Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlar soğan suyunu hiç sevmiyorum ağzımdan burnumdan kokusu geliyo
o değil soğandan nefret etcem yemeklere felan da koyamıycam daha diye korkuyorum:gitme:

selam umutlu umutsuz arkadaşım
nasılsınz bakalım bugün opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hoşgeldin kuzucumm iimm bitanem sen nasılsınn umutluyummm aysenn taktımmmm kafayaaa hamile kalıcammm...!!!!!!kötükedihüso :roflol:
kızlar soğan suyunu hiç sevmiyorum ağzımdan burnumdan kokusu geliyo
o değil soğandan nefret etcem yemeklere felan da koyamıycam daha diye korkuyorum:gitme:

:1rolleyes: :1rolleyes: hehehhe bişee olmazz şifaa olssunn inşallahh cnm benimmmm yarasınn zemuszemus sen sabhları beni görsen bal çörekotu tarcını yerken varyaaaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

kıss hepimzi kafaya taktık ama göbişe koyamadık bi türlükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşllaah vesile olur şifa olur canım valla gözlerimden yaş geliyo resmen içerken mafoldumben

kıss hepimzi kafaya taktık ama göbişe koyamadık bi türlükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşllaah vesile olur şifa olur canım valla gözlerimden yaş geliyo resmen içerken mafoldumben

:CüvCüv: :CüvCüv: ya neden böle zor kızlar ya eskiden annelerimiz istemden kaçkere hamile kalmıslar yaaaa mirmirmirmir mirmirmirmir anlayamıorum haklısın cnm tahmn ediorum ama napalım kuzum elden ne gelir inş şifa olsn işe yarasın sen doktora gidiormusun cnm ilaç flan içiormsuun cnmm

hayatım eskiden her meyve sebze zamanında yenıyomuş hormon diye bişi yokmuş bizim yediğimiz hiçbişi hormonsuz değilki bide gdo modası çıktıı baksana

hayatım eskiden her meyve sebze zamanında yenıyomuş hormon diye bişi yokmuş bizim yediğimiz hiçbişi hormonsuz değilki bide gdo modası çıktıı baksana

haklısın cnm evet ya GDO cıktı şimdide dur bakalım daha neler cıkıcak neler....sen klomeni nasıl içiyorsn cnm?nekadrda bi doktor cagrıor seni cnm

canım bende regl düzensizlği vardı 7 ay tedavi gördüm duphaston kullandım

iki ay öncede tiroid olduğu ortaya çıktı
şimdi tedavi oluyorum gebeliği engelliyomuş benimki az çalışıyodu
şükür 2 hafta önceki kontrolümde düştüğünü öğrendik
ilaca devam tabi
reglm düzeldi bu arada ilaç felan içmedne regl oluyorum düzensiz yapan buymuşş
bakalıkm bekliyorum ocak sonu şubat başı gibi olmazsa tedaviye başlıycaz

haklısın cnm evet ya GDO cıktı şimdide dur bakalım daha neler cıkıcak neler....sen klomeni nasıl içiyorsn cnm?nekadrda bi doktor cagrıor seni cnm
beni herzaman çağırmadı klomeni verdi ilacın ismi serophene bu ilk ay 1 tane aldım günde 2.ay 2 tane aldım bu ayda kalmassam 3.ay aynı anda 3tane içicem kalamassam dr ye gidicemm yumurta takibine çağırmadı beni bende şaşırdım sordum hatta gelicemmmi diye yok gerek yok dediii 3 ay sonra inş hamile gelirsin kalmassanda aşılamaya gideriz dedi öle işte bilmıyom bakalım kalamssam 3 ay içinde aşılamaya gitmiycem hemen bırakıcamm bi süre

anldm cok inş kalıcaksın allahn iznyle cnm bak negsel düzelmiş işte...herşey yolunda engel yok eşinde sorun yok dimi...kalırsın inş
efet kullandım cnm bu ay ılkkez allahım hayırlısı bakalım
hayrlısı cnm benm inş allah nasip eder güzellgüzell bebişler emeklerin boşa cıkmasın

anldm cnm suan klomen kullanıorsn dimi kalamzsan serophene baslıcan yine dimi?eee sana catlma iğnesi vermedimi CADIARZU alla alla kontrole gitmen lazım ama:bbo:

anldm cnm suan klomen kullanıorsn dimi kalamzsan serophene baslıcan yine dimi?eee sana catlma iğnesi vermedimi alla alla kontrole gitmen lazım ama
yok cnm serophene klomen tarzında bi ilaççç isim farklılıkları oluyoya ismi değişik sadece çağırmadı takibe falan bende şaşırdım hatta sordumm ama gerek yok dedi bilmıyorummm iğne falan vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…