mide bulantın geçtimii......

kızlar napıosunuzz alenada hamişmiş uğurlu kız bu topik wallaa...diloşcum sıra bzde walla onu bunu bilmemm bol bol dua bu ay gene:))patkcim sen napıosun ttlımm mide bulantın geçtimii......

hoşgeldin sedammm heya kızlar sıra size gelıyo bu ay durmak yok yola devammmmmmm indir aldınmı kızz bitanemmm geçmedii benim bulantılarım karnımda ağrıyo ödüm kopuyo bişi olck dye çişimmm geliyo çokkk wv ye gtmeyee bıkıyomm

:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

içelim ben süt alimmm kaydirigubbakcemile3 burda kar yağıo bilionuzmuu biz gezmeye gittik eşimlee bi çıktık alışverişmerkesinden aboooooo nasıl kar yağıyo gerçi tutmaz sulu gibi ama çok güzeldi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3vallaa ugurluu vallaa dualrımzla ALLAHIM SESİMİZİ DUYUYOR KIZLAR COK ŞÜKÜR SEDAM SIRA BİZE GELİOR..YENİ TOPİĞE GEÇİCEZ HAMİŞ OLDUK DİE TOPİK ACCAM İNŞkaydirigubbakcemile5

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv::CüvCüv:

BADEGÜL:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
ALİDEMİR:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv::CüvCüv:

BADEGÜL:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
ALİDEMİR:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ohhhhhh maşallhhh listeye bakkkkkkkkkkk hade diloşş sedoşşş zeyneppp ve isteyen diğer arkdşlarr arkamıza takılın sizdeee

dualarım senin ve tüm arkdşlarımız la cnmmm en kısa zamanda herkesten duyarız inşş müjdeli haberi

patıgım benım canım cok sevındım inşlh kucagına almayıda rabbım nasıp eder ne dıyecemı bılemıyorum yaa cok mutlu oldum alenamda hamıleymış ne güzel yaaaaaaa:dance:dualarımız kabul oluyo canım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nilgülümmm çok sağol cnmmm aminnnn inşşş dualarım sizinle artıkk inşşş en kısa zamanda sizinde alıcaz haberlerinizi bende dualarınızı beklıyom kızlarr sorun olmasınnn diee sizde bana dua edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…