Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

senin aralıktaki yumurtlama zamanın geçmiş bitanemm ocağın 1inde sonmuş tabi yinede sen çalışmaları bırakma geç yumurtlamada olabilir

bebebşim benim sağol tattalım benimm sağol sana bir dünya zahmet verdim :)

serpilim ben birazdan doktora gidicemmm hep dua dilenıyom ama ne olur dualarını eksik etmee anladınmıı cnmm yazdıklarımdan çıkan takvimii sana ayrıntılı yazmaya çalıştım

patiğimm duamdasın cnm aklımdaydın dün bugun inşallah hayrlı güzel sınuclar alıcaksın mercimeğini görüceksinnnnn hadiii gellllll inşallah güzel sonuclarlaaaa askım benmm

patiğimm duamdasın cnm aklımdaydın dün bugun inşallah hayrlı güzel sınuclar alıcaksın mercimeğini görüceksinnnnn hadiii gellllll inşallah güzel sonuclarlaaaa askım benmm

sağol bitanemmmm bende doktordan geldimm keseyi gördükkk allahıma binlerce şükür inş kalp atışlarınıda duyarımmm

sağol bitanemmmm bende doktordan geldimm keseyi gördükkk allahıma binlerce şükür inş kalp atışlarınıda duyarımmm

canım benim özelden mesaj attım umarım becerebilmişimdir sen çok ttaalıısn tabbiki kalp atışlarınıda duyacaksın gülüm :)kaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın canım. kalp atışınıda duyarsın..Allah tamamına erdirsin canım benimm... sağlıklı birşekilde kucağına almanı nasip etsin...:Saruboceq:

oyyy kuzum cok sükür cok sevndm canım benm kalp atısınında duyacaksın allahın iznyle bak gör cok sevndm canım benmzemuszemus keseyi görnce inanamdn dimiiiaklinialirimsmile

pembe_patik canım benim hayırlı uğurlu olsun. inşallah diğer gidişinde kalp atışlarını da duyarsın. güzelim şu anda kaç haftalıksın. yani kaç haftalıkken keseyi görebildiniz????

pembe_patik canım benim hayırlı uğurlu olsun. inşallah diğer gidişinde kalp atışlarını da duyarsın. güzelim şu anda kaç haftalıksın. yani kaç haftalıkken keseyi görebildiniz????

sağol cnmmm inş sende görürsün en kısa zamanda 5 haftalıkmış benimki 10 gün sonra kalp atışlarına gid bakılcak

oyyy kuzum cok sükür cok sevndm canım benm kalp atısınında duyacaksın allahın iznyle bak gör cok sevndm canım benmzemuszemus keseyi görnce inanamdn dimiiiaklinialirimsmile

sağoll bitanemmmm inşşş hayırlısıyla duyarızzz kalp atışlarınıdaaa hade sıra sizde fıstıklar

pembe_patikk cnmm okadar mutlu oldum ki anlatamam doruk utkumda sevincine bak tekme attı kardeş geliyor diye :) rabbim kalp atışlarını duymayı ve kucagına almayı nasip eder inşallah darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallahh mercimek bebiş mercimekkk :)

canımsınnn kızzz teyzesi yesin oo tekme atan ayaklarını onunnn evet abi olucak ooo heya mercimeğimm var şimdilikkk kalp atışlarınıda duyarım inşşş

canımsınnn kızzz teyzesi yesin oo tekme atan ayaklarını onunnn evet abi olucak ooo heya mercimeğimm var şimdilikkk kalp atışlarınıda duyarım inşşş

inş. cnm 10gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer inş. kalp atışlarınıda duydun mu keyfine de deyecek yok rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inş. :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınz kızlar benm kasıklarmda sancı varya iğnelerden heraldeeyvahedigeldismile korkuorumdaboshayallersmile napıcam bilmiorum cumartesi randevum var bakalım neolmuş korkuorum kızlar yaa catlamaz kist olur diyebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kötü düşünme benimde çok ağrlarımmm olmuştuu belkide çatlıyoo incir yeeeee hayatımm ümitsizliğe kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…