Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:aklımdasın bitanem rabiim hayrılı saglıklıııı evlat nasip etsinn kuzumm hepimizee etmezym duamdasın bitanemm ben cıkıorum kimse yok kızlar banyo yapcam yarn randevum var bakalım hormonlar nasıl cıkcak inşallah toparlanmıstır tedaiye baslarız...duaedin kızlar kaçtım benopuyorumnanaktan:1hug:

allah razı olsun cnmmm sana ii cıbı cıbılarrr sendende inş yarın ii haberler alırızzz duaa edicem sana kuşum bye

çiçeği burnunda hamiş arkadaşlarımPEMBE PATıK-ALENAM-ALı EMıR hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin

bu arada umutsuzz sana çok kırıldım 2 gün topiğe girmedik hamiş listesinden adımı çıkarmışsın aşk olsun

allah razı olsun cnmmm sana ii cıbı cıbılarrr sendende inş yarın ii haberler alırızzz duaa edicem sana kuşum bye
sositososito saol cnmmm benim......inşallah cnm saol bitanem duamdasın:Saruboceq:
çiçeği burnunda hamiş arkadaşlarımPEMBE PATİK-ALENAM-ALİ EMİR hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin

sanada inşallah cnmmm nasip etsin rabiim hepimize inşaallah

çiçeği burnunda hamiş arkadaşlarımPEMBE PATİK-ALENAM-ALİ EMİR hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin

canımmm vallaa yeminederim listeyi sıfırdan yaptım alıntı yapmdm inanki okdr heycanlandmki bigünde 3hamişş valla bak aklımda biri var kimmkimm diorum o sendin valla cnm bilerek diilll canım benm ask olsn yaa sanaaa unutrumuyum olurmu öle şey hemen düzeltcem canım benim

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv::CüvCüv:
BADEGÜL
PEMBEPATİK
ALİDEMİR
HASANKEYF
ALENAM

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

şaka yaptım canım benim kırılır mıyım hiç ben seni biliyorum sen ne yaptın çalışmalar nasıl kız sen 20 yaşında mısın yeni yılla 21 oldun yaniiiiiiiii

şaka yaptım canım benim kırılır mıyım hiç ben seni biliyorum sen ne yaptın çalışmalar nasıl kız sen 20 yaşında mısın yeni yılla 21 oldun yaniiiiiiiii

:1hug:HİÇBİŞE YAPMDM CNM REGL OLDM YARIN TEDAVİYE BASLICAM SANA ZİYARETÇİ MESAJI YAZDIM GÖRMDN GALBA HAYIR CNM 20OLDUM BEN:asigim: CANIM BENM DUARLNI EKSK ETME OLURMU BEN CIKIORUM CANIM ÖPTMopuyorumnanaktan

:1hug:HİÇBİŞE YAPMDM CNM REGL OLDM YARIN TEDAVİYE BASLICAM SANA ZİYARETÇİ MESAJI YAZDIM GÖRMDN GALBA HAYIR CNM 20OLDUM BEN:asigim: CANIM BENM DUARLNI EKSK ETME OLURMU BEN CIKIORUM CANIM ÖPTMopuyorumnanaktan

tamam tatlım öptm ziyaretçi mesajını gördüm dualarımdasın

ohhhhhh maşallhhh listeye bakkkkkkkkkkk hade diloşş sedoşşş zeyneppp ve isteyen diğer arkdşlarr arkamıza takılın sizdeee

hayırlı olsun patıkcıgım..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.. a.s. a.s.

ınşallah senıde lıstede gorucez canım hiç merak etme... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…