serpil sana şunu dilannn yapsınn ama ben yinede sölimm 24ocaktan 29 ocağa yumurtlama zamanı 29 unda yumurtlama olasılığı yüksek ve erkek olabilirr 25 inde kız olabilr ocağın 15 inde adet ollman gerekiyomuş3 şubattada yerleşme gerçekleşçekmişşş takvime göre 8 şubatta kanda 10 şubatta idrarda belli olabilirmiş benden bu kaa kuşumm
bebebşim benim sağol tattalım benimm sağol sana bir dünya zahmet verdim :)
ne demek bitanem yaaa öle şeymi olurr yeterki işe yarasınnn hade çıktım ben kibb inş iii haberlerle gelirim:Saruboceq:
serpilim ben birazdan doktora gidicemmm hep dua dilenıyom ama ne olur dualarını eksik etmee anladınmıı cnmm yazdıklarımdan çıkan takvimii sana ayrıntılı yazmaya çalıştım
patiğimm duamdasın cnm aklımdaydın dün bugun inşallah hayrlı güzel sınuclar alıcaksın mercimeğini görüceksinnnnn hadiii gellllll inşallah güzel sonuclarlaaaa askım benmm
sağol bitanemmmm bende doktordan geldimm keseyi gördükkk allahıma binlerce şükür inş kalp atışlarınıda duyarımmm
sağol bitanemmmm bende doktordan geldimm keseyi gördükkk allahıma binlerce şükür inş kalp atışlarınıda duyarımmm
pembe_patik canım benim hayırlı uğurlu olsun. inşallah diğer gidişinde kalp atışlarını da duyarsın. güzelim şu anda kaç haftalıksın. yani kaç haftalıkken keseyi görebildiniz????
hadi gözün aydın canım. kalp atışınıda duyarsın..Allah tamamına erdirsin canım benimm... sağlıklı birşekilde kucağına almanı nasip etsin...:Saruboceq:
oyyy kuzum cok sükür cok sevndm canım benm kalp atısınında duyacaksın allahın iznyle bak gör cok sevndm canım benmzemuszemus keseyi görnce inanamdn dimiiiaklinialirimsmile
pembe_patikk cnmm okadar mutlu oldum ki anlatamam doruk utkumda sevincine bak tekme attı kardeş geliyor diye :) rabbim kalp atışlarını duymayı ve kucagına almayı nasip eder inşallah darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallahh mercimek bebiş mercimekkk :)
canımsınnn kızzz teyzesi yesin oo tekme atan ayaklarını onunnn evet abi olucak ooo heya mercimeğimm var şimdilikkk kalp atışlarınıda duyarım inşşş
selam kızlar nasılsınz kızlar benm kasıklarmda sancı varya iğnelerden heraldeeyvahedigeldismile korkuorumdaboshayallersmile napıcam bilmiorum cumartesi randevum var bakalım neolmuş korkuorum kızlar yaa catlamaz kist olur diyebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?