SAOL BİTANEM SENDE ÖLES,N CANIM BENİM BEN CIKICAM AKSAM GELİCEM SENDE GEL OLURMU opuyorumnanaktanaminnnnnnnnnnnnnnn canım vallhi bayıldım size iyi pembe patiği burada yakaladım hepiniz harikasınız canım süper enerji veriyorsunuz :) kaydirigubbakcemile5
kizlar bir kac gun sonra bebegim 5 haftalik olucakmis
umutsuz sende haberler varmi..birkacgundur giremiyordum mafoldumben
HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:
SEKERKIZ:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
HASANKEYF:CüvCüv:
ADİLEMİR:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
BABYLOVE:CüvCüv: :CüvCüv: İKİZsositososito:lepi:
CORNELİA35:CüvCüv:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:
:CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv:
hamilelerde idrar enfeksiyonu cok yayginmis.......
evet öyle mümkün olduğunca su içmeye çalış idrarla at belkide antibiyotik almana gerek kalmaz..Geçmiş olsun
Tebrikler bu ara hayırlı uğurlu olsuuuun..rabbim kucağınada almayı nasib eylesin sağ sağlim..:1hug:
hamilelerde antibiyotik gerekiyormus canim..su cok iciyorum ama gecmiyor....zaten hamilelere ozel antibiyotikler veriliyor :Saruboceq:
canım 5 haftalık sevsinler onu kocaman tebrikler ama burda pembe patiğin hamile oluşunu görmek çok güzel bir duyguydu ya iyiki varsınız:dance:
serpilimmmmmmmmmmmm bidenemmmmmmmmm çok sağolllll canım benimmmm inşşş tüm isteyenlerin ve seninde haberlerini alıcammmm burdannn kızlar ben yarın doktora gidicemmmm herkesden dua istiyorummmmmmmmmmm lütfenn bu akşamm aklınıza getirinn ve bana dua edin hayırlı bi gebelik olsnnn gerçek ten hamiş olimm bi sorun çıkmasınn:Saruboceq:
selam kızlar dayanamayıp az önce test yaptım silik gibi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz
selam kızlar dayanamayıp az önce test yaptım silik gibi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?