Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben doktura gıtmedım.sadece test yaptırdım...ama bende adetın olması gerektıgı tarıhten 10 gun sonra gıdecegım...keseyı gorebılmek ıçın...korkuyorum tabı...buradada çok okuyorum...kese goremeyenler.kalp atısı duyamayanlar...
bu yuzden keseyı gorunceye kadar korkularım var ..

korkma canım korkular hoş değil yaşamda pozitif bak ve kalp atışlarını duyacağın anı hayal etkaydirigubbakcemile5

korkma canım korkular hoş değil yaşamda pozitif bak ve kalp atışlarını duyacağın anı hayal etkaydirigubbakcemile5

tesekkuer ederım..haklısın...ama bır an için aklımdan geçıverıyor...ilk bebekte hiç bir sey bılmıyordum...burdan bınbır turlu sey okuyorum...bılmemek daha ıyı aslında....basına gelınece oğrenıyorsun ama işte ne bıleyım...her seyı okumak duymakta ınsanı kaygıya sürüklüyor canım bea..
sen nasılsın...çalısıyorsun galıba...erkencısın de...

gunaydıın kıslar alenam tebrık ederım rabbımtamamına erdırsın.bebışlerının keselerını henuz gormeyenler rabbım saglıklı bır sekılde gormeyı nasıp etsın bebışlerımızı hepımızın.rabbımtum ısteyenlerede en yakın zamnda nasıp etsın bu mutlulugu

evet canım çalışıyorum çok haklsın çok bilgi çok iyi değil aslında buarada kirli bilgili,ğimizde artıyor ben 11 ay sürekli topicleri okudum yaşım 41 oldu 40 kadar adet günümü bile bilmezdim 40da evlilik ve bebek arzusu maşallhh prof oldum tanbbbi 11 ayda pskolojim göçtü biyolojik olarakda kaydım maddi manevi yıpratıcı 11 ay geçirdim ve artık salaldım herşeyii salladım gitii artıkkaydirigubbakcemile2

sen gördünmüü şeker keseyiii

inşşş bitanemmmm hesaplamayı nasıl yapıyosun cnm sen son adet tarihimi yazıyom ben ama hemen adet bitince kalmıyozki hamiş

tatlım hesaplamalarımı ovulasyondan sonra yaptıgımda ehnuz 3 haftalık.basından sayarsan 4 hafat 6 gunluk

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

SEKERKIZ:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
HASANKEYF:CüvCüv:
ALİDEMİR:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
BABYLOVE:CüvCüv: :CüvCüv: İKİZsositososito:lepi:

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi: :lepi:

en yakın zamanda dıger arkadaslarımızı da burada gorucez ınsallah

dilannnnnn nasılsın cnmmm haberler nasıllllllllllllll

sırnaşık şey sırnaşık şey GÜZEL PATİĞİM DOKTORUM COK İİ COKKK HERŞEY YOLUNDA DEDİ ASILAMAYA GEREK YOK DEDİ AMA SEN İSTİYORSUN die eşin askere gidicek die yapalım DEDİ bugun ilk iğnemi oldum:asigim: cok umutlym nolur dua edin kızlar:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…