Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

aminnnnnnnnnnnnnnn canım vallhi bayıldım size iyi pembe patiği burada yakaladım hepiniz harikasınız canım süper enerji veriyorsunuz :) kaydirigubbakcemile5
SAOL BİTANEM SENDE ÖLES,N CANIM BENİM BEN CIKICAM AKSAM GELİCEM SENDE GEL OLURMU opuyorumnanaktan
kizlar bir kac gun sonra bebegim 5 haftalik olucakmis

İYİYZ CANIM SEN NASILSIN MASALLAH AZ KALDI ANNESİ DOKTORADA GİDİP GÖRÜCEN MERCİMEĞİNİ:sm_cool: :sm_cool: BİZİ UNUTMA AMA İHMAL ETME OLURMU:dilcikar: HADİ SENİ ÇOK ÖPÜYORUM ASKIM AKSAM GEL KONUSALIM KANDA BAKTIRDINMI SEN DEĞERİN COK ÖNEMLİ:1hug: ÖPTÜM BİTANEM:a015:

umutsuz sende haberler varmi..birkacgundur giremiyordum mafoldumben

TEDAVİYE BASLDIM CANIM İĞNELERİMİ VURULUYORUM HERGÜN BAKALIM İŞTE CUMARTESİ BİDAHA GİDİCEM DOKTORUM HERŞEY GÜZEL DEDİ TEDAVİYE BASLAMA İSTERSEN DEDİ AMA EŞİM GİDİOR BİLİORSUN:umursamaz: BEN BASLDIM HAMİLESN SEN DUAET OLURMU KUZUM :Saruboceq: ÖPTÜMMopuyorumnanaktan:a015:

İYİYZ CANIM SEN NASILSIN MASALLAH AZ KALDI ANNESİ DOKTORADA GİDİP GÖRÜCEN MERCİMEĞİNİ:sm_cool: :sm_cool: BİZİ UNUTMA AMA İHMAL ETME OLURMU:dilcikar: HADİ SENİ ÇOK ÖPÜYORUM ASKIM AKSAM GEL KONUSALIM KANDA BAKTIRDINMI SEN DEĞERİN COK ÖNEMLİ:1hug: ÖPTÜM BİTANEM:a015:[/QUOTE]

bizim burda farkli canim kanima bakmadilar...doktora gittim testide goturdum positif cikti dedim..doktor hamilesin dedi ozaman...2 hafta sonra kontrollara basliycam :hulya:

41 kere maşallaaaaaaaaah.ne güzel bir tablo bu böyleee..allah herkze nasib etsiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama kotu olan idrar enfeksiyonum gecmedi halen ( cuma doktorda randevum var...dun idrar testimi aldi doktor bakilacak iyce ona gore antibiyotik vericekler...

hamilelerde idrar enfeksiyonu cok yayginmis.......

evet öyle mümkün olduğunca su içmeye çalış idrarla at belkide antibiyotik almana gerek kalmaz..Geçmiş olsun
Tebrikler bu ara hayırlı uğurlu olsuuuun..rabbim kucağınada almayı nasib eylesin sağ sağlim..:1hug:

hamilelerde antibiyotik gerekiyormus canim..su cok iciyorum ama gecmiyor....zaten hamilelere ozel antibiyotikler veriliyor :Saruboceq:

hamilelerde antibiyotik gerekiyormus canim..su cok iciyorum ama gecmiyor....zaten hamilelere ozel antibiyotikler veriliyor :Saruboceq:

biliyorum tatlım benimde öyle bir sorunum vardı.günde 3 litre su içiyodum ayran içiyodum doktor kan tahlili yapınca çok az bakteri gördü ve vermedi antibiyotiği..
tabi kullanmaman daha iyi nolursa olsun o bir ilaç.gayret et bu aralar su iç bol bol..

canım 5 haftalık sevsinler onu kocaman tebrikler ama burda pembe patiğin hamile oluşunu görmek çok güzel bir duyguydu ya iyiki varsınız:dance:

serpilimmmmmmmmmmmm bidenemmmmmmmmm çok sağolllll canım benimmmm inşşş tüm isteyenlerin ve seninde haberlerini alıcammmm burdannn kızlar ben yarın doktora gidicemmmm herkesden dua istiyorummmmmmmmmmm lütfenn bu akşamm aklınıza getirinn ve bana dua edin hayırlı bi gebelik olsnnn gerçek ten hamiş olimm bi sorun çıkmasınn:Saruboceq:

canım dualarım seninle burada seni saniye saniye takip ediyorum gülüm ben bu ay kafadan sildim bebeiş muhabetini ama topiğinizçok hoşuma giidyor pozitif enerji veriyor canım benim adet günümde galiba 16 sı gibi bilmiyorum ne zaman adet olucam malum aralık ayında aşılamam olmuştu o yüzden adet düzenim nasıl olacak bilmiyorum ama galiba yumurtlama dönemini bitirdim :)) cüvcüvüm benimmm

selam kızlar dayanamayıp az önce test yaptım silik gibi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz

canlarım hepinize çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına ama kan testini yaptırayım öyle tam inanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…