diloşummmmm napıyon kuşummm ne güzel şeyler yazmışsın sen öleeeee çok çokkkkkkkkkkkkkk sağollllll darısııı sizee hadi bakalımmmm kız 2010 hayırlı geliyo baksanaaa
:1hug:kuzumm benm cnm saol amin bitanemmmmmm kız alenamda hamişşşşsositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ALLAHH ALLAHHH BİRSÜRÜÜÜÜÜÜÜÜ:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:KIZLARR BİZLERE DUA EDİNNN BOLBOLL HAMİŞLERİMMM BENİMMMM:CüvCüv: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool: zemuszemus zemuszemus
yirim ben bunlarıııııııııııııııııııııııı
ediommmmmmmmm bitanemmm inan hep aklımdasınızzz sizde beni unutmayın gerçek bi hamilelik olsunnn bende beklıyorum dualarınız bi kişi kaldı benimm diğer dualrdan sevda arkdşımız nicki neydi onun çıkartamadım ben inş bi aksilik olmassa yarında ona okuycamm koca gün yatıomm midem çok kötü benimm halsizlik var üstümde
kızlar napıosunuzz alenada hamişmiş uğurlu kız bu topik wallaa...diloşcum sıra bzde walla onu bunu bilmemm bol bol dua bu ay gene:))patkcim sen napıosun ttlımm mide bulantın geçtimii......
:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
kızlar napıosunuzz alenada hamişmiş uğurlu kız bu topik wallaa...diloşcum sıra bzde walla onu bunu bilmemm bol bol dua bu ay gene:))patkcim sen napıosun ttlımm mide bulantın geçtimii......
HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv::CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
ALİDEMİR:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ohhhhhh maşallhhh listeye bakkkkkkkkkkkhade diloşş sedoşşş zeyneppp ve isteyen diğer arkdşlarr arkamıza takılın sizdeee
İNŞALLAH KUZUM:Saruboceq: :Saruboceq: YARIN DOKTORA GİDİCEM İĞNELERE BASLICAZ KIZLAR DUA EDİN:Saruboceq:
dualarım senin ve tüm arkdşlarımız la cnmmm en kısa zamanda herkesten duyarız inşş müjdeli haberi
dualarım senin ve tüm arkdşlarımız la cnmmm en kısa zamanda herkesten duyarız inşş müjdeli haberi
patıgım benım canım cok sevındım inşlh kucagına almayıda rabbım nasıp ederne dıyecemı bılemıyorum yaa cok mutlu oldum alenamda hamıleymış ne güzel yaaaaaaa:dance:dualarımız kabul oluyo canım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?