opuyorumnanaktan hoşgeldin kuzucumm iimm bitanem sen nasılsınn umutluyummm aysenn taktımmmm kafayaaa hamile kalıcammm...!!!!!!kötükedihüso :roflol:selam umutlu umutsuz arkadaşım
nasılsınz bakalım bugün opuyorumnanaktan
kızlar soğan suyunu hiç sevmiyorum ağzımdan burnumdan kokusu geliyo
o değil soğandan nefret etcem yemeklere felan da koyamıycam daha diye korkuyorum:gitme:
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------>6aralık??
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kıss hepimzi kafaya taktık ama göbişe koyamadık bi türlükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşllaah vesile olur şifa olur canım valla gözlerimden yaş geliyo resmen içerken mafoldumben
hayatım eskiden her meyve sebze zamanında yenıyomuş hormon diye bişi yokmuş bizim yediğimiz hiçbişi hormonsuz değilki bide gdo modası çıktıı baksana
süperrr kızzzzsositososito18 mm iken catlıcak bilosn dimi askımmmm ilaç kullandnmı sen buay
beni herzaman çağırmadı klomeni verdi ilacın ismi serophene bu ilk ay 1 tane aldım günde 2.ay 2 tane aldım bu ayda kalmassam 3.ay aynı anda 3tane içicem kalamassam dr ye gidicemm yumurta takibine çağırmadı beni bende şaşırdım sordum hatta gelicemmmi diye yok gerek yok dediii 3 ay sonra inş hamile gelirsin kalmassanda aşılamaya gideriz dedi öle işte bilmıyom bakalım kalamssam 3 ay içinde aşılamaya gitmiycem hemen bırakıcamm bi sürehaklısın cnm evet ya GDO cıktı şimdide dur bakalım daha neler cıkıcak neler....sen klomeni nasıl içiyorsn cnm?nekadrda bi doktor cagrıor seni cnm
evet geldimmm napıyonuz bakimmmm şeker kız sen hangi ilacı içiyodun
efet kullandım cnm bu ay ılkkez allahım hayırlısı bakalım
anldm cok inş kalıcaksın allahn iznyle cnm bak negsel düzelmiş işte...herşey yolunda engel yok eşinde sorun yok dimi...kalırsın inşcanım bende regl düzensizlği vardı 7 ay tedavi gördüm duphaston kullandım
iki ay öncede tiroid olduğu ortaya çıktı
şimdi tedavi oluyorum gebeliği engelliyomuş benimki az çalışıyodu
şükür 2 hafta önceki kontrolümde düştüğünü öğrendik
ilaca devam tabi
reglm düzeldi bu arada ilaç felan içmedne regl oluyorum düzensiz yapan buymuşş
bakalıkm bekliyorum ocak sonu şubat başı gibi olmazsa tedaviye başlıycaz
hayrlısı cnm benm inş allah nasip eder güzellgüzell bebişler emeklerin boşa cıkmasınefet kullandım cnm bu ay ılkkez allahım hayırlısı bakalım
beni herzaman çağırmadı klomeni verdi ilacın ismi serophene bu ilk ay 1 tane aldım günde 2.ay 2 tane aldım bu ayda kalmassam 3.ay aynı anda 3tane içicem kalamassam dr ye gidicemm yumurta takibine çağırmadı beni bende şaşırdım sordum hatta gelicemmmi diye yok gerek yok dediii 3 ay sonra inş hamile gelirsin kalmassanda aşılamaya gideriz dedi öle işte bilmıyom bakalım kalamssam 3 ay içinde aşılamaya gitmiycem hemen bırakıcamm bi süre
canım eşimde pzrtsi spermiyogram yaptıracak
inşlhh bişey çıkmaz güzel haberler alırızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?