selam kızlar dayanamayıp az önce test yaptım silik gibi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz
:teytey: :teytey: diilimiiii ısırıorum masallaah binkere masaallaahh kızlarrrr masallaah topiğim ne ugurlu anamm herkes hamile artık askımm gözün yadınn tebrik ederim sen buay denedinmi o takvimiii kızz cok sevndm hadi hayrlısıııı oleyyy:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
selam kızlar akşamdan akşama giriyorum gündüz bütün gün okuldayım maşallah ya hamişlerin hızına yetişemiyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah allah olmayanlarada versin
dilaaaaannnnıııımmmmm canım benim senin bu takvim birebir uyumlu canım yaaaa....takvimdeki tarihler, sıkı bir çalışma temposu.... sonuç bu işte. gerçi ben pek inanamıyorum. cuma günü kan testi yaptırıcam o zaman emin olurum ancak..
maşallah 2010 yılı süper başladı yaaaa inşallah süperde geçer baby love kaç haftalık hamile ikizmiş maşallah benimde 10 gün sonra belli olacak ikiz mi değil mi
dualarım hepinizle kızlar inanın. inşallah bu ay hekesin güzel haberlerini alıcaz.... kızlar ben çıkıcam benimki oyun oynayacakmış sonra görüşürüz...
selam kızlar dayanamayıp az önce test yaptım silik gibi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz
dilaaaaannnnıııımmmmm canım benim senin bu takvim birebir uyumlu canım yaaaa....takvimdeki tarihler, sıkı bir çalışma temposu.... sonuç bu işte. gerçi ben pek inanamıyorum. cuma günü kan testi yaptırıcam o zaman emin olurum ancak..
canımmmm senden önce aldım haberi:dilcikar: :1hug: :1hug: saka biyanaa evet bitanem cokk sevindmmm sarısı bizeeee inaşşşaallah cnm rabbm dualarmzı kabletsnnnn:Saruboceq:
ya şu takvimi bana tam anlatsanıza sevaba girersiniz :) ben anlamdımda baktım çözemedim anlayacağım dilde yazsanız gamyoncuiremsu
cnm ilk sayfada link varyaa oraya tıkla yabancı dilde çıkıyo o oraya son adet tarihini yazıcaksınnn googlada translete de orda bi takvim çıkıyo hangi gün yumurtlayacağın hangi gün kız veya erkek olma şansının yüksek olduğu hamileliğin hangi gün kanda hangi gün idrarda çıkıcağıı çıkıyooo
pembe patik ya sen baksana18 arlıktı 28 günde oluyorum ya sen baksana şu işe ben beceremedimm :) malum teknoloji özürlüyüm :)
Google Şu mesajı cnm şuna bi tıklasana türkçeye çevirdim ama buraya yansıycakmı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?