sırnaşık şey sırnaşık şey GÜZEL PATİĞİM DOKTORUM COK İİ COKKK HERŞEY YOLUNDA DEDİ ASILAMAYA GEREK YOK DEDİ AMA SEN İSTİYORSUN die eşin askere gidicek die yapalım DEDİ bugun ilk iğnemi oldum:asigim: cok umutlym nolur dua edin kızlar:Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy çok sevindimm hayatımmmmmmmmm inş diğer aya senin güzel haberlerini alırız tabi diğer isteyen tüm arkdşlarında ediyom kız bu sabah saat 5 ten sonra uyandımmm aklıma geldin ettim gene sana duaa inann hep ediyorummm kendime ederken sizide unutmuyorum
sırnaşık şey sırnaşık şey GÜZEL PATİĞİM DOKTORUM COK İİ COKKK HERŞEY YOLUNDA DEDİ ASILAMAYA GEREK YOK DEDİ AMA SEN İSTİYORSUN die eşin askere gidicek die yapalım DEDİ bugun ilk iğnemi oldum:asigim: cok umutlym nolur dua edin kızlar:Saruboceq::Saruboceq:
:1hug: :1hug: CANIMMM BENİMMMMM:1hug: :1hug: SAOL BİTANEM ALLAH RAZI OLSUN RABİİM MELEĞİNİ HAYRLI SAGLIKLI KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM İNŞALLAHHHHH SENİ SEVİORUM PEMBEMhihoyyyt SAOL ASKM İNŞAALLAH AMİNN:1hug:
ay hadı anşallah...beklıyoruz haberlerını..habersız bırakma bızı olurmu: :hulya:
inşallah bebeğim inşallah:1hug: sen nasılsn cnm:asigim:
canımmm benimm kıyamammmmm erkek olcakkk bak görrrr içime dogdu bianıyıyımtatlım bıras heyecvanlıyım okadar:)
tatlım bak sana bebışın goz kırptı ortamım ıyı dıe gusel haberlerını alıcaz nasıpse cnm benım ya hadı hayırlısı
kız diloş çok sevindim hadi gözün aydın canım benimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan... aynıyız nerdeyse kız seninle bende cmrtesi başladım iğneme çarşamba gideceğiz bakalım kaçtane ve ne kadar olmuş boyutları yumyumların bakalım hakkımızda hayırlısı sen ne zaman gidecen kontrole?
arkadaşlar merhaba bu ay 2. tedavim benim serephone ve ovitrelle kullandım.cumartesi akşam üzeri iğne oldum.bakalım 2 tane yumurtam vardı 18 mm ve 17 mm .dualarınızı bekliyorum
kıslar nasılsınız dilancım senle konuştuk zatenn:)))patikcim şekerkız sizlernaptınız mercimekler büyüyo dimii :)))))))
ediommmmmmmmm bitanemmm inan hep aklımdasınızzz sizde beni unutmayın gerçek bi hamilelik olsunnn bende beklıyorum dualarınız bi kişi kaldı benimm diğer dualrdan sevda arkdşımız nicki neydi onun çıkartamadım ben inş bi aksilik olmassa yarında ona okuycamm koca gün yatıomm midem çok kötü benimm halsizlik var üstümde
kizlar bugun test taptim positiv cikti opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba bu ay 2. tedavim benim serephone ve ovitrelle kullandım.cumartesi akşam üzeri iğne oldum.bakalım 2 tane yumurtam vardı 18 mm ve 17 mm .dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?