Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ayyyy çok sevindimm hayatımmmmmmmmm inş diğer aya senin güzel haberlerini alırız tabi diğer isteyen tüm arkdşlarında ediyom kız bu sabah saat 5 ten sonra uyandımmm aklıma geldin ettim gene sana duaa inann hep ediyorummm kendime ederken sizide unutmuyorum

:1hug: :1hug: CANIMMM BENİMMMMM:1hug: :1hug: SAOL BİTANEM ALLAH RAZI OLSUN RABİİM MELEĞİNİ HAYRLI SAGLIKLI KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM İNŞALLAHHHHH SENİ SEVİORUM PEMBEMhihoyyyt SAOL ASKM İNŞAALLAH AMİNN:1hug:

ay hadı anşallah...beklıyoruz haberlerını..habersız bırakma bızı olurmu: :hulya:

hepimizden allh razı olsun cnmmm aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum bende seni sevıyom bıdenemmmmm

tatlım bak sana bebışın goz kırptı ortamım ıyı dıe gusel haberlerını alıcaz nasıpse cnm benım ya hadı hayırlısı

ıyıyımtatlım bıras heyecvanlıyım okadar:)
canımmm benimm kıyamammmmm erkek olcakkk bak görrrr içime dogdu bian
tatlım bak sana bebışın goz kırptı ortamım ıyı dıe gusel haberlerını alıcaz nasıpse cnm benım ya hadı hayırlısı

kızzz hangii bebeişşş kızz benmkimiii nerdeeeee kaydirigubbakcemile3 insalllaaahh cnm yaa bakalm ilk iğnemi vuruldm:Saruboceq:

kız diloş çok sevindim hadi gözün aydın canım benimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan... aynıyız nerdeyse kız seninle bende cmrtesi başladım iğneme çarşamba gideceğiz bakalım kaçtane ve ne kadar olmuş boyutları yumyumların bakalım hakkımızda hayırlısı sen ne zaman gidecen kontrole?

arkadaşlar merhaba bu ay 2. tedavim benim serephone ve ovitrelle kullandım.cumartesi akşam üzeri iğne oldum.bakalım 2 tane yumurtam vardı 18 mm ve 17 mm .dualarınızı bekliyorum

canımmmmm benim saol askmmmmmkaydirigubbakcemile5 seninde gözün aydn kistleriin eridi asılama yaptrıosn dimi cnm hadi hayrlısı inşallah güzl sonuc alırız cnm yaaa kız dua et yaaa cnm cumartesi gidicm bidahakine inş.güzel sonclar alalım :Saruboceq:

kıslar nasılsınız dilancım senle konuştuk zatenn:)))patikcim şekerkız sizlernaptınız mercimekler büyüyo dimii :)))))))

arkadaşlar merhaba bu ay 2. tedavim benim serephone ve ovitrelle kullandım.cumartesi akşam üzeri iğne oldum.bakalım 2 tane yumurtam vardı 18 mm ve 17 mm .dualarınızı bekliyorum

canım hayrlı olsn rabbim emeklerini bosa cıkartmasın asılamamı yaptırdın cnm sen boyutlar cok ii canım benim hadi inşallah:Saruboceq:[/SIZE]

kıss benm yumurtalarda büyürmü acaba ya yarın bakılacak üç gn geçmiş oluyo 13 mmdii inşş büyümüştürr:)

CANIMSINNNNNNN YAAAAAAA ALLAH RAZI OLSUNNN OKUSANDA OKUMASANDA DÜŞÜNMEN YETER... İNŞ. ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇOKKKK GÜZEL HABERLER ALIRSIN MELEĞİN HEP SENİNLE OLUR VE İNŞ. MİS KOKULU BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN...!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr ben cıkıorumm annem geldiiiii öptüm siziiiiopuyorumnanaktan gelirim bennnnn burda olun yaaaaopuyorumnanaktan

kizlar bugun test taptim positiv cikti opuyorumnanaktan

ALENAM HAYIRLI OLSUN CANIMMM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN...NE GÜZEL YAA ANNE DOLUYO TOPİK MELEKLER BİZİMLEEE... EEE BU ÇİÇEKLERDE SANAAAAA a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inş. canım inş. sende meleğini bulursun Allah yar ve yardımcın olsunnn... hayırlı kılsın Rabbim...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…