nilgülümmm çok sağol cnmmm aminnnn inşşş dualarım sizinle artıkk inşşş en kısa zamanda sizinde alıcaz haberlerinizi bende dualarınızı beklıyom kızlarr sorun olmasınnn diee sizde bana dua edinn
Yaaa bende 13 gÜn sonra buraya hamİleyİm tazmak İstİyorummmmmmm
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:aklımdasın bitanem rabiim hayrılı saglıklıııı evlat nasip etsinn kuzumm hepimizee etmezym duamdasın bitanemm ben cıkıorum kimse yok kızlar banyo yapcam yarn randevum var bakalım hormonlar nasıl cıkcak inşallah toparlanmıstır tedaiye baslarız...duaedin kızlar kaçtım benopuyorumnanaktan:1hug:
sositososito saol cnmmm benim......inşallah cnm saol bitanem duamdasın:Saruboceq:allah razı olsun cnmmm sana ii cıbı cıbılarrr sendende inş yarın ii haberler alırızzz duaa edicem sana kuşum bye
çiçeği burnunda hamiş arkadaşlarımPEMBE PATİK-ALENAM-ALİ EMİR hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin
çiçeği burnunda hamiş arkadaşlarımPEMBE PATİK-ALENAM-ALİ EMİR hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin
aminnnnnnn cnmm çok sağolll hepimiz kucağımızda görürüzz sağ salim inş
canımmm vallaa yeminederim listeyi sıfırdan yaptım alıntı yapmdm inanki okdr heycanlandmki bigünde 3hamişş valla bak aklımda biri var kimmkimm diorum o sendin valla cnm bilerek diilll canım benm ask olsn yaa sanaaa unutrumuyum olurmu öle şey hemen düzeltcem canım benim
HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv::CüvCüv:
BADEGÜL
PEMBEPATİK
ALİDEMİR
HASANKEYF
ALENAM
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
şaka yaptım canım benim kırılır mıyım hiç ben seni biliyorum sen ne yaptın çalışmalar nasıl kız sen 20 yaşında mısın yeni yılla 21 oldun yaniiiiiiiii
:1hug:HİÇBİŞE YAPMDM CNM REGL OLDM YARIN TEDAVİYE BASLICAM SANA ZİYARETÇİ MESAJI YAZDIM GÖRMDN GALBA HAYIR CNM 20OLDUM BEN:asigim: CANIM BENM DUARLNI EKSK ETME OLURMU BEN CIKIORUM CANIM ÖPTMopuyorumnanaktan
tatlım doktora gittin mi? keseyi görmek için
çarşamba gidicem cnmm ailemden kimseye söyliyemedim daha keseyı görmeden umut vermimm diyom kimseye
bende öyle yaptım ama allahın izniyle inşallah keseyi görürsün rahat ol son adet tarihin ne zaman
ohhhhhh maşallhhh listeye bakkkkkkkkkkkhade diloşş sedoşşş zeyneppp ve isteyen diğer arkdşlarr arkamıza takılın sizdeee
:1hug:HİÇBİŞE YAPMDM CNM REGL OLDM YARIN TEDAVİYE BASLICAM SANA ZİYARETÇİ MESAJI YAZDIM GÖRMDN GALBA HAYIR CNM 20OLDUM BEN:asigim: CANIM BENM DUARLNI EKSK ETME OLURMU BEN CIKIORUM CANIM ÖPTMopuyorumnanaktan
yeni yılın yeni anneleri sekerkız pembepatik ve adilemir için :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı hepimizin başına.........
1 ocakta adet olmadim bugune kadar bekledim ve test yaptim positiv cikti..ama idrar enfeksiyonuda oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?