Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

inş. kuzu bu gün bitti rglm abdest alıp namaza devam dualarım sizinle kız.... sedoşummmm sende varsın herkes varrrr dualarımda ayyyy ne mutlu oldum ya bu kadar hamile olunca topikte duayla aşılmayacak engel yokkkkk evel Allah'ın izniyle.....ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME.....:Saruboceq:

kıss benm yumurtalarda büyürmü acaba ya yarın bakılacak üç gn geçmiş oluyo 13 mmdii inşş büyümüştürr:)

sedoşşş kaç yumurtan oluştu inş. büyümüştürde bebek olurlarrrr.... aşılama olmayacak demi kuzu seninki? opuyorumnanaktan

canlarım güzellerim sizden böyle güzel haberler okuyunca inanın çok mutlu oluyorum. diloşum canım benim senin adına çok sevindim çok iyi haberler almışsın doktordan. hayırlısıyla devam etsin bu güzellikler inşallah. kızlar bugün benim beklemediğim gün. ama şimdiye kadar gelen giden yok. bakalım artık.....

bende regl bitsin baslıcam cnm dualara bnde hep ediorum canım hepimize rabbim kabletsin:Saruboceq:ŞÜKÜRLER OLSUN VALLA RABBİM DUYUYOR BİZLERİ

CANIMM BENİMM SAOL KUZUMMMŞeniz DOKTORUM ILIMLI COK İİ BİR ADAM SAOLSUN KUZUMM HADİ SENDE GİRR LİSTEYE İNSALLAHHHH ANAMM HAMİLELERLE DOLDU TOPİĞİMMMMzemuszemus zemuszemus NE UGURLU GELDİ

ne demek cnmm yaa siz bana okudunuzzz ben inşş muradıma ericemmm sizde benim dualarımdasınızzz sizinde mutlu haberlerinizi almak istiyorum çokkkkkkkkkkk ii dileklerin için kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorumm

diloşum nbr bitanemmm nerde bu millet sedoşşum nerdee benim misafirim geldi bu akşam bide geç haber verdiler canım çıktı ortalığıı toplarkenn misafir gelince daha bi inceliyosunya üfff yoruldumm

kuzumm naptın sen yaa yorma kendinii bebişii yormaaaa dikkatet 3ay cok önemliii yat dinlen bosver misafiri falannn birsennn duymiim bidahaa dur bi bismillahhh kızz

kuzumm naptın sen yaa yorma kendinii bebişii yormaaaa dikkatet 3ay cok önemliii yat dinlen bosver misafiri falannn birsennn duymiim bidahaa dur bi bismillahhh kızz

kız gelmeyin diyemedimmm hayır deme gibi bi huyum yok arıyanlaraa inş sorun olmaz kasıklarım ağrıyo yoruldum çünkü bide kaynanamın camını kırmışlar oda direk bana geldi polisi ara diye ay bi heyacan yaptım ödüm koptu bişi olucak diye o bilmmıyoyaaa

CNM BENİMMM YA ANLDM KUZUM HEYCAN YAPMA YORULMA KUZUM KIYAMAMopuyorumnanaktan BEN KACIORUM SENDE YAT DİNLEN ÖPTÜM ASKIMopuyorumnanaktan

sedoşşş kaç yumurtan oluştu inş. büyümüştürde bebek olurlarrrr.... aşılama olmayacak demi kuzu seninki? opuyorumnanaktan

yok tlım aşılama deil sadece yumurta takibine gidiorum doktor şimdilik gerek yok ne ilaca nede başka şeyededi bakalım sabah gidicem inş hayırlı hebrler alırım şekerrr...sen nasılsın napıosun canım:))))))))

canımmm benimm kıyamammmmm erkek olcakkk bak görrrr içime dogdu bian

kızzz hangii bebeişşş kızz benmkimiii nerdeeeee kaydirigubbakcemile3 insalllaaahh cnm yaa bakalm ilk iğnemi vuruldm:Saruboceq:

tatlım benımdeıcıme erkek doguyo elı ayağı duzgun olsunda rabbım hayırlısııyla kucagımızaalamyı nasıp etsın.

tatlım senın bebeışın bakayumurtalardan haber gondermış ben gelıyorum annecım bu ay dıye ınsallah rabbım hevesını aldırsın tatlım

kız sedaa vakitli ne gelmıyosun sen burayaaa sabahın 4ünde girmiş allhımm yarabbimmmmm vakitli gelsende bizle konuşsanaaaa hadi bakalım inş hayırlı haberlerle gelirsin

meraba kızlarr.cornelia35 gelmeden bn gelip haberini verim dedim.sonunda dileklerimz kabul oldu canım arkadaşım hamilee:lepi:.bugün sonuçlarını aldılar.herşey mükkemmelmiş.burdaki herkese allhım yavrularına tez zamanda kavuştursun.dualarım sizlerle sağlıkla kalın :Saruboceq:

allahım topiciğiniiz nazarlardan saklasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn süpersiniz ya harikasınız süperr tebriklerrrrrr

canımmmm senden önce aldım haberi:dilcikar: :1hug: :1hug: saka biyanaa evet bitanem cokk sevindmmm sarısı bizeeee inaşşşaallah cnm rabbm dualarmzı kabletsnnnn:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

SEKERKIZ:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
HASANKEYF:CüvCüv:
ADİLEMİR:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
BABYLOVE:CüvCüv: :CüvCüv: İKİZsositososito:lepi:
CORNELİA35:CüvCüv:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…