Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

selam kızlar dayanamayıp az önce test yaptım silik gibi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz

:teytey: :teytey: diilimiiii ısırıorum masallaah binkere masaallaahh kızlarrrr masallaah topiğim ne ugurlu anamm herkes hamile artık askımm gözün yadınn tebrik ederim sen buay denedinmi o takvimiii kızz cok sevndm hadi hayrlısıııı oleyyy:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

SEKERKIZ:CüvCüv:
PEMBEPATİK:CüvCüv:
HASANKEYF:CüvCüv:
ADİLEMİR:CüvCüv:
ALENAM:CüvCüv:
BADEGÜL:CüvCüv:
BABYLOVE:CüvCüv: :CüvCüv: İKİZsositososito:lepi:
CORNELİA35:CüvCüv:
MESTİTOSH:CüvCüv:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
selam kızlar akşamdan akşama giriyorum gündüz bütün gün okuldayım maşallah ya hamişlerin hızına yetişemiyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah allah olmayanlarada versin

dilaaaaannnnıııımmmmm canım benim senin bu takvim birebir uyumlu canım yaaaa....takvimdeki tarihler, sıkı bir çalışma temposu.... sonuç bu işte. gerçi ben pek inanamıyorum. cuma günü kan testi yaptırıcam o zaman emin olurum ancak..

selam kızlar akşamdan akşama giriyorum gündüz bütün gün okuldayım maşallah ya hamişlerin hızına yetişemiyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah allah olmayanlarada versin
aynen kuzumm bende her girdiğimde masallah bir hamile yaa süper:sm_cool: AMİN BİTANEM AMİN:Saruboceq:

Şeniz Şeniz OYYYYYY KUZUMM BENİMMM CANIM HAMİLESİNNN BİTANEM HAMİLEEE MASLLAH RABİİM HAYRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİNNNNN:Saruboceq: SENİ SEVİORUMMM:asigim: DUALARINI EKSK ETME:Saruboceq:

maşallah 2010 yılı süper başladı yaaaa inşallah süperde geçer baby love kaç haftalık hamile ikizmiş maşallah benimde 10 gün sonra belli olacak ikiz mi değil mi

dualarım hepinizle kızlar inanın. inşallah bu ay hekesin güzel haberlerini alıcaz.... kızlar ben çıkıcam benimki oyun oynayacakmış sonra görüşürüz...

maşallah 2010 yılı süper başladı yaaaa inşallah süperde geçer baby love kaç haftalık hamile ikizmiş maşallah benimde 10 gün sonra belli olacak ikiz mi değil mi

evet kuzum masallaahhh vallaaa darısı bize:Saruboceq: evet cnm ikiz onun hadi bakalım seninde öledir belkiiiyerimseniben
dualarım hepinizle kızlar inanın. inşallah bu ay hekesin güzel haberlerini alıcaz.... kızlar ben çıkıcam benimki oyun oynayacakmış sonra görüşürüz...

saol askmm biliorum bitanem benmde sizleeeee inşallah bitanemm..tamam askm yine gelŞeniz

selam kızlar dayanamayıp az önce test yaptım silik gibi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz

cnm bende yeni girdim siteye şimdi gördüm hamilesinn bitanem ama daha çok yeni olduğu için silik çıkmışşş bende 31 aralıkta yaptığım çok net değildi ama bgn dayanamayıp tekrar yaptımm çok koyuyduuuu gözün aydınnnn bitanemmmmmmmm

ya şu takvimi bana tam anlatsanıza sevaba girersiniz :) ben anlamdımda baktım çözemedim anlayacağım dilde yazsanız gamyoncuiremsu

canımmmm senden önce aldım haberi:dilcikar: :1hug: :1hug: saka biyanaa evet bitanem cokk sevindmmm sarısı bizeeee inaşşşaallah cnm rabbm dualarmzı kabletsnnnn:Saruboceq:

bn aslnda saat 13.50 de aldım haberi canım an ve an takipteydim ama buraya duyurmak sonradan aklıma geldi oyzden geç yazdım.

ya şu takvimi bana tam anlatsanıza sevaba girersiniz :) ben anlamdımda baktım çözemedim anlayacağım dilde yazsanız gamyoncuiremsu

cnm ilk sayfada link varyaa oraya tıkla yabancı dilde çıkıyo o oraya son adet tarihini yazıcaksınnn googlada translete de orda bi takvim çıkıyo hangi gün yumurtlayacağın hangi gün kız veya erkek olma şansının yüksek olduğu hamileliğin hangi gün kanda hangi gün idrarda çıkıcağıı çıkıyooo

anladım bakayım becerebileckmiyim canımbilmiyorumkismile

pembe patik ya sen baksana18 arlıktı 28 günde oluyorum ya sen baksana şu işe ben beceremedimm :) malum teknoloji özürlüyüm :)

serpil sana şunu dilannn yapsınn ama ben yinede sölimm 24ocaktan 29 ocağa yumurtlama zamanı 29 unda yumurtlama olasılığı yüksek ve erkek olabilirr 25 inde kız olabilr ocağın 15 inde adet ollman gerekiyomuş3 şubattada yerleşme gerçekleşçekmişşş takvime göre 8 şubatta kanda 10 şubatta idrarda belli olabilirmiş benden bu kaa kuşumm

serpilim ben birazdan doktora gidicemmm hep dua dilenıyom ama ne olur dualarını eksik etmee anladınmıı cnmm yazdıklarımdan çıkan takvimii sana ayrıntılı yazmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…