ben doktura gıtmedım.sadece test yaptırdım...ama bende adetın olması gerektıgı tarıhten 10 gun sonra gıdecegım...keseyı gorebılmek ıçın...korkuyorum tabı...buradada çok okuyorum...kese goremeyenler.kalp atısı duyamayanlar...
bu yuzden keseyı gorunceye kadar korkularım var ..
korkma canım korkular hoş değil yaşamda pozitif bak ve kalp atışlarını duyacağın anı hayal etkaydirigubbakcemile5
HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv::CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
ALİDEMİR:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
tesekkuer ederım..haklısın...ama bır an için aklımdan geçıverıyor...ilk bebekte hiç bir sey bılmıyordum...burdan bınbır turlu sey okuyorum...bılmemek daha ıyı aslında....basına gelınece oğrenıyorsun ama işte ne bıleyım...her seyı okumak duymakta ınsanı kaygıya sürüklüyor canım bea..
sen nasılsın...çalısıyorsun galıba...erkencısın de...
hayırlı olsun patıkcıgım..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.. a.s. a.s.
gunaydıın kıslar alenam tebrık ederım rabbımtamamına erdırsın.bebışlerının keselerını henuz gormeyenler rabbım saglıklı bır sekılde gormeyı nasıp etsın bebışlerımızı hepımızın.rabbımtum ısteyenlerede en yakın zamnda nasıp etsın bu mutlulugu
sen gördünmüü şeker keseyiii
hanuz deıl cnm doktora gıtmedım bakalım cuma gunu dusunuyorum bugun bır hafat oldu gecelı
anladım cnm hayırlısı bende çarşamba gidicem ama göremeyız heralde daha 28 kasımdı son adet tarihim
gorursun ınsallah cnm benım ya
serpilllllllll napıyon kuşum
inşşş bitanemmmm hesaplamayı nasıl yapıyosun cnm sen son adet tarihimi yazıyom ben ama hemen adet bitince kalmıyozki hamiş
HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:
SEKERKIZ:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
HASANKEYF:CüvCüv:
ALİDEMİR:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
BABYLOVE:CüvCüv: :CüvCüv: İKİZsositososito:lepi:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::lepi: :lepi:
en yakın zamanda dıger arkadaslarımızı da burada gorucez ınsallah
dilannnnnn nasılsın cnmmm haberler nasıllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?