canımmmmm benim saol askmmmmmkaydirigubbakcemile5 seninde gözün aydn kistleriin eridi asılama yaptrıosn dimi cnm hadi hayrlısı inşallah güzl sonuc alırız cnm yaaa kız dua et yaaa cnm cumartesi gidicm bidahakine inş.güzel sonclar alalım :Saruboceq:
kıss benm yumurtalarda büyürmü acaba ya yarın bakılacak üç gn geçmiş oluyo 13 mmdii inşş büyümüştürr:)
bende regl bitsin baslıcam cnm dualara bnde hep ediorum canım hepimize rabbim kabletsin:Saruboceq:ŞÜKÜRLER OLSUN VALLA RABBİM DUYUYOR BİZLERİinş. kuzu bu gün bitti rglm abdest alıp namaza devam dualarım sizinle kız.... sedoşummmm sende varsın herkes varrrr dualarımda ayyyy ne mutlu oldum ya bu kadar hamile olunca topikte duayla aşılmayacak engel yokkkkk evel Allah'ın izniyle.....ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME.....:Saruboceq:
canlarım güzellerim sizden böyle güzel haberler okuyunca inanın çok mutlu oluyorum. diloşum canım benim senin adına çok sevindim çok iyi haberler almışsın doktordan. hayırlısıyla devam etsin bu güzellikler inşallah. kızlar bugün benim beklemediğim gün. ama şimdiye kadar gelen giden yok. bakalım artık.....
CANIMSINNNNNNN YAAAAAAA ALLAH RAZI OLSUNNN OKUSANDA OKUMASANDA DÜŞÜNMEN YETER... İNŞ. ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇOKKKK GÜZEL HABERLER ALIRSIN MELEĞİN HEP SENİNLE OLUR VE İNŞ. MİS KOKULU BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN...!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kuzumm naptın sen yaa yorma kendinii bebişii yormaaaa dikkatet 3ay cok önemliii yat dinlen bosver misafiri falannn birsennn duymiim bidahaa dur bi bismillahhh kızz
kız gelmeyin diyemedimmm hayır deme gibi bi huyum yok arıyanlaraa inş sorun olmaz kasıklarım ağrıyo yoruldum çünkü bide kaynanamın camını kırmışlar oda direk bana geldi polisi ara diye ay bi heyacan yaptım ödüm koptu bişi olucak diye o bilmmıyoyaaa
CNM BENİMMM YA ANLDM KUZUM HEYCAN YAPMA YORULMA KUZUM KIYAMAMopuyorumnanaktan BEN KACIORUM SENDE YAT DİNLEN ÖPTÜM ASKIMopuyorumnanaktan
sedoşşş kaç yumurtan oluştu inş. büyümüştürde bebek olurlarrrr.... aşılama olmayacak demi kuzu seninki? opuyorumnanaktan
canımmm benimm kıyamammmmm erkek olcakkk bak görrrr içime dogdu bian
kızzz hangii bebeişşş kızz benmkimiii nerdeeeee kaydirigubbakcemile3 insalllaaahh cnm yaa bakalm ilk iğnemi vuruldm:Saruboceq:
meraba kızlarr.cornelia35 gelmeden bn gelip haberini verim dedim.sonunda dileklerimz kabul oldu canım arkadaşım hamilee:lepi:.bugün sonuçlarını aldılar.herşey mükkemmelmiş.burdaki herkese allhım yavrularına tez zamanda kavuştursun.dualarım sizlerle sağlıkla kalın :Saruboceq:
allahım topiciğiniiz nazarlardan saklasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn süpersiniz ya harikasınız süperr tebriklerrrrrr
aminn kızzzzz:1hug: rabbmmm hepimize nasip etsnnnn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?